Ya bizim duvarımizda çıkan böcek var hep ama daha farklı korkunç bir şey var bunun anlami ne?

Ben ne zaman regl olsam reglimden bittigi gün abdest almaya gittigim dus alma yerimde lavabo duvarında tirmanan böcekler görüyorum regl olmadığımda regl gerekecek abdest olmadığım da sabit duran ipin üstünde bocekler oluyor ama her regl oldugumda ve her reglimin bitisi abdest almaya gittigim gün duşa kocaman örümcekler tırmanıyor dolanıyor neden bu anlami ne bu çok korkunç durum
Güncellemeler
1 yıl
Soruma faydası olmayanlar gelmesin beyniniz başkalarına linclemekle toksik israflığa çalışıyor hele erkekler sanki regl oluyorsunuz yaşıyorsunuzda bize özel olandan boş yapıyorsunuz faydan yoksa okuma geç ben bir kadın olarak bunu bin defa yaşadım daha da fazlası hatta reglimin bitisine abdest almaya gittiğimde duşta duvar da örümcek ağı ipler var her reglimin oluşu bitisinde ve her regl olduğumda o ölü gibi duran böcekler geziniyor tirmalaniyor bende bunun anlamini sordum
Güncellemeler
1 yıl
bilen faydasi dokunan kisi gelsin soruma buyursun ve teşekkürümüde minnetimide ediyorum
Ya bizim duvarımizda çıkan böcek var hep ama daha farklı korkunç bir şey var bunun anlami ne?