Regl gecikmesi kadin dogum?

haftaya randevum var üç aydır regl olmuyorum yani aralarda oldu ama en son eylülün başlarında iki gün leke geldi durdu ama çok korkuyorum çünkü her idrar enfeksiyonu geçirdiğimde sol karın boşluğumda yerini tam anlayamadığım bi sancı oluyo bi kasığımda oluyo bi sırtımda bi karın boşluğunda oluyo her iki tarafta ağrı oluyo normalde ama sol tarafta daha yoğun ve ben bikaç ay önce bi kız görmüştüm Allah herkesi korusun ama yumurtalıgındaki kitle böbreğine baskı yaptığı için sancıdan duramıyomuş kız maalesef vefat etti onu görmeden önce basit enfeksiyon kaynaklı veya yumurtalık kistidir diye düşünüyodum ama gördüğümden beridir hiç iyi değilim anksiyete ataklarım geri geldi iyi hissetmiyorum yaşım daha 20 bile değil korkuyorum haftaya kadar nasıl dayanırım bilmiyorum bikaç saattir çok şükür ağrı durdu ama bunu yazarken birden yine kasık kısmımda ani kısa süreli batma sancı tarzı bişi oldu korkudan kafam uyuştu nefesim hızlandı ağlamaktan başım ağrıyo artık çok endişeliyim benim gibi olan var mı? sizce basit bi şeyden mi kaynaklıdır bu ağrı? keşke chatgptye hiç sormasaydım çünkü çok korkuttu beni acile git durumun ciddi falan dedi bunu düşünmekten bugün derslerime de düzgün çalışamadım yardım edin yalvarırım uyuyamıyorum korkudan
Güncellemeler
7 ay
ultrason temiz cıktı kan tahlili de istemedi sadexe idrar tahlili istedi ama benim anksiyetem rahatlamama izin vermiyo
Regl gecikmesi kadin dogum?