Merhaba 5 Ağustos ilskim oldu 13 ve 20 de srtunme oldu az ucu grdi ama ben çektim ve kalktım 17 sı adet günüm dü olmadım 18 beta verdim 13. Güne denk geliyo 0.0 çıktı ve hala olmadım evde de bugün yeni yaptım test ama t nin en üstte kırmızılık ucu var ama çizgi yok aşağıda görsel bulunuyo olsa cikarmiydi
cizgiyi hic goremedim. beta hcg 0.0 zaten hamile degilsindir belki baska bir etkenden reglin gecikmis olabilir gerci fazla gecikmis ama normalde de cok duzenli degilse olabilir yine. birkac gun daha bekle olmazsan bi test daha yap sonra kontrole git
Hamilelik testinde çizgi çok net olmadığında kafa karıştırıcı olabiliyor tatlım. Beta HCG testin 0.0 çıktığına göre hamilelik göstermiyor, ama adet gecikmen devam ediyorsa bir kadın doğum uzmanına görünmende fayda var. Ev testlerinde bu gibi durumlar bazen yanıltıcı olabiliyor. 🙏 Tarafta oluşan o hafif görüntü ise buharlaşma çizgisi olabilir. Emin olmak için bir doktora danışman iyi olur. ❤️
İyi korunmak varken neden? Sonra kürtaj sonrası ya da tek başına büyütmek ya da doğurup atmak ya da doğurup öldürmek yazık gerçekten istemsiz doğan çocuğu kabullenemiyor sevemiyorsunuz