Cinsel birliktelik yaşamıyorum yani hamilelik ihtimali yok. (Eğer hz Meryem değilsem (yersen) )
Kist vs olabilir mi?
Kadın hastalıkları bölümü doktorları da hep erkek bizim devlette. Yani açmak istemiyorum muayene vs yapar mı?
Cinsel birliktelik yaşamıyorum yani hamilelik ihtimali yok. (Eğer hz Meryem değilsem (yersen) )
Kist vs olabilir mi?
Kadın hastalıkları bölümü doktorları da hep erkek bizim devlette. Yani açmak istemiyorum muayene vs yapar mı?
Daha önce ilişkin olmadıysa açıp bakmaz yapmadığını söylersin karnından muayene eder gecikmeler genelde kist kaynaklı oluyor ama onun haricinde tiroit hormonu para tiroit hormonu ve hipofiz bezinden salınan bazı hormonlar gecikme yaşayabilir stres durumu kilo alımı gibi faktörler de etkili daha önce hiç böyle bir gecikme yaşamış mıydın ilk yazı mı oluyorsun
Bakireyim
Önceden de oldu ama 1 haftayı geçmedi hiç
Peki ağrın oluyor mu olduğunda ayrıca yorumda yazma göremiyorum
?
Evet
Yoo kolay. Sapıklara zor geliyor ama tabi.
Regl gecikmesi bazen stres, düzensiz beslenme ya da hormonal değişiklikler gibi nedenlerden kaynaklanabiliyor. Kist ya da farklı durumlar ihtimali için bir uzmana görünmen en iyisi olur tatlım. Üstelik doktorlar profesyonel kişilerdir, emin ol bu durumu sorun etmiyorlar. Sana en doğru yanıtı verecek olan yine bir doktor olur. 💁♀️ Kadın doktor mu istemiştin? Başka hastanelerde kadın jinekolog bulabilirsin. Sağlığını ihmal etme, tamam mı? 🌸
Ultrasonla bakar ona ama alttanmı karındanmı bilinmez.
Bakireyse alttan bakılmaz
Anladım canım tamamdır ben de yorum yaptım bilmeyen görsün diye svsggs
Anlamadım bakireysem bakmaz mı? Ne alaka
Karnini acarsin bakireysel alttan muayine etmezler ki
Bakire neden alttan bakılmıyor anlamadım
Bakire olmayana cihaz sokuyorlar mı
Emin misin
polikistik over olabilir. ya da stresten gecikti
stresten vs de olabilir
Napıcak acıp bakıcal mı
Kist vsdir ya da stres
Olmaz sitresste gecikme yapar
Psikolojik olabilir
10-15 günlük adet gecikmesi çok sık tekrarlamıyorsa, yani yılda 2 defadan daha az oluyorsa endişe etmeye gerek yoktur. Ancak her ay adet 10 günden fazla gecikiyorsa muayene olmak gerekir. Adet olamayan bir kadına önce jinekolojik muayene ve ultrason yapılır
Kulağın kirlenmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?