eşim bana reglyken yeterince ilgi vermiyor çok üzülüyorum acaba onlar regl olsaydı nolurdu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
hem kadınsı şeyleri yaşatmak istiyorsunuz hem de bu erkekler neden prenses oldu :D :D
nasıl olurdu bilmem pipimizden kan gelrdi sancımız olurdu. Peki kızlar bizim o günlerde onlara gösterdiğimmiz ilginin binde biirini gösterir miydi acaba?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)1 yılRegl sorusundan bıkan kendınızı acındırmayın diyen hemcinslerimiz olmuş
Kadın kadının düşmanı işte erkekler de bekarken kadınları mı vardı evlenince niye istedikleri olmayınca huzursuzluk çıkarıyorlar ilgi bekliyorlar kimse bunları konuşmuyor regl konuşmak size dokundu ki bu kadınlar için ciddi anlamda hassas bir durum elbette konuşulmalı
00 Yorumla
1 yıl1 hafta milli tatil ilan edilirdi
63 Yorumla- 1 yıl
Jshsjs😂😂
- 1 yıl
Teşekkürler 💃
- 1 yıl
JAHSUSHUSHSJSN
1 yılYa bunu ben hep bir kez de olsa denemek istedim biliyor musun. Hayatta insanlar hani denemek isterler ya bir kez de olsa bir şeyi bu da öyle. Ben empati yapmayı çok seviyorum ve kadınlara asla regl döneminde saygısızlık etmem sonuçta ben yaşamıyorum. Nasıl olurdu da dersek dayanabileceğimi sanmıyorum pek 😅
03 Yorumla
Soran1 yılBende karı * denemek isterdim yer degiselim😂
Soran1 yılkari **
- 1 yıl
Hahahahah hep demedim kız dur 😂
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka, haklısın gerçekten zor ya! Bizim o dönemde yaşadığımız sancılar, mod değişimleri, yorgunluklar erkekler yaşasaydı kesin dünya toz duman olurdu, birbirimize karışırdık 😂 Eşin muhtemelen regliyken ne yapacağını bilemiyor belki. Ona biraz ninni yap, sıcak içecekle yaklaş, o da öğrenir zamanla nasıl destek olur. Sen ne diyorsun, sence sana nasıl daha fazla destek olabilir?💕
01 Yorumla- 1 yıl
sen sus ya roboy
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar Ne Diyor
87
Her ay yaşanan regl döngüsünde kendinizi de diğer kadınları da acındırmayı bırakın Allah aşkına. Evlenmeden önce regl olmuyor muydu bu kadınlar? Neyin tatavası bu. En ağrılı yaşayan herhâlde en yakın arkadaşımdır, her ay 2 gün boyunca hastaneye gider serumlar takılır o bile yakınıp durmuyor.
Allah bunu erkeğe verseydi çoğu kadının "az bile size" diyeceğine de eminim. Artık her yerde regl sorusu görmekten bıktım usandım.43 Yorumla
Soran1 yılNe acındırması mizah amaçlı bir soru sorulmuş bunu anlamayıp üstüne duyar kasmanın mantigi ne abla relax ya ben bu durumdan yakınmıyorum bırakta kocamdan ilgi isteyim abla kocamdan önce de babam gosteriyıdu merak etme
- 1 yıl
Ne mizahı ya, her gün saçma sapan regl soruları soruluyor. Bir noktadan sonra tepki gösterince de duyar kasan biz mi oluyoruz?
Sizin gibiler yüzünden saçma sapan insanların ağzında bu mevzular dalga konusu oluyor.
Kocandan ilgi istiyorsan da bunu kocana söyle buradakilere değil. - 1 yıl
Objektif bir yaklaşım ve biz erkeleri savunan bir tavır buldum. İşin esprisi bir yana evet gerçekten bence bugün özellikle regl soruları gördüm. Evet kadınlar regl oluyor ilgi alaka istiyor. ama regl değilken bile zaten yine olması gereken bu. Ama bunu sadece ben çekiyorum görüşü gibi duyar da var. Her kadın bu durumu yaşıyor. Kimi bu durumda duygusal , kimi agresif olurken kimi anlayış gösteriyor. Kimi de bunu söylemesi gerektiği kişiyle paylaşıyor. Söylediklerine hak veriyorum. Maalesef şu an duyar kasma var. Ama dediğim seçenekler de mevcut. Fakat bu konunun konuşulması bile bence yanlış.
Kanun çıkardı regl ile ilgili. Çalışanlara regl izni verilirdi. Kendileri yaşayınca anlarlar anca 😂
62 Yorumla
Soran1 yılahahahahah
- 1 yıl
Ahahahha 😅😅
1 yılHeralde onlarda bizim gibi olurdu
Benim baya ağır geciyo
Karnım sanki ine batırıyor
Mide midem bulanip kusuyorum
2 tane ağrı kecisiyle anca ağrım geçiyor
Ağrı cekmeyen insan anlamaz maalesef
Kardeşim ağrı çekmiyor bahane uydurma diyip duruyor bir tane yapistircam en son12 Yorumla
Soran1 yılkız valla bende agrılı geciriyorum öyle herkes anlamaz
- 1 yıl
Ahahah 😅😅
1 yılKadın vücudu acıya daha dayanıklıdır. Onlar da ağrıya daha dirençli olurdu öyle olsaydı. Ama insanlığın yarısının nispeten daha stabil bir hormon seviyesine sahip olması, neslimizin tükenmesine engel olan şey. Hani bizdeki hormonal dalgalanmaya maruz kalmazken bile bu haldelerse, bir de o eklense ne hale gelirdik düşünemiyorum bile. Zaten teoride onlara da bu eziyeti yaşamaktansa bizdeki regl olayını kaldırsak daha iyi olurdu.
10 YorumlaKardeşim Kocandan önce regl olmuyor mıydun sen? o zamanlar ilgiyi nerden alıyordun babandan mı? Bırakın allah için şu özenti rollenmeleri, regl olunca kendinizi prenses gibi görmeleri. Boş konularla ilgilenmeyin lütfen hayatta daha önemli problemler var!
54 Yorumla
Soran1 yılcanım kocamdan önce babam banq ilgi gosteriyodu ne var yani duygusal günümde kocam ilgi gösterse yazık sana hic ilgi gosterilmed herhalde ondan bu kin
Gizli Üye(25-29)1 yılKesin regl izni diye bir şey olurdu o zaman 🌚 canları da az sürekli sızlanıp dururlardı, aciller regl ağrısından kıvranan erkeklerle dolup taşardı, regl kanının pantalona çıkması normalleştirilirdi yadırganmazdı
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİlgi beklemek gayet normal aq kocasından önce regl oluyor diye napsin
21 Yorumla
Soran1 yılahahaahaaha😅😅
Neden sürekli böyle bir karşılaştırma yapılıyor. Regl kadınlara özgü onlara özeldir erkeklere özgü şeylerde var, biraz özelinize sahip çıkın sevin size verilen şeyleri.
Erkekler olsaydı nasıl olurdu değil. erkekler bizim özelimizin en İnce ayrıntısına kadar neden biliyor neden şahit oluyor denilsin. Ben şahsen rahatsız oluyorum sürekli bu tür şeylere, asla utandığım veya çekildiğim ayıp bulduğum için değil bize özel olanı onlarda örnek olarak gösterilmesi rahatsız edici.12 Yorumla
Soran1 yılözel bişey değil kanka doganın kanunu bu her ay kadınlar regl olur magarandan cık kacıncı yüzyıldayız bi soru sorduk diye bu kadar duyar kasmana paragraf yazmana gerek yok
1 yılBurunlari aksa yatak dosek yatan bi cinsiyet yani tahmin bile edemiyorum reglle bas edebileceklerini.. cogu intihar falan ederdi herhalde
10 Yorumla
s 1 yılRegl iken ilgi beklemiyorum açıkcası. Yıllardır regl oluyoruz artık alıştık zaten ağır da geçmiyor çok şükür. Ama erkekler regl olsaydı suç oranları baya artardı
11 Yorumla
Soran1 yılaahaahhahaha
1 yılOlmasınlar grip olunca bile ortalığı ayağa kaldırıyorlar regl olsalar kıyameti kopartırlar
24 Yorumla- 1 yıl
Hadi oradan grip olunca biz ortalığı nerede ayağa kaldırıyoruz?
- 1 yıl
Yatak döşek yatıyorsunuz hep mız mız oluyorsunuz
- 1 yıl
Her erkek aynı değildir bunu unutma
- 1 yıl
Kendi adına konuş
1 yılBen regl olmalarını istemiyorum ama regl sancısı çeksin istiyorum. Sevgilisi ya da eşi regülten erkeklerde o sancıyı onlarla beraber çeksinler ha evli kadınlarda çok zaten sancı olmuyor da bekar kadınlarda daha çok oluyor.
00 YorumlaBir eksik kaldıkları şey o olsun daha nazlı kaprisli daha yüksek perdeden öldüm bittim de yaşarlar… çekilir dert olmazlar… kadın ya da erkek bu kimseye yakışmıyor…
10 Yorumla
1 yılRegl olunca daha fazla ilgi göstermelik bi durum olmuyo zaten hemcinslerimin bu triplere girmesinden nefret ediyorum
14 Yorumla
Soran1 yılkocam bana duygu değişimlerimin fazla oldugu günlerde ilgi göstermeyecekse neden kocam?
- 1 yıl
Kocanın sana her zaman ilgi göstermesi lazım zaten. Sırf regl dönemindesin diye fazladan ilgi göstermek zorunda değil bunu anlatıyorum
Soran1 yılBacı o dönemlerde çok ağlak oluyorum herşeye üzülüyorum yani birilerinin yanımda ve destek olmasına ihtiyacim var normal zamanlardan ziyade evet normalde de gostermesi gerek ama o dönemde biraz daha hassas olsun yani👍🏻
- 1 yıl
Tamam
1 yılBen de surekli sevgilime söylüyorum cok iyi olurdu bir sünnetle yirttilar aradan
35 Yorumla- 1 yıl
Sen de sünnet ol
- 1 yıl
@gizlikalsınolurmuuu istemez canım kalsin
- 1 yıl
Korktun mu 😅😅
- 1 yıl
@gizlikalsınolurmuuu kiz olmanin bedelini her ay ödüyorum zaten ustune bide sunnet mi olayim aq
- 1 yıl
Çok güldüm ya 😅😅
Ay Allah korusun zaten şimdi kari gibiler bide bu olsa hiç çekilmez
18 Yorumla
Soran1 yılcidden yaa🥲🥲
- 1 yıl
Her erkek öyle değil ama
- 1 yıl
@Fantezikralı yo öyle çirkinler hariç
- 1 yıl
Yakışıklı olanlar prensesmi yani
- 1 yıl
@Fantezikralı kadın gibiler trip cart curt
- 1 yıl
Oyleleride var haklısın ama öyleleri gerçektende cekilmiyor
- 1 yıl
@Fantezikralı geneli öyle
- 1 yıl
Dogru
o sana daha neler yapar neler tecrübe ile sabit çok kırar yani
00 Yorumla
1 yılRegl degillerken bile full trip, full dramlar zaten... dunyanin kahrini cekiyolarmis gibi.
00 YorumlaBizim gibi olurlardı ama daha nazlı olurlar bence 😅
00 YorumlaOnların gribine tahammül edemiyoruz bi de regl hiç çekilmez.
00 Yorumla
1 yılErkekler regl olsaydı ilk regl olduklarında sünnet düğünü yaptıkları gibi regli kutlarlardı toplumda ayıp bir şey olarak görülmezdi pedler bedava olurdu ve bi hafta boyunca kanka kanlı donla dolaşırlardı temizlikten anlamıyorlar çünkü.
15 Yorumla- 1 yıl
Neden biz o kadar pismiyiz?
- 1 yıl
Doğru
- 1 yıl
Yok o kadar pis değilsiniz tabii ki daha pissiniz
- 1 yıl
Ben gayet temizim 😉
- 1 yıl
Son kısım hariç katılıyorum. Bizi gizlemeye zorladıkları şeyi erkek siyasetçiler o hale getirirdi.
Bu kadar prenseslik akla zarar.
12 Yorumla
Soran1 yılzaten prenses oldular bide regl olurlarsa düşünemiyoruz😂😂
Iyi ki degiller benimki bi hasta olsun hic cekilmiyoe böyle bi naz yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılkaos olurdu savaş olurdu kadınların soyu tükenirdi her regl zamanı birini bıçaklarlardı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKeşke bizim yerimize onlar rgel olsaydı bari bir şeye yaramış olurlardi
01 Yorumla- 1 yıl
😒😒
Gizli Üye(18-24)1 yılErkekler regl olsa eminim düğün yapar ilk regllerinde altın takalardı jxjskx
00 Yorumla
1 yılGüçlü görünseler de aşırı dayanıksızlar
Ne o ağrıya sancıya dayanabilirler , ne de öyle her ay oluk oluk kan akıntısını çekmeye..12 Yorumla
Soran1 yılgüçlüymüş gibi takılmalarının sebebi toplumun basısı bence
Soran1 yılbaski”
1 yılSüper olurdu harika olurdu 😌 niye olmuyorlar
30 Yorumla
1 yılErkekler zaten regl olmuyor muydu prensesler triplerinden geçilmiyor 😄
13 Yorumla
Soran1 yılEvet askim dogru valla kocamda öyle ahahahah benden daha cok trip atıyo😂
- 1 yıl
Z kuşağı erkeklerinden bahsediyorsun heralde 😊
1 yılHımm şu trip atan erkekler regl olsaydı sanırım çekilmez yaratıklar olurdu (hepsi için söylemiyorum)
00 Yorumla- Daha fazla (57)
Daha fazla(72)
Erkekler Ne Diyor
78
- Özel Günler & Hijyen konusunda 4,7b cevap paylaştı.
u 1 yılolmayalım
00 Yorumla
1 yılKızlar soruyor gerçekten ilginç bir hal aldı. Regl iken kocasından ilgi göremeyen gelip biyolojik olarak imkansız bir şeyi soruyor. Kocasına bu durumu açmaktansa gelip burada tuhaf sorular sormayı tercih ediyorlar. "Neden herkes evlenmemeli?" Sorusunun cevabı gibi adeta.
Bir de kendilerini gizliyorlar. Sorduğu sorunun arkasında bile duramıyorlar. Güler misin ağlar mısın durumu...25 Yorumla- 1 yıl
Çok teşekkür ederim. Hemfikir olan birini görmek umut veriyor burası için.
- 1 yıl
Aynen öyle. Zamanında bu tür şeyleri çok normalleştirdik şimdi de bu sonucu yaşıyoruz...
Bu arada yorumunun boynu olsa da madalya takabilsem 🥇
Mükemmel dedin.
1 yılBen regl olsam kıyameti koparirdim net mide ağrısına dayanamıyorum karnımı falan yumruklamaya başlıyorum bi yerden sonra sjsjsksk regl olsaydim neler olurdu neler
00 YorumlaBen daha beterini yaşıyorum kadınlar kadar abartmıyorum tüm karın zarım iltihaplanıyor fmf geçiriyorum öldürmeyen acı güçlendiriyor alışmaya çalışın bi zahmet
00 Yorumla
1 yılBu Eşinizin eksikliği Ama herkes öyle değil. Maalesef ülkemizde kadın olmak ayrı bir zorluk Bir de kadınların çektiği bu tür sıkıntılar var. keşke onlardaki acıyı yarı yarıya paylaşabilsek..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılZaten hassas biriyim, karımın hep dizinin dibinde, kucağında, omuzunda olmak isterdim sjsjj
Ama şimdi eşim olsa acı çekse ben dayanamam en az onun kadar hissederim valla kıyamam kurban olurum yaratana 😚☺️00 YorumlaBen arada bir hatta belki bir kadından daha sık aralıklarla olmuş kadar oluyorum.
04 Yorumla
Soran1 yılnasıl yani
- 1 yıl
Kronik bir rahatsızlığım var benim. Bazen 2 bazen 3 bazen 1 haftada bir uğruyor bana. 7-8 saat boyunca neredeyse yürüyemeyecek ya da 2 büklüm yürüyebilecek kadar ağrı yapıyor karnımda, bağırsaklarıma kramplar giriyor, midem bulanıyor, yemek yedirmiyor falan. Sonra yavaş yavaş geçiyor ama 2 günde ancak kendime gelip doğru düzgün yemek yemeye başlayabiliyorum. O yüzden muhtemelen bir erkek olarak regl'den daha beter bir rahatsızlığım var :D
Soran1 yılTamam bu regl değil yanlız ayrıca sen reglyi hayatında yaşamadın ağrı kıyaslaması saçma olur ekstra olarak bir kadın da seninle aynı hastalıgı yasayabilir senin cinsiyetine ozel degil geçmis olsun🙏🏻
Çok kötü bir durum olacağı kesin 😅 kadınları iyi anlıyorum ağrısı dayanılır gibi değildir
10 YorumlaEğer regl olsaydı hamilelik olabilirdi ki bu da bütün döngüyü değiştirirdi
10 Yorumla
1 yılBazı erkeğin şimdi bile tribi çekilmiyor öylesini hiç düşünemem
10 Yorumla
1 yılÇekilmezdik wljskssksksksk
Kimse yalan atmasın dürüst olun
00 Yorumla
1 yılErkekler de regl oluyor. Ev kirası, kredi kartı taksidi, faturalar gelince regl sancısı başlıyor
00 Yorumla
1 yılHayal gücü ön plana geçecek bir soru.
Amcam halam olsaydı konuşu sempozyuma hoş geldiniz.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim bı huyum var kendim boşalınca ilgi veremiyorum ve bu benim canımı sıkıyor ne yapmam lazım
04 Yorumla
Soran1 yılbize ne kanka ne alaka bu soru
Cevap sahibi1 yılNe bileyim size hak veriyorum da ondan isde
Soran1 yılboşalmakla konun alakası yok
Cevap sahibi1 yılÖyle de isde regl ağrısıa bile üzülüyorum sizin de
Gizli Üye(30-35)1 yılNeden sana igli göstermiyor kadınlar regli olduğunda çok hassas olurlar ilgi beklerler
02 Yorumla
Soran1 yılsanane ablam
Cevap sahibi1 yılHaklısın 😃😃 banane
Gizli Üye(30-35)1 yılHeh bi o kaldıydı zaten başka isteğin ver mı
10 Yorumla
1 yılUst üste birkaç kere mastürbasyon yapınca çok fena ağrı oluyor testislerde orada bile canım çıkıyor ki kızların regli cidden zor
20 Yorumla
1 yılAyda bir t. şaklara tekme yemek gibidir heralde. Ya sizin t. şağınız olsaydı da tekme yeseydiniz?
04 Yorumla- 1 yıl
Göğüse alınan darbeyle bi farkı olduğunu sanmıyorum😉
- 1 yıl
Göğse darbeyi ilk defa sizden duyuyorum. Hangi cani bulmuş? o nasıl bir saldırı şekli?🤣
- 1 yıl
Hiç kız kavgası izlemedin mi😁
- 1 yıl
Yok öyle fantezilerim yok
1 yıleşin bence sekste de bencil erkek olsa idi regl agresif sinirli olur idi
00 YorumlaSıkıntı olurdu onu bilelim de ayyy hiç çekilmeyiz he 😂😂😂
00 Yorumla
1 yılRegl bitince de sen ona bakma
10 Yorumla
1 yılPrenseslikten Sultanlığı geçerlerdi 😂
20 Yorumla
1 yılKendimi intihar ederdim her halde 😄
01 Yorumla
Soran1 yılniye
1 yılBuyur yardımcı olurum elimden geldiğince istersen
03 Yorumla- 1 yıl
Sen gel de göstereyim sana Küçük ucubeyi
Soran1 yılemin ol senin mikropenisne ihtiyacim yok ablacım🥰
- 1 yıl
Mikropenis mi 😂😂😂
Sizde erkeklere ilgi verirdiniz
04 Yorumla
Soran1 yılanaları ilgilensin
Soran1 yılcemkirmiyorum fark ettiysen reglyken kocamdan gelmeyen ilgiye tepki gostermişim
1 yılErkek ortamında pedler meydanda gezerdi :D
10 Yorumla
1 yılSıçmıştık o zaman işte 😀😀
10 Yorumla
1 yılSiz yakında çocuk da doğurmamızı istersiniz
13 Yorumla- 1 yıl
Saçmalama 😁
Biz dayanamazdık herhalde
10 Yorumla
1 yılErkekler zaten regli gibi geziyor
10 Yorumla- Daha fazla (48)
Daha fazla(63)