Sizce de filmlerde kıllı ve "çirkin" kadinlar, regl olan kadınlar yer almalı mı?

Genel olarak, Türk-yabancı fark etmez filmlerde erkeklerin her türlü özelligi normal kabul edilirken aynı kural kadınlar için geçerli değil?

Filmlere gerçekcilik adı altında kadina karsi taciz, siddet gibi icerikler yer verilirken neden kıllı bacaklı bi kadin gercekcilik adi altinda yer almiyor? Fakir bi aileyi oynarken erkek karakterler güneste esmerlesmis, bakimsiz, sakalli, kilolu cirkin olabilirken kadinlar bembeyaz, kılsız, zayıf, manken gibi olmak zorunda?

Filmlerde gerçekcilik için alakasız bi şekilde erkeklerin ayakta işemelerine yer verilirken kadınların adet olmalarından bahsedilemez mi gerçekcilik adına? Ya da bahsediceklerse böyle normal bi olay ayıplanıyor?

Neden filmlerde ciplak erkekler cinsellestirilmezken, kadinlar sadece cinsel sahnelerde soyundurtuluyor? Neden kadın bedeni erkeğinden daha ayıp lanse ediliyor?

Dediklerimin istisnası mutlaka vardır, kastım genele. Ben kadınların obje olarak algılanmadığı, erkekler kadar özgür olduğu bir dunyada yasamak istiyorum.

Sizce de filmlerde kıllı ve "çirkin" kadinlar, regl olan kadınlar yer almalı mı?