Kızlar, erkeklere nasıl farkettirmiyorsunuz ve nasıl bu durumu gizliyorsunuz? Çünkü her ay olan bir şey. Nerede ve nasıl olacağını önceden tahmin edebiliyor musunuz ve nasıl erkeklerin anlamamasını sağlıyorsunuz? Bunu merak ediyorum

Kızlar, erkeklere nasıl farkettirmiyorsunuz ve nasıl bu durumu gizliyorsunuz? Çünkü her ay olan bir şey. Nerede ve nasıl olacağını önceden tahmin edebiliyor musunuz ve nasıl erkeklerin anlamamasını sağlıyorsunuz? Bunu merak ediyorum
Direkt söylemediğimiz için otomatikman gizlemiş oluyoruz sanırım. Babam ve kardeşlerimin de haberi olmaz mesela en yakınımda onlar olduğu halde. Ama hormonlardan ötürü davranışlarımız değiştiğinden bu geçişi anlayan erkekler fark edebilir.
28 günlük döngü yanıltmazsa nerede regl olacağın bilinip ona göre hazırlıklı olunabilir.
Başkasının önünde olunca gizlenebilir mi?
Sorunu anlamadım 😅 regl başlayınca biz bile bazen anlayamıyoruz. Bazen karın ağrısı başlıyor hafiften. Acaba oldum mu diyoruz. O yüzden karşıdakinin anlaması kıyafete geçmemişse pek mümkün değil. Ruh hali değişiminden ve ağrımızın, yüzümüze vuran ekşi ifadesinden anlaşılabilir 😢
İşte bu ifadeyi gizlemek zor sanırım 🤔
E yani
Sence bu ifadeyi gizlemek mi gerekir
Bence en yakınlar hariç mümkünse evet
Acı çeken bir insan nasıl gizleyebilir ki bunu? Sen rahatsız mı olursun bir kızın regl olduğunu fark etsen?
Rahatsızlık değilde özel durum olduğu için farketmek istemem. Çok acıyor mu bu arada?
Kişiden kişiye değişir acı durumu
Regl olmak zaten son derece doğal bir şey. Kadınlar genelde regl dönemlerini takip ederek önceden ne zaman olacağını tahmin etmeye çalışıyor. Çantada ped taşımak ve koyu renk kıyafet giymek gibi küçük önlemlerle işler kolaylaşıyor. Ama erkeklerin bu konuyu anlamaları da çok büyük bir mesele değil aslında. Çünkü doğal olduğu kadar hayatın bir parçası. 😊
evde olurum genellikle
Ne zaman olacağını tahmin edebiliyor musun
Gizleyemiyoruz
😯
Pek gizlemiyorlar
Katılmıyorum sana kral. Genellikle fark etmeyiz bunu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?