merhaba ovulasyon günün de ilşkm olmadı ama ele gelen zvk suyundan sıkıntı olur mu. Elinde zvk suyu vardı sanırım parmağını vjnma sktu? bir şey olur mu regl 3 gün geçti bugün sağ kalça ağrısı var ve regl 28 inde olmam lazımdı tarlusal bile kullandım bitti ama yok ağrı geliyo geri gidiyor göğüs hassasiyeti ve dolgunluk var regl öncesi gibi ama olmadım bir sorun olmaz demi
bu teste göre degilsin şüphesi bitmiştir diyemeyiz yerleşmmee kanaması felanda olabilir el yapımı testler bazen yanılabilir ama buradaki teste göre degilsin
bir kaç gun sonra tekrar yap garanti olsun normalde 3 gun felan suruyorsa pek sorun yokta normalden kısaysa sorun olabilir oradaysan takippp ett benii oradan konusalım yazması daha kolay olur sana fikir bakmından yardımcı olurum
İçe girme vsvs olmadı elini yanlışlıkla şeyine götür du ilk gelen zevk suyu eline gelmiş oda o elinnin parmağını soktu sadece ondan sonra kondom kullandık zateb
Kızlar Ne Diyor
Sana dedim gel diye boş yere kendini yoruyorsun
Size diyorum yokki diyorum burdan bari bir şey demeniz yeterli yardımcı olsanız nolur ki
Yahu tamam gebe değilsin al bitti rahatladın mi? Ya bu kadar basit bişey değil ki ben anlayamıyorum sana tamam gebe değilsin hadi tamam
Teşekkür ederim
Belli belirsiz silik çizgi çıkmış yarım saat sonra
Risk var
Resim attım evde yaptım bişey çıkmadı 5 dakika sonrası degerlendirmeyin diyo beş dakikadan fazla bekledim
Tabiki
Erkekler Ne Diyor
bu tetste göre degilsin ama yaşadıgın ilişki riskli bazen yanıladabilir testler hastanede her ihtimale karşı test yaptır
1 Şubat regl oldum
Ama bulantım çok adetim bitmesine rağmen ve sağ kalçam ağrıyo
hastanede test yaptır her ihtimale karsı
Evde test yaparım yarın ama dediğim gibi adet oldum
yerleşme kanaması olabiliyor bazen
çünkü regl olmasına ragmen hamile kalan birisini tanımıştım önceden
Kalmazsın sanmıyorum ama bi ihtimal var zevk suyundan
Regl oldum ama bir haftadır bulantım var sürekli kuscak gibi halsizlik kalça ağrısı falan
Strestendir
Şimdi de regl mi oldim diye düşünüyorum
Düşünme olmuşsun işte
Ne bilim tutunma diyo çoğu da
Yerleşme kanaması sanmıyorum o az olur açık renk olur senin reglin önceki regllerinden daha az ya da kısa sürdü mü
Sen bakire misin değil misim
Deilim
Normal adetti eminim ağrılı bir kanamam oldu
Koyu kırmızı kandı peçete de pembemsiydi ama bir. Senedir böyle
Korkma kankam kalmazsın
Amin valla göğüs ağrım geçmedi bulantı kalça ağrısı kasık beni mahvetti
Adetin kaçıncı günü
1 inde oldum 4 leke geldi akşam geri kanamam oldu 5 yine gunduzyleke akşama doğru kanama oldu 6 leke geldi bitti
Hamile değilsin. Gayet NET !!!
Nette yarım saat sonra bakınca hayali bir çizgi var bulanık
olmaz
Regl oldum ama 3. Gün azaldı ve ağrım var ama göğüs sizlamasi gitmiyo gebelik şüphesi bitmiştir demi
bu teste göre degilsin şüphesi bitmiştir diyemeyiz yerleşmmee kanaması felanda olabilir el yapımı testler bazen yanılabilir ama buradaki teste göre degilsin
Üç gün süren yoğun kanamam oldu
4. Gün de akşam geldi geri sabah leke geldi akşam yine kan geldi
bir kaç gun sonra tekrar yap garanti olsun normalde 3 gun felan suruyorsa pek sorun yokta normalden kısaysa sorun olabilir oradaysan takippp ett benii oradan konusalım yazması daha kolay olur sana fikir bakmından yardımcı olurum
Değilsin teste göre
18 gün geçmiş yani olsa anında çıkmazmi
İçind boşalmadı demi
Yok dediğim gibi sadece eline bulaşan zevk suyu olan el parmagni vajinama soktu
Yani zor ihtimal açıkçası gebelik. Korunmadınız mı
İçe girme vsvs olmadı elini yanlışlıkla şeyine götür du ilk gelen zevk suyu eline gelmiş oda o elinnin parmağını soktu sadece ondan sonra kondom kullandık zateb
Değilsindir bence.
İşte test bu
Maydonoz suyu iç