Yaşamak güzel aslında, ülke sıkıntılı. Deşarj olacagin basit eğlenceleri bile yaparken ekonomiye takılan bir millet ne kadar mutlu olabilir? Kabahat sende değil, seni yöntende.
Daha farklı koşullarda olsa, dandik bir karavan 2 3 milyon olmazdı misal kolayca ulaşabilirdim ve çalışıp kazandığım para değerli olacağı için kendime gezmek için vakit ayirabilirdim. İki üç iş bir arada yapmak zorunda kalmazdım, kahve içmek 200-300 lira olmazdı misal, bir adam gibi yemek en aşağı 1000tl tutmazdı, onunda içindeki malzemenin kalitesinden şüphe etmezdim. Sabaha kadar yazarım, refah iyi olduğu zaman huzurda yanında gelir sen merak etme.
O zaman sen ne yapsan mutlu olamazsın, üzgünüm insan birazda bunu kendisi sağlar. Ben şahsen güzel bi yemek yediğimde bile mutlu olurum. Spordan sonra mis gibi duş alıp çıktığımda mutlu olurum. Ne biliyim sevdiğim bir arkadaşımı görünce mutlu olurum. Sizinki garip geldi, yer değiştirsek ben günümü gün ederim şahsen.
Kulluk görevlerinizi yerine getiriyor musunuz? Bu yaratıcının soracagi bir soru lakin yeri geldi diye soruyorum. Yanlış anlamayın, huzur birazda bundan geçer o sebeple, insanın herşeye olduğu gibi tapınmayada ihtiyacı vardır. Cahiliye döneminde güneşe, aya puta vs tanrı yakıştırması yapması bu sebepledir. Bide bunu deneyiniz bakalım aradığınızı bulabikecekmisiniz.
Kızlar Ne Diyor
Hiç sorma aynı bende de
Erkek misin? Kuru olması normal mi olur sence
yok bacım ne erkeği. orası diyom. ya biraz kaşntı hissediyorm ara ara
Kuru olursa hissedersin. Ne kadar rahatsız ediyor bilmiyor musun
yoo ben doktora gitmiştim yıllar önce kasntı için kuru tut muhakak dedi ama zor
Vajina nemli bir organdir. Nasıl kuru tutacakmışsın? Yapısına ters. Bence tekrar git ve bi sor
Valla genelde ıslak niye bilmiyorum ki
böyle de kaşıntı oluşuyor
Evet sık sık yıkarım o yüzden
Bazen peçete koyarim o kadar islaniyo 😅
Benimde
kaşnyor bazen, kurutmam gerekyor olmuyor
Erkekler Ne Diyor
normal , kendi sıvısını salgılıyor korunmak için
neyden korunuyoruz
bakteri virüs enfeksiyon
Kadın olmakta zor iş he, kanar akar kokar.
Bizde tıraş et yıka bitti gitti. 😅
iyi ki erkek olmuşum.
keşke hiç olmasaydık
O derece diyorsun yani, çok problem olacak bişey değil sanki.
İlla isyan edeceksen daha önemli bi konu üzerinden et bari 🤭
genel olarak yaşamak iğrenç, kadın olmak daha da berbat
Yaşamak güzel aslında, ülke sıkıntılı. Deşarj olacagin basit eğlenceleri bile yaparken ekonomiye takılan bir millet ne kadar mutlu olabilir? Kabahat sende değil, seni yöntende.
dünyanın herhangi bi yerinde de yaşamak istemezdim. söylesene yaşamaya değer ne var ya da ne olabilirdi ki daha farklı koşullar da olsa
Daha farklı koşullarda olsa, dandik bir karavan 2 3 milyon olmazdı misal kolayca ulaşabilirdim ve çalışıp kazandığım para değerli olacağı için kendime gezmek için vakit ayirabilirdim. İki üç iş bir arada yapmak zorunda kalmazdım, kahve içmek 200-300 lira olmazdı misal, bir adam gibi yemek en aşağı 1000tl tutmazdı, onunda içindeki malzemenin kalitesinden şüphe etmezdim. Sabaha kadar yazarım, refah iyi olduğu zaman huzurda yanında gelir sen merak etme.
😐 benim maddi sorunum yok aslında. dediğin her şeyi yapabiliyorum. birçok ülke de gördüm
O zaman sen ne yapsan mutlu olamazsın, üzgünüm insan birazda bunu kendisi sağlar. Ben şahsen güzel bi yemek yediğimde bile mutlu olurum. Spordan sonra mis gibi duş alıp çıktığımda mutlu olurum. Ne biliyim sevdiğim bir arkadaşımı görünce mutlu olurum. Sizinki garip geldi, yer değiştirsek ben günümü gün ederim şahsen.
onları yaptıkca tarminsizlesiyorsun inan. sonra da sorguluyorsun nedir anlamlı olan diye. bı şey yok cidden.
Kulluk görevlerinizi yerine getiriyor musunuz? Bu yaratıcının soracagi bir soru lakin yeri geldi diye soruyorum. Yanlış anlamayın, huzur birazda bundan geçer o sebeple, insanın herşeye olduğu gibi tapınmayada ihtiyacı vardır.
Cahiliye döneminde güneşe, aya puta vs tanrı yakıştırması yapması bu sebepledir. Bide bunu deneyiniz bakalım aradığınızı bulabikecekmisiniz.
ıslak olması normal, zaten normal gününde bile çamaşırına akıntı olur? olmuyor mu?
İçini kurutma arzusu nerden geliyor anlamadım
Fön makinesi kullan
ohoo
Yükseksin o zaman
alakası yok konuyla
Hangimizin kuru ki