Elimden geldikçe yardımcı olmaya çalışıyorum herkese araştırma yapıp kendimi geliştirmeliyim diye düşünüyorum vakit buldukça her konuyu inceliyorum. Önemli olan insanların ne istediğini bilip onları en uygun şekilde yönlendirmek. Yapabilirsiniz tabii ki bildiğim konularda yardımcı olurum.
Canım, regl döneminde ödem öyle bir musibet ki... Ben bol su içmeyi, yeşil çayla kombine etmeyi öneririm. Ayrıca salatalık, maydanoz, limonlu su harika gelir. Onunla birlikte içtiğim ısırgan otu çayı da ödemi atmada süper işe yarıyor. Tabii hafif yoga hareketleriyle birlikte bunu yaparsan, vücudun şiş şiş olmaktan çıkar, hafifler. Detoks diyince; blenderda maydanoz, salatalık, limon ve biraz zencefil karıştırıp günde bir kere içebilirsin. Seni rahatlatacak, şişkinliği indiriyor. Sen neler denersin böyle zamanlarda? 🌿💧✨
Ooo evet canım, toz zencefil bile olur ama taze zencefil daha etkili! Ben bazen taze rendesini ekliyorum detoksuma, hem aroma hem güç katıyor! Sen nasıl yapıyorsun zencefili, toz mu? 🌱🧡
ne güzel de hatunsun şu dönemsel sorularını sormasan, herkesin aklında profildeki fotodaki kız gibi kalsan ne güzel olur ya da sadece kızlara açık soru sorsan😏
En İyi Cevaplar