Adet oldum ama gebelik belirtileri devam ediyor?

Adet oldum ama hamilelik belirtileri devam ediyor gerçekten çok stres yaptım adet oldum oldum ama az geldi yinede yerlesme falan değildi belirtiler şu şekilde şimdi daha 13 gün geçmisken şiddetli mide bulantısı ve şiddetli karında nabız gibi atma hissi vardı göğüslerim de şişti sanki ama sürekli arastirip sürekli kafaya takiyordum korkuyordum karnıma falan bakıyordum göğüs üstümde ve karnimda da kıllanma oldu strea damar gibi dediğimiz şeyler varya daha önce kasığımda ve bacağımda vardı 1-2 senedir de vardı yani göğsümde de oluştu yani 2 haftada bu kadar çok belirti görülür mü ayrıca regl oldum sadece diğer adetlerime göre azdı oda kafaya taktiğim için olabileceği düşündüm ama 4-5 ped doldurdu ve aynı şekilde karnım sırtım ağrıyarak oldu yani pembe kahverengi falanda değildi. göğüs ucumda falan hassasiyet yok sadece üstüne ve altına bastırınca ağrıyor. Lütfen yardımcı olur musunuz özellikle karnım çok atıyor nabız gibi.

Güncellemeler
8 ay
Bu ayda adet olmak için bir kaç egzersiz yaptım ve kahverengi lekelenme oldu ama geçen ay dolu dolu adet oldum ve bu aya kadar hicbisey yaşamadım. Stres ağrı kesiciler bir defa serum falan kullandim hala lekelenme şeklinde bir akıntı geliyor 4. Gün azaldi biraz
Adet oldum ama gebelik belirtileri devam ediyor?