7 ayBu gayet doğal ve olağan bir durum hiçbir şekilde ne ayıp bir durum vardır ortada ne de çekinecek bir şey söz konusudur bence aksine erkekler bu konuda her zaman sevdiklerinin yanında olup bu süreci rahat ve kolay atlatması için ellerinden gelen şeylerin en iyisini yapmaya her zamankinden daha fazla gayret etmeleri ve siz kadınları bu özel gününüzde iyi hissettirmeleri gerekir ha bunu herkes yapar mı sanmıyorum ama kendi adıma yaparım ben ve o süreci en az ağrılı sancılı geçirmek için her şey yaparım
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
7 aySöylenebilir ve söylenmeli de. Kadınlar regl döneminde bazen duygusal, bazen sinirli oluyorlar. Erkeklerin kadınları anlaması adına böyle bir bilgiyi en yakınınız sevgilinize, eşinize söyleyebilirsiniz. Sevgilisinin regl olduğunu bilmeyen bir erkek, havuz kenarında şakalaşırken sevgilisini suya ittirse kız mağdur olur. Veyahut kızda sancı varken uygunsuz bir durum yaşanmayıp anlayış gösterilebilmesi için bu bilgi paylaşılabilir. Bunu da öyle 1-2 haftalık sevgiliye değil, 4-5 aylık sevgiliye söylemekte hiçbir sakınca görmüyorum. Kolum bacağım ağrıyor beni hareket etmeye zorlama demek gibi bir şey bu yani. Sağlık sonuçta.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayBen bu tuvaleti kullanıp geleceğim dediğinde çiş mi yoksa bok mu belirtmen gerekecek bir durum gibi bir durumdaysanız söylenebilir ama durup dururken ben reglim denmez yani. Cinsel ilişkiye giriyorsanız da söylenebilir çünkü bu sefer seninle alakalı planlarını ona göre ayarlamalıdır. Belki sevişmeyi planlıyordur ve bu bilgisi sevişmek istediğinde verirsen hayal kırıklığı olabilir. Bir de hamile olmadığın anlamına gelir regl olduysan. Dolayısıyla seviştiğin insana bu müjdeyi vermek için de regl oldum diyebilirsin.
33 Yorumla- 7 ay
Adam grip olunca söylüyor yatıyorum diyor da kız yorgun olduğunu söylemek için reglim diyince niye batıyor ne kadar hemcinsine düşman insanlarsınız ya
Cevap sahibi7 ay@İsimssizüyee E tamam işte neden yorgun olduğunu söylemek için söylemiş oluyor. Ben de zaten cevabımda regl olduğunu söylemek için bir sebebin varsa saçma olmaz demişim. Hemcinsine düşman insanlar değiliz. Okuduğunu anlamayan insanlarız senin gibi.
7 ayBence saçma gerçekten regl olmak doğal bir şey bunu sevgiline söylemek ayıp değil hatta ilişkinin samimiyeti ve açıklığı için normal ama bazı insanlar böyle şeyleri konuşmayı garip buluyor bence kimse utanacak bir şey yok kendini saklamana gerek yok özellikle de yanında güvendiğin biri varsa paylaşmak gayet normal
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bence de saçma ya! Regl olmak doğal bir şey, yani bunda utanılacak ya da söylenmeyecek ne var ki? Sevgiline söylemen kız özelinin mahremiyetini bozmaz, aksine rahatça iletişim kurabildiğinizi gösterir. Sevgiline duygusal ya da fiziksel olarak neler yaşadığını anlatmak tamamen senin hakkın. Sakıncası yok, çünkü bu gayet insani bir şey 💜 Sen ne düşünüyorsun? Kız arkadaşına mı daha yakın hissediyorsun, sevgiline mi? 😊
20 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Senin kiz arkadasinin sevgilinle olan konuşmalarının içeriğini bilmesi kadar saçma değil emin ol.
103 Yorumla
Soran7 ayKnk yanimda aradı kız bizdeydi
Soran7 ayGit mi deseydim
7 ayBende öyle yetistirildim doğrusu benim için birkaç yıl öncesine Kadar sır gibi saklanacak birşeydi ama şimdi öyle düşünmüyorum duygu degisimleri çok yaşandığı için sevgilinin seni anlaması ve anlayışlı olması için bilmesi gereken bir durum ve asla ayıp birsey değil 💛
10 Yorumla
7 ayMağaradan çıkmalar bu sırf cinsel organda yaşanan bir olay diye ayıp sanıyor ama BUNDA AYIP BİR ŞEY YOK! Adet olmak nefes almak gibi normal bir vücut fonksiyonu ve aynı şekilde varoluşunuzun sebebi.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayYaptığın şey edepsizlik değil vücudumuzun normal bir döngüsü sonuçta fakat söylemek çok bir şeyi değiştirmiyor, erkeklerin kafasını karıştırıyor, fazla rahat bir kız olduğunu düşünebilir. Sen ona ilgi göstermesi ya da çikolata alması için diye misöyledin regl olduğunu?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayBende bi arkadaşıma nasılsın diye sorduğunda iyi değilim agrim var dedim niye dedi regl oldum dedim. Sonra bana karşı tavrı buz gibi oldu eskiden samimi olan insan buz gibi oldu hali tavrı degisti. Niye diye sorduğumda bos gereksiz konuştuğumu soyledi. Bize her ne kadar normal gelse de bazıları yadirgiyor hala
04 Yorumla- 7 ay
Wtf kız kıza söylemek çok farklı yaa tabi kızsa
Cevap sahibi7 ayEvet gerçekten kızdı 🙂insanlarin ne tepki vereceğini asla kestiremezsin o böyle yapmaz dedigin kişi yapmaz dediğin şeyi yapabiliyor maalesef
- 7 ay
Çok doğru uzaklaş kaç kaç
- 7 ay
Ne olmuş yani söylediysen sanki ilişki teklif etmişsin lezmişsin gibi davranmış sorunlu ya
Söylenir. Neden söylenmesin ki, o zaman çocuğu da uzaktan aktarmalı yapın, sonuçta kız özeli. Bence arkadaşınla olan ilşkini gözden geçir
30 Yorumla
7 ayBen dile getirmeyi saçma buluyorum ya. Ayıp bişey değil ama niye ona söyleyeyim ki. Benim şey hoşuma gitmiyor aşkım regl oldum çikolata ilgi vs vs benlik değil yani
10 Yorumla
7 aysevgilin ile arandaki meseleleri başkasına anlatma
söyleme konusuna gelince
sevgiline söylemen normal böyle zamanlarda sana davranışı hassas olur tabi bir erkek bunu anlayabilirse10 Yorumla
7 ayYani herseyinizi anlamazsaniz gizemli hava olur
40 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)7 ayBen sevgilime değiştirdigim pede kadar söylüyorum ne kadar akıntım var onu bile biliyor biz sevgilimle bunları aşalı çok oldu senin arkadaş biraz geriden gelio bu konularda, boş yapmış regli bilmeyen ve iğrenen erkek yok olsun.
20 Yorumlacok sacma. sevgilin degil mi sonucta abi, hem sen kadinsin ve bu her ay yasaniyor. ayrica karsindaki de 5 yasinda cocuk degil yani. okulda bile anlatiyorlar bunu. hem ilerde bu adamin karisi kizi olacak bilmesi lazim. sonucta sokagin ortasina cikip "ben reglim" diye bagirmamissin, sevgiline soylemissin
00 Yorumla
7 ayRegl özel değil o yüzden herkes bilebilir ayıp olmaması özel olmadığı anlamına gelir cinsellik özeldir seks yaptığın insandan reglyi gizlemenin anlamı yok
00 YorumlaFazla detaya girmeye bencede gerek yok. Zaten onlar hep bktan anlıyorlar. Birazda gizli kalsın her şey
10 Yorumla
7 ayÖyle erkekle ne işin var Regl olmanın neresi özel o olmasa sende olmıycaktın dünyada diyemedin mi
21 Yorumla- 7 ay
@Işılsuyılmaz feminist alert active
Gizli Üye(18-24)7 aySöylenir utanacak çekinecek bir şey yok ama daha bir yıl bile olmadan her regl tarihini söylemek bana saçma geliyor ne o öyle bana ilgi ver der gibi tabii sizin ilişkiniz ne kadar bilemem
20 YorumlaKocan olunca bilecek her türlü? Valla ben söylediğim insanlara karşı daha rahatım. Sorana söylerim ve söylenmez değil bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 aySevgilimden 2 yıl sakladım, sonra karnım ağrıyor duygusalım diye anlamaya başlamış kendi söyledi benimle paylaş lütfen diye şimdi takvimimi bile o tutuyor günün yaklaştı diyor 😂Gayet normal söylemek sevgilin bozuk çıkmış değiş aşko
00 YorumlaBen de arkadaşın gibi düşünüyorum. En özelimi söylemeyi doğru bulmuyorum, sonuçta kocam değil sadece sevgilim.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayHer bku da sevgiline anlatma kocan mı o senin? İlerde evlencen belki başka biriyle, bu çocuğun kötü biri olduğunu öğrencen diyelim, senin hakkında saçma sapan şeyleri biliyor olacak tüm özelini.
03 Yorumla- 7 ay
Cevap sahibi7 ay@dogaasln sonuçta yabancı bir erkek olcak ve kimse yabancı bir erkeğe reglini söylemek istemez doğal bir döngü bile olsa. Mesela her dişide meme var doğal diye açık mı gezelim hepimiz
7 ayBen babama bile söylerdim. Gidip ped almışlığı vardır ki bu çok OLMASI GEREKEN bir davranış...
00 Yorumla
7 ayNe alakası var... özellikle söylenir daha dikkatli daha sefkatli hatta daha nazik davranıp anlayışlı olması için.
00 Yorumlaİnsanlar uzaya çıkıyor böyle g. eri*zekalilarda o mercimek beyinlerini aşamiyor daha bu cehaletle yetişen insanlar var mı halen
00 Yorumla
7 ayNe mana şuanki erkekler zaten her şeyi biliyor sadık olmak ve ilgili davranmak dışında..
10 Yorumla
7 aySevgili kim ki sadece tanışma sürecinde birisi. Güçlü bir kadın her özelinden bahsetmemeli herkese.
10 Yorumla
7 aySanırsın kocasına söylemiş rahatlığa bak. Andaval sürüsü 😒
10 Yorumla
3 aySaçma, tabi ki söylenir. Regl normal bir şey.
00 Yorumla
7 ayNormal bir şey, söylemen gayet normal saklamak saçma. Kendileri de o kan sayesinde doğuyor zaten.
00 Yorumla
7 ayBir gün sende anlarsın neden söylenmemesi gerektiğini beyinsiz
00 Yorumla
7 ayArkadaşina anlatma bence asıl bu sizin özeliniz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayayıp degil normal bir seyde süreklide regl oldum, olcam, boyleyim, şöyleyim diye belirtmek saçmalık ve pick me lik geliyor bana. bi durum icin belirtilmişse normal
00 Yorumla- Daha fazla (47)
Erkekler Ne Diyor
7 ayEvet, bence de saçma. 😊 Regl olmak zaten hayatın en normal şeyi, saklanacak gizli bir devlet sırrı değil. Sevgiline “regl oldum, kendimi iyi hissetmiyorum” demende ne var? Sonuçta o da senin hayatının içinde, ruh halini, enerjini, canının ne çektiğini bilmesi kadar doğal bir şey yok.
“Kız özeli, söylenmez” kafası biraz eski nesil utandırma kültürü bence. Regl konuşuldukça normalleşen bir şey. Sevgilinden bunu gizleyince ne oluyor? Sanki ayıp, utanılacak bir şeymiş gibi kalıplaşıyor. Oysa sen rahatça paylaştıkça hem o seni daha iyi anlar, hem de aranızdaki samimiyet artar.
Kısaca: Reglini sevgiline söylemen değil, bunun tabu yapılması tuhaf. Normal olan, bedeninle ve ihtiyaçlarınla ilgili açık olabilmen.
10 Yorumla
7 aySöyleyince ne geçti eline edepsizz edepsizx haller. Hiç mi özeliniz yok hiç mi mahremiyetiniz yok. Kukunuzun son hali başkasını neden ilgilendirirsin. Ucuzsunuz ucuz. Ruhunuz ucuz ruhunuz çöp. Ayrıca gavurun diliyle konuşmaya pek meraklısınız. Regl değil aybaşı diyordu ninelerin aybaşı...
09 Yorumla- 7 ay
Ben ay sonunda oluyorum ne demem gerekiyor
- 7 ay
@kimsekimiste3 edepsizim demen yeterli
- 7 ay
Puaahhahaah
- 7 ay
Basacan girbaci domaltip
- 7 ay
Sen edepli mi oluyosun şimdi 😃
- 7 ay
@kimsekimiste3 haddinden fazla 🤪
- 7 ay
Sorduğun kupa bardaklı sorudan belli
- 7 ay
@kimsekimiste3 heee anladım
Senin memciklerin de küçük
O yüzden bu kadar kudurdun 😜 - 7 ay
Kırbaçtanmı hoşlanıyormuş bu arkadaş
7 aytualete çocuk ceseti atarken özel değilde regl mi özel olmuş
tv de çatır çatır amm bezi reklamı yapılırken özel değilde söylenincemi özel olmuş bütün bunları geçtik evli bekar herkesin yedek lastik değişimi yapar gibi it gibi ssikişip eşlerini aldatırken özellik bitmişte regl mi özel olmuş boş geçin00 YorumlaBencw söyleyerek iyi yapmısın çünki o birkaç gün huyunuz suyunuz komple değişio en azından daha çok hassas olup alttan alması gerrktiği dönemi bilmesi iyi olur bence umarım musmutlu günler sizinle olsur hoşçakalın 🌺🤗
10 YorumlaSöylenebilir ne var bunda. Bence normal
Böylece hassas bir dönemde olduğunu bilir ve ona göre davranabilir adam. Alınganlığına karşı felan daha dikkatli olur yani00 YorumlaSöylenir söylenmesi lazımdır zira yaşantın 1 hafta süre ile değisecek bundan oda etkilenecek bu yüzden öğrenmeye hakkı var
10 Yorumla
7 ayBazı insanlar bunu yadırgayabilir. Yoksa sevgilinize söylemeniz gerektiğinde anormal bir şey değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 aySaçma değil bence söyleme benim kız arkadaşım da bana söylemişti ama ne bileyim ayıp yani onun yerine ben utanmıştım bi de ilaç istemişti benden yani biraz ayıp bence
02 Yorumla
Soran7 ayAyıpsa annen regl olmasaydı sen şu an bu yorumu yazıyor olmıyıcaktın
Cevap sahibi7 ayRegl olmak ayıp değil onu aranda helal bağın olmayan birine söylemek ayıp dedim lafı başka yere çekme senin de annen seni doğuramazdı olayı başka yere çekiyorsun
Gizli Üye(30-35)7 ayEee doğru demiş her şeyi de anlatmayın özel kalsın regl olmak normal bir şey bunu her ay abartmanıza gerek yok
13 Yorumla
Cevap sahibi7 ayŞöyle düşün mesela ben ereksiyon oldum ki ayıp değil her erkek oluyor dimi biz erekte olmasak üreme olmaz ama bunu niye sevgilime falan anlatıyım
Soran7 ayKnk ben baygınlık geçiriyorum ne abartmasi o gün ağrıdan ağlıyordum sonra zaten geldi beni hastaneye götürdü doktor söyledi zaten reglken kist patlamış
Ağrının şiddetini bilmeden yorum yapma
Cevap sahibi7 ayTamam işte hastanelik olduysan tabiki söylersin hatta hastaneye götürde dersin
7 ayÇıkıpta uluorta yerde söylenmez tabi ama sevgili ya da yakın arkadaşa söylenebilir gayet normal.
10 YorumlaSöğlenmez bence de... Kadının özel çok özel durumudur...
00 YorumlaKız arkadaşın haklı bazı şeyler özeliniz olarak kalsın
00 YorumlaSamimiyet varsa söylenir. Resmiyet varsa tabi ki ayıp olur.
02 YorumlaNe özeli be...
Doğal bir olay işte abartmayın bu kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayArkadaşın saçmalamış.
Regl olduğunu söylediğin an daha ona göre dikkat eder, nazik davranır vs. öyle düşün10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayKiz arkadasina asla ama asla anlatma boyle seyleri. Bak harbiden kiskanir istemsizce hemde
16 Yorumla- 7 ay
Neden
Cevap sahibi7 ay@Geologicalengineer 3. Kisilerin yorumu iki taraf icinde iyi degil. Yok o sana gore degil yok daha iyisini hakediyorsun gibi sacma sapan seyler soylerler. Mesela erkekler arasinda oyle seyler olmaz.
Ha erkekler ne der , lan maymun o kiz sana nasil bakti der hafiften dalga gecerler ama art niyet yoktur. Ve bu erkegin ozguvenini artirir. Ama kizlar birbiri ile rekabettedir. İstemsizce ve dogal olarak olur bu. O yuzden sevgilini kucumser kiskanir ya da camur atar.
Soran7 ayÇok doğru kadın kadının her zaman düşmanıdır
Cevap sahibi7 ayKadinin amaci iyi bir ciddi iliskidir. Bunu yapan birini kiskanir istemsizce
- 7 ay
Evet doğru beni ekler misiniz size bişey sorucam
Cevap sahibi7 ay@Geologicalengineer ekledim
7 aySöylenmesinde ne sakınca var ki normal bi durum bu erkek ona göre daha hassas davranır ona
10 Yorumlaİlişkiye mi gireceksin kocanmi gereksiz söylemen ne işi olur reglinle
20 YorumlaReglin bu kadar tepkimeye yol açmaması lazım bence gereksiz büyümüş konu
10 Yorumla
7 ayEskiler çok abartır o da o kafadan çıkamamış sanırım
10 Yorumla
7 aySöyle ne olacak sanki ayıp bir şey değil ki insanlık hali
10 Yorumla
7 ayTabiki saçma ilgi duyduğun sevdiğin birinden gizlenmemesi geren bişey diye düşünüuoeum
02 Yorumla- 7 ay
@Falcon19cm normal bir şey olmasının yanında sevgilin ya o senin ne olabilir ki
- 7 ay
@edakirim39 tabiki OSenin sen onun sunuz böyle şeyler gizlenemez bence belkide o arkadaşın çok utangaç birisi
7 ayBunu belirtmemek daha iyi olur, zaten normal bir süreç ve bu döngü bilinen bir şey
00 YorumlaSevgilinle paylaşman iyi olur yaklaşımı o yönde olur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayBence de söyleme, seviyor gibi hissediyorum
Böyle biri cinsel de konuşmaz pek
Diğer erkeklerin çoğu Abaza00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 aybenim eski sevgilim bana reglinide solerdi cisim geldi derdi acim derdi 1 gun once ayrildik beni sevmiyormus ondan rahat rahat demiş bunlari
01 Yorumla
7 aySöylenip söylenmemesi çok normal
10 YorumlaNe alakası var kız arkadaşın boş konuşmuş
10 YorumlaÖzel Günler & Hijyen konusunda 306 cevap paylaştı. Kız arkadaşına dersin canım
00 YorumlaErkek anlar zaten hal haraketlerinden
06 Yorumla- 7 ay
Yani her erkek anlamaz bence
- Daha fazla (23)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım