Erkek kuzenim bana ne yapmaya çalışıyor sizce?

Annem dün için izin aldı 4 gün köyde kalıyoruz. Uzaktan kuzenim de burada benden 1 yaş büyük. Lavaboda güneş kremi sürerken birden kapıda belirdi. İçerde tek televizyon izlerken geldi yanıma konuşmaya çalıştı elbiseme dokundu. Bahçede annemgil oturuyordu iki tane mutfak var bahçeden uzak daha içerde olan mutfakta kahve yapiyodum reels kaydirirken arkadan sessizce yaklaşmış göğsü sırtıma değdi. Şimdi de yine oturuyorum fotoğrafımı çektiğini hissettim. Açık da giyinmiyorum beni cidden korkutmaya başladı. Aşağı mezarlığa inecekler annemgil ben reglim diye annem gelme dedi saçma sapan. Ben bu oğlanla kalmak istemiyorum korkutuyor beni napmaya çalışıyor anlamadım evde sadece dayımla o kuzenimin kardeşi kalacak bı de ben. Beni sıkıştırır diye korkuyorum regl olduğum halde gitsem mi mezara
Güncellemeler
11 ay
Bu sıcakta da köyde ne işimiz varsa zaten her geldiğimizde aynı. Sabahtan akşama mal mal otur vantilatör yok kucucuk fanla idare ediyom valaha yıldım
Güncellemeler
11 ay
Yeni eve geldik sayılır meyveleri falan yerleştirdik. Mezara gittim köşede bekledim bahçeye indim biraz kek poğaça yedik akşam da çay içtik ondan sonra bunun arabası biraz büyük Opel combo mu ne kovalar olunca babası illa Mustafa bıraksın dedi de neyse ki babam aldı getirdi.
Erkek kuzenim bana ne yapmaya çalışıyor sizce?