Bir erkeğin biseksual olduğunu nasıl anlarım? Biseksual belirtileri nedir? Tacizci en yakın arkadaşıyla geçmişi mi var?

Üniversitede fazlaca beğenilen dikkat çeken bir kızım bizim toksikti ilişkimiz ve bir iyiydik bi kötüydük ve sürekli herkese resimlerimi gösteeip sevdiğini söylüyordu ama çıkmıyordu brnle her kadın kötüdür kadınlar sevemez kafa yapısı vardı ve sürekli aşamadığı lise travması vardı ama ne olduğunu bilmiyordum herkes benden saklıyordu sonra işte biz bu şehir dışındayken öz kardeşi gibi gördüğü arkadaşıyla davalık olduk taciz etmeye çalıştı bende de dava açtım konu ben olduğumda herkesle kavga eden hesaplar soran adam hala başkalarıyla kavga etmeden bu çocukla ne arkadaşlığını bittirdi ne de bu konuda abana hesap sormaya çalıştı aldatmışım gibi depresyon çekti onlara küsmedi ve iki tarafında arkadaşları arası ikisi yatmıştır lisede ondan sesi çıkmıyordur kendine bunun için yazık ediyorsun siz evlensenizde o çocuk hep hayatınızda olacak esprisi yapıldı lisede bunlar yaşadı arkadaşı olan pişman seninki ise istedi seninki bozuk diyorlar sonra şaka şaka diyorlar sinirlerim çok bozuldu gerçek olabilir mi

Güncellemeler
9 ay
Beni aşırı kıskanıyorum yanımda erkek görse gözü doluyor sinir krizleri geçiriyorum çocuklara hesap soruyorsun ama o arkadaşıda daha önve birisiyle çıkarken arayıda bozmaya çalışmıştı bana da kardeşimi benden çalıyor demişti ve ayrılmak için kız aldatmış gibi beni şahit göstermeye çalışmıştı bende aldatmadım kimseyi kız demiştim bir de biz ne zaman bir arada olsak bu tacizci arkadaşıda geliyordu en başından beri bana onunda duyguları varmış bu nasıl olabilir
Bir erkeğin biseksual olduğunu nasıl anlarım? Biseksual belirtileri nedir? Tacizci en yakın arkadaşıyla geçmişi mi var?