Sosyal medyada son zamanlarda şunu görüyorum ilk date de hazırlanıyorum akraba buluşmasına hazırlanıyorum ya da işte eşimle bu dışarı çıkacağım ona hazırlanıyorum şimdi insanlar bütün kıyafetlerini alıyorlar kadın veya erkek fark etmiyor iç çamaşırlarıyla bizim karşımıza çıkıyor külotlu çorabını ekran karşısında giyiyor pantolonu ekran karşısında giyiyor ya da işte sütyeniyle çıkıyor sütyenin üzerine gömleğini ekran karşısında giyiyor ben bunu hayretler içerisinde izliyorum adı üzerinde iç çamaşırı içeride kalması gereken kendi çocukluğumu düşünüyorum biz herhangi bir eve gittiğimizde bütün evlerin yatak odasının kapısı kapalı olurdu bunun modernlikle bunun ne bileyim kültürle işte bu zamanla bir ilgisi yok asil bir kadın asil bir erkek oturuşuyla kendini belli eder kılığıyla kıyafetiyle kendini belli eder siz hiç prenseslerin prenslerin ekran karşısında giyinip soyunduğunu gördünüz mü siz bi manken değilsiniz ya bu bir kültürel yozlaşmadır bunun adı modernlik değildir.
Yani sosyal medyada insanların hazırlıklarını iç çamaşırına kadar paylaşması siz ve normal mi, yoksa mahremiyetin kaybolması?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer