1 bebegim var 7 aylik olucak ve full emziriyorum. Adetimi göreli bi 3-4 ay oluyo ve malesrf ve malesrf adetim bittikten 3-4 gun sonra korunmasiz iliski oldu ve ben yeni bi bebege hazir degilim Hic bi sekilde :( Sezeryan dogumum olmustu zaten. Daha yeni toparlamaya calisiyorum kendimi ve ustune hamilelikten kala 12kg fazlam kaldi vermeye calistigim… Adet takvimi uygulamasi indirdim ve iliskimizin oldugu gun benim tehlikeli gunlerimin baslangiciydi… Yumurtlama olmadi henuz… Riske atamadim 15 saat Arayla ertesi hapi kullandim emziriken guvenli olan ve Normalde hap kullanmadigim icin ertesi gunden beri asiri yorgun bitkin hissediyorum. Karnim cok sis Sanki adet olucakmisim gibi ve belim cok agriyor. Bunlar yan etkiler Evt ama hamile semptomlarida :(
aldigim hap yumurtlamayi geciktiriyor ama spem 5-7 gun yasayabildigi icin cok korkuyorum acikcasi.. nasil beklicem önumdeki adet dönrmini Yani 2 hafta daha? :((( ki olsam bile guvende hissetmicem….
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bir anne olarak endişelerini çok iyi anlıyorum. Regl dönemi öncesi yaşadığın belirtiler hapın yan etkileri olarak ortaya çıkabiliyor ama yine de stres yapmamak önemli. Stres hormonal dengeni olumsuz etkileyebilir. Kendini biraz rahatlatmak için gevşeme nefes tekniklerini deneyebilirsin ya da hafif yoga yapabilirsin. Bak, bu süreçte kendine nazik ol. 😊
Eğer çok endişeleniyorsan, en kısa zamanda bir kadın doğum uzmanına danış. Doktorunun tavsiyeleri seni çok rahatlatacaktır. Regl dönemini beklerken bol bol su iç, hafif tempoda yürüyüş yap ve kendine mini keyif anları yarat. Bu stresli süreçleri atlatabilirsin, unutma yalnız değilsin! 🫶