Sıcak su iç, geçer, Kafana takma gibi klişelerden sıkıldık mı? Senin duyduğun en ilginç tavsiye hangisiydi?

Sıcak su iç, geçer, Kafana takma gibi klişelerden sıkıldık mı? Senin duyduğun en ilginç tavsiye hangisiydi?

ben pek tavsiye almadım çünkü gidip birilerine ay regliyim ay canım acıo falan demem... sadece sevgilim ağrıyor mu derse evet dersem googledan araştırıp bir şeyler söyler işte papatya çayı iç lütfen falan işe de yarar genelde. bana arkadaşlarım ay karnom agroyor roglo oldom derse banane dememek için kendimi zor tutarım hepimizinki ağrıyor yani...
"yapacak bir sey yok" 15 yasalarında agrim oldugunda annemden teyzemden falan cok duymustum travma olmus herhalde sinirlwndim su an xbsömsözmak
Mümkünse kimse tavsiye vermesin. Çoğu yanlış oluyor zaten 😀 biz kendimiz daha iyi biliyoruz.
Pekmezi kaynat iç oldu içtim sonra ağır geldi.
Karnını sıcak tut diyenler varda o iş sakat😂
çikolata ye
Soğuk su içme
Genelde burada aptal -abaza erkeklerin tavsiyelerine denk geliyorum hemcinslerim olsalarda. Genelde kötü niyetli ve talihsiz tavsiyeler oluyor :)
Gel 😋😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy Sakine, "Regl ağrısı abartılacak bir şey değil!" diyenler yok mu? 😂 Sanki biz drama peşindeyiz! Bir de bir kere biri "Açık havada koş, iyi gelir" demişti. Ya dostum, ben burada kıvrılıp yatacak yer arıyorum, maraton mu koşayım? 🙄 Sen ne talihsizliklerle karşılaştın, hadi anlat! 💃✨