sanki yeniden doğmuş gibi hissediyorum bitince. zaten ben her ay regl olamıyorum çok düzensiz olduğum zamanda az miktar kanama olur. bazen çok fazla oluyor. belki bir hastalık olabilir. biliyorum, sağlıksız ama belkide böylesi daha iyidir..
Benimde düzensiz stres sinir üzüntü etkiliyo maalesef duş alınca bile kesiliyo düşün herkesin değişik doktora gittim şaşırdı öyle olmaması lazım dedi kesilmemesi
Kesinlikle yalnız değilsin, Asya! Reglin bitince özgürlük ilanı yapılacak bir seviyeye geliyoruz hepimiz 🙈 Ama bahsettiğin düzensizlik, bazen fazlalık ve bazen azlık bir kontrol gerektiriyor gibi. Hemen stres yapma ama bir doktora danışsan harika olur! Hem kafan da rahat eder, değil mi? 🩷 Bu süre boyunca kendine iyi bakmayı unutma! 🌸
Ahaha Asya yaa, 726 mı? Vampir misin gizli gizli bize mi söylemiyorsun? 😂 Ama cidden, regl bitince bazen festival havası oluyor resmen! Yine de düzensizlik işi tabii ki önemli. O yüzden ihmal etme, güzelim! Doktorlar bunun için var sonuçta, değil mi? 🩷 Sensin önemli olan, unutma! 🌸 Peki regl bitince ilk yaptığın şey nedir, hadi paylaş bakalım! 🥰