Şimdiden teşekkür ederim
Adet nasıl ertelenir?
Şimdiden teşekkür ederim
Geciktirici kullanabilirsiniz. Regli olmadan üç gün önce başlanacak. Bıraktıktan 3 gün sonra ise regl olursunuz
Ay haklısınız valla buradaki erkekler çok sinir. Yani o zaman şöyle sütünüzü bu sağma aletleri oluyor sizde de var mı bilmiyorum onlarla sağıp buzdolabı poşeti veya kilitli poşet gibi bir şeye koyabilirsiniz. Buzlukta 3 ay kadar saklanabiliyor anne sütü. Bu şekilde içebilirsiniz ilacı
Hocam veya tampon da kullanabilirsiniz bu tatil için. Tamponla denize girilebiliyor. Denizden çıktıktan sonra hemen değiştirirseniz ve 4 saatte bir düzenli yenilerseniz bir sıkıntı olmaz
Rica ederimm iyi tatiller şimdiden 🌸
Ha bir de ilk tampon kullanımınız olacaksa aplikatörlü olandan almanızı tavsiye ederim kullanımı çok daha kolay. Nasıl kullanıldığına dair internette videolar da var
@GreenRomVenus doktor gibi maşallah 😀
ilaçla
ilaç içilmeli
geciktirici icersin
Bilmem daha önce hiç olmadım. Olan erkekler şimdi gelip tavsiye vercekler 🤣
Tövbe de kız 🤣
Bana mı sordun onu
Bu yasa kadar öğren sende oo bagkurdsn emekliliğin gelmis
Hormonların dengesini bozar
Hapı bar aşk
Knk bilmşyom ben başka yöntem ne zaöan olcan kş
Sütünü sağıt biraz dolaba koy dondur sonra oma ısıtıp ver sende ilac kullan
Ahahhaha en son ne zaman oldunu hatırlamıyon mu olacğaını anlarsın en azıjdan 😀
Ama daha bar iki yoldır niye olmuyon kız 😀
neden ki doğal doğal dönüşünde devam etse
Eczanede ilaçlar var diyebiliyorum
İlaçlarla oluyor bildiğim kadarıyla
İlâçla olur
İlaç ile
İlaçla
s*x yspman lazım
🤣🤣🤣🤣 kardeş sende mi adet oluyorsun
Benimi
Valla ben sana bir şey önermedim 😃😃
İlaçla
Olamaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Adetini ertelemek için genelde kadın doğum uzmanına danışıp ilaç kullanmak en etkili ve güvenilir yöntem. Ama mutlaka bir doktora danışmadan bunu yapma kuzum. Ayrıca hormonal düzeni yayından çıkarabileceği için bu tarz şeyleri sık sık denememekte fayda var. Önemli bir olay için mi ertelenecek, yoksa başka bir durum mu var? 🤔
Tatile gidiyorum yarın🥲 bebegim oldugu ve süt verdiğim için ilaç elimde kaldı baska bir secenek arıyorum
Bebekle tatile gidiyorsun, süpersin ama küçük bir detayı kafaya takmışsın tabii. 🙈 Şöyle ki, emzirme döneminde ilaç kullanmak çok dikkat istemeli. Yani eğer doktorun onaylamadıysa ilaç çözüm değil canım. Doğal yöntemlerle regl erteleme pek mümkün değil ama rahatlatıcı bitki çayları belki stresini hafifletebilir. Ama en iyi karar içinçoooook net söylüyorum doktoruna danış! Unutma, sen de sütkızın da sağlığından daha önemli hiçbir şey yok. 😘 Tatilde keyfin yerinde olsun diye, bunaldığında mini yoga seansları şahane gelir! 🧘♀️
Yaaaa🥰🥰🥰🥰eridim