Esenlikler dilerim, Yaaaa çıldırasım geliyor ne saçma tavsiyeleriniz var, Ya sabır çakıcam iki tane hiç yaratıcı değilsiniz onu bende biliyorum yok sıcak su torbası cart curt hiç halta yaramıyor

Esenlikler dilerim, Yaaaa çıldırasım geliyor ne saçma tavsiyeleriniz var, Ya sabır çakıcam iki tane hiç yaratıcı değilsiniz onu bende biliyorum yok sıcak su torbası cart curt hiç halta yaramıyor

E ne diye soruyorsun ki cekmedikleri acının ne gibi bir tarifini verebilirler sana 🤷🏻 bunu beklemen bile hata zaten her ay çektiğimiz bir acı artık onlara belirtsekte bir şey değişmeyecek belirtmesekte elden bir şey gelmez bu kadar strese sokmaya gerek yok
Tamam onuda geçtim o kadar acımıyor diyenler neyin kafası
Regl tarihinden iki üç gün öncesinde hamilelik olmaz, keza yumurta zaten ölmüş ve rahimdeki yapı yıkılmak üzeredir. Regl tarihinden 2-3 gün öncesinden her gün içine boşalırsa tek bir regl ağrısı çekmezsin. Sperm sıvısının içerisindeki maddeler rahmi rahatlatıcı özelliği vardır ve sakin bir regl geçirirsin. Denemeni tavsiye ederim...
Ne şunu okurken yorganı ısırdım dayı ne diyorsun sennnnn
Küfür etmek istemiyorum
Yıllardır her ay bunu yaşayan insan bilemedi, ama sen bildin ya çok yaşa derim zeka küpü. O an gelmişine geçmişine sövmeden dura bilirsem cennetliğim, bebeğim.. yavrum.. gülüm dese yeterdi 😒

Bir tane vurcan öyle diyenlere acıyı biz çekiyoruz konuşuyorlar 😒
Yaaa direk camdan aşağıya atmak lazım
o kadar ağrımıyor abartma diyenler var onlarıda unutma
Ya sabır yemin ederim bitmiyorlar
ay o ne ki bi tanesi Instagramda yorum yapmış kadınların doğasında var ilk günden sonra o kadar acımıyor diye anlatırken sinir krizi geçirdim ne slk erkekler var
Bide bu zekaya sahip insanlarla yanlışlıkla flört veya sevgili oluyoruz ben ona yanıyorum herifte bir zeka belirtisi de olsun ya bu nedir
ay evet inşallah kimseye denk gelmez
Yokta, ağrıyı her ay ölüm ruhu ile çekiyoruz. Ağrım var diyoruz ama o ne dicekki. Bisiy demese dert dese dert
Yaaa insan der ki hastaneye gidelim mi falan biraz düşünce ya da bi jest yapsın ne kuru kuru saçma sapan tavsiyeler veriyor hiç halta ds yaramıyor zaten
Sıcak bir şey çok iyi geliyor ve derin derin enfes alıp vermek
ahsh en temizi ağrım var dememek bence daha fazla sinir kat sayımızı yükseltmemek adına
Reglin varlığını mı yok etsin ne yapsın?
Öyle değil madem dertleşiyoruz ne skm sonik tavsiyeler ya
Öyle de kuzu cerrahi müdahale harici yapacak bir şey yok
Biz kadınlar bu dönemde aslında sadece ilgi isteriz. Ona göre bir şeyler deneyin lütfen ...
Bu konularda bilir kişi kesilen erkekler.
Çok itici umursamaz bir cevap gerçekten
acile gidip iğne vurdur
Yeni bir sünnet istiyor galiba :))
Yoktur
Ağrı kesici içmek çözümdür. geçmiyorsa da geçmez kimse sihirli bir çözüm sunamaz buna. mecbur bekleyecekler geçmesini.
onu diyen arkadaş biraz malmış sanırım. parasetamol grubu ilaçların kanamaları arttıracağını küçük çocuk bile biliyor.
İşte gelse bunlara anlat
Ne yapalım yanına gelip masaj yapacak halimiz yok belli ki dkdjdndk
Aman istemez ya sennn çok kötü bir arkadaşsınn
Bence de
`Amma abarttın sen de" diyen daha itici gibi sdlşfks
Ağğğğ onu direk necmettiniile mezara gömerizz
Napalım istiyorsun bizde seninle beraber regl mi olalım :)
Büyük ihtimalle karnım ağrıyor diye ağladın karşındakide bunun çaresini bilmediği için susmak yerıne mantık yürütüp ağrı kesici iç demiş
Ağrı kesici dışında tatlıdan da uzak durmak lazım bitki çayı da iyi gelebilir Gerçi hiç regl olmadım ne iyi gelir bilmiyorum tam anlamıyla
Acile gidip iğne vurdur diyorum ben çok yaratıcıyım demii? 🥺
Etkileyiciii cfbvbv ama eksik var insan der ki hastaneye götürüyim mi
Yok uzakta olduğu için yahu, yoksa benim eski sevgilimin kronik karın ağrısı vardı az götürmedim hsstaneye gecenin bir yarısı sjsjjdjd
Ayakta alkışlıyorum adamsın
Sağ ol reis başka şehire bile gittim onla valla hastaneye😂 neyse ayrıldık jskskddndjdj
Reglken kadinlar daha istekli oluyor ona ne çare bulur o erkek
Nerden biliyormuş agrı kesiciyle geçtiğini kesin denemiştir o 😅😅
Sıcak su torbası çikolata ve tatlı olan her şey.. ama profesör bu karışıma yanlışlıkla kimyasal X attı
en azından yol gösteriyor
Hayır sinir etmeye çalışıyor
Sıcak su torbası koy diyen erkekle ölümüne kapışır
Tam camdan aşağıya atmalık
Ne desin seni bu dertten 9 ay kurtarmami istermisin mi desin 😂
Bu kadınlar neyi arzuluyor yahu
şeyinize tekme atıp buz torbası verelim bizde
Acı geçici bir düşünce
9 saat ağrıyı çekip kus da ondan sonra konuş bakalım
Basinami gelmiş ki onu diyor 😂
İçerisen geçer
ne yapa bilir ağrı için
Biraz ilgi biraz sevgi
Ne duymak istersin
Mesela sarılalım mı diyebilir veya hastaneye götüriyim mi diyebilir
Reglken hastaneye mi gidiliyor? Cerrahı uyandırıp ameliyathaneyi de hazırlatsın mı?
Sen ne anlarsınn yaaa belki benim farklı sorunlarım var önemli olan düşünmesi
Çoğu Türk kezbanı gibi kendini dünyanın merkezinde zanneden narsist bir organizmasın. Abazanların şımartıp başımıza musallat ettiği dengesiz tiplerden biri.
Ağrı kesici iç geçer
Hainnnn
Atığım fotoğraflar haram zehir zıkkım olsun vvbvb v
Ühühüğğğğ ne var pala bıyıklı Remziye benziyorsam önemli olan iç güzellikkk
Bu kafalar ne ya
Ne alaka
Gecmis olsun
Teşekkür ederim sağol
Kac yasindasin
Bus kara miav omuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?