Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar her seferinde kondom taktı kontrolda ettik sağlamlardı
Sevgilimle 17 şubatta ve sonrasında 3 gün korunarak i. girmiştik. O da sık sık kontrol etmişti bi sorun var mı diye yoktu. Üstünden iki hafta geçti 3 gün önce regl olmam gerekiyordu hala olmadım. Yer yer bel ve kasık ağrılarım oluyor hafif. İki gündür de adaçayı içiyorum, kasıklarıma sıcak su koyuyorum ama hala adet olmadım. Size sorun ne olabilir. Hamile kalmam mümkün mü?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Test yap bence olabilir.
Erkekler Ne Diyor
Merhaba, eğer stres yapiyorsan bu gecikmeye neden olabilir, reglin normalde düzenli midir
Evet düzenlidir 30 günde bir oluyorum. En son eylül ayında aynı bu durumdayken 5 gün gecikme yaşamıştım daha sonra oldum düzene girmişti şimdi tekrarladı
Endişe etmene gerek yok , gecikmesinin nedeni stres de olabilir, ayrıca daha öncede bu tip gecikmeler yasamissin
Aslında ilk gün ki gecikme olana kadar hiç stresim yoktu geciktiği ilk günden başladı. Korunduğumuz için çok olasılık vermiyorum ama yine de bi ihtimal insanın beynini kemiriyor
Endişe etme, stres yaptıkca daha da zorlar seni
Tamamdır teşekkür ederim
Rica ederim, ne zaman istersen
hoş geldin Ebubekir Sıddık
Korunduk demiştim aslında tam okumadınız sanırım
Korunduğunu düşünüyorsan ne bu şüphe
Bu hayatta her şey olabilir
Kasma olursa gider aldırırsın kaç Max 15 20 falandır
Olan olmuş dersin , günahı büyük, doğursan daha çok günah ooo kısır döngüler
Zaten aldırmaktan başka çare yok ama şu anki stres ne kadar büyük anlamazsın umarım başınıza gelmez
Çok büyük strestir tabi umarım gelmez, mecbur aldıracaksin sürecide zor olacak ama umarım değilsindir
Üzüldüm haline tanıdığım bir kız anlatmıştı çok zor süreç falan diyordu sene 2022 5 bine falan aldırmisti özel klinikte o soğuk metal hissini hala arada hissediyorum diyordu
Test yaptır olabilri gibi bi korktum
Kaç kez boşaldı ve bosalirken kondom taktimi
Evet takılıydı, takılıyken boşaldı zaten
Peki o bosalirken içinde miydi? Belki yandan sizmistir eğer öyle bosaldiysa
İşte dediğim gibi kontrol ettik sürekli zaten sonuna kadar takıyoruz sızıntı yoktu hiçbir şekilde
Kaç kez boşaldı? Bide bosaldiktsn sonra komdomu takarken öncesinde yikandimi kendisi
Günde 3 ilişkiye girdik her ilişkide bir defa boşaldı ve evet her kondomu cikardığında temizleniyordu
Hm yaşlar kaç? Neden bu kadar çok yaptınız ki uzak mesafe iliskisimi sizinki?
Yaşlar yeterince büyük merak etmeyin iş ve aile durumlarından dolayı evet uzak mesafeyiz
Hm e madem yaşın büyük niye ertesi gün hapı almadın? Daha önce böyle gecikme oldumu ilişki sonrasi
Kardeşim kondom taktı akıntı sızıntı olmadı neden ertesi günü hapı alayım gidip korunmuştum zaten. Eylül de olmuştu aynı şekilde 5 gün gecikmişti sonrasında oldum
Anladım. yine olursunuz o zaman regl.. ama böyle buluşunca çok üst üste yapmayın yani yangından mal kaçırır gibi
Dikkate alırız tavsiyeni teşekkürler
😀 bişey demedim kızmayın.. gecikme strestendir.. bide Şubat 28 gün cekiyo ondan kaynaklı gün sayisida az
Kızmamıştım teşekkürler. Reglimi uygulamadan takip ediyorum zaten 3 martta olmam gerekiyordu tam aya denk geliyordu böyle aslında teşekkürler tekrardan
Rica ederim.. kaç aylık ilişkiniz var bu adamla niye evlenmiyo sizinle hemen?
Bir buçuk sene oldu ikimizde birbirimizin ilkiyiz ailemle tanıştı ama benim ailem daha bir şey olmasını istemiyor erken diyorlar o yüzden bence daha zamanımız var
Peki bu ilişkiye girme adımı kimden geldi ve o mu senin yaşadığın yere geliyo hep seni görmek için?
Benden geldi, ben istemesem beklerdi birinci senenin sonunda ilk defa ilişkiye girdik zaten ve evet hep o benim yanıma geliyor
Hm şaşırdım genelde erkekler hemen ilişki ister ama sende dayanamamışsin demek.. Ailen neden 1.5 senelik ilişkide evlilik olmasın diyo zaten herşeyi yasamissin?
Onun ailesinden dolayı biraz kendisini seviyorlar ama ailesine ön yargılılar
Ee aman nolcak ailesinden ayrı yasicaksiniz.. bide belliki ten uyumunuz iyi baya çünkü ilişkiye girme sıklığı baya iyi sizde. peki o kaç ayda bir senin yanına geliyo?
Olsun evlenince aileyle de evlenmiş oluyorsunuz. 1-1-2 ayda bir geliyor
Tmda şimdi sana doyunca bu bırakmasın seni bence evlen bir an önce.. bide uzaktan mi geliyor çok?
Büyük konuşmak değil bu eminim bırakmayacağından, daha evlilik ne ki cocuk düşününce evleniriz lüzum yok şu an. Yani ortalama bi uzaklık ucakla 1 saat
Baya uzakmis
sanmam, stresdendir, ama bikac sorum olacak
Nedir
bosalma icerkeyken olmadu değil mi ya da korunmadan bir şey yaşanmadı
Korunmadan hiçbir şey yaşanmadı. Kondom takılıyken boşladı sadece
bir şey olduğunu sanmam stres yapıyorsundur, t. kp et bi kac sorum olacak ama yinede korkma :)
Teşekkürler hala varsa sorunuz alabilirim
İçine boşaldı mı
Hayır kondom takıyordu içime boşalma olmadı
O his nasıl bişey çok merak ediyorum, ne kadar sürdü peki