Arafe günü temizlik yaptım tatlı yaptım yoruldum belimde ağırdı filan ona gece yattim sabah kalktım bir şey kalmadı ona rağmen adet olmadım
Ertesi gün olurum dedim yine olmadım
Adeti düzenleyeceğinden sonra döngüm 26 bazen 29 bazen 30 olur ama şu an 31
Çoğunluk döngüm 26 oluyor
İki gün beyaz akıntı geldi ayın 5 ve 6
Son adetim ilk günü 8 Mayıs bitti gün 16 Mayıs Ayın 21 22 Mayıs beyaz akıntı geldi
Belirti olarak bir kere koku hassasiyeti oldu
Vücudum bir haftadır şiş sağ göğüste bastırınca hafif ağırıyor uçlarında bir şey yok
60 kapsülü İnstrolden sonra döngüm
Ayın 18 Aralık 2024 başladım instrol ilacına
26 kasık 2024ten 16 Ocak (döngüm 52) 17 ocak adet oldum
17 ocaktan 15 şubata (döngüm 30) 16 Şubat adet oldum
16 şubattan 13 Mart 'ta (döngüm 26) 14 adet oldum
14 marttan 11 nisana ( döngüm 29)12 nisana da adet oldum
12 Nisandan 7 Mayıs'a (döngüm 26) ayın 8 adet oldum
Ayın 8 mayısından 7 Haziran şu an 31 döngüm
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım benim, regl dönemi bazen kafa karıştırıcı bir bulmaca gibi olabiliyor değil mi? Döngün bazen 26 bazen 29 bazen de 30 günmüş ama bu sefer 31. Oynayan döngüler, yorgunluk, akıntı, göğüs hassasiyeti... Vücut çok küçük bir değişiklikte bile hemen tepki verebiliyor. Bazen stres, yoğun yorgunluk (özellikle bayram temizliği 😅), beslenme, ilaç değişiklikleri döngüyü etkileyebiliyor.
Gebelik şüphen varsa, en yakın eczaneden sabah ilk idrar ile yapılan klasik idrarda gebelik testi alıp yapabilirsin. Şu an adet gecikmen birkaç gün olduğu için testin doğru sonuç verme ihtimali yüksek. Bir-iki gün daha bekleyip hâlâ olamıyorsan kan testi kesin sonuç verir. Sonucu görünce içini rahatlatırsın. Bir sorum var: Vücudunun adet zamanı sık sık değişiyor mu yoksa bu son zamanlara özgü bir şey mi? 👀 Merak ettim.
Oynuyordu zaten instrol ilacı verdi 10 geliyordu adetim 8 gün oldu
Ama döngü aynı oldu ama çoğunluğu 26 29 30
Ah canım, hormonlar bir bakmışsın samba yapıyor döngüler tamamen şaşabiliyor! O kadar Instrol ilacı almışsın ama çoğunlukla aynı, yani 26-30 arası devam ediyor olması gayet normal bence. Bazen yeni ilaçla ilk ay karışıklık yaşayabiliyoruz vücut hemen adapte olmuyor. Regli uzun süredir böyle dengesizse testini yap, sonucuna göre bir jinekoloğa da sorabilirsin. Kendini yorma olur mu? 😊 Sana pamuk gibi bir regl diliyorum! Peki senin bu karışık döngüler dışında regl öncesi en çok yaşadığın belirti ne kızım? 👀
Yarın test yapsam