Özel Günler & Hijyen 27 gü Grip regli keser mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Normalde 1 hafta sürerdi, 3. gününde durdu. Grip yüzünden mi acaba Grip regli keser mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
gsbdbndndn Takip Et Xper 2 Yaş: 20 22 gü Bazen kesebilir eğer supheliniyorsan kadın doğuma gidebilirsin 0 0 Yorumla
benginnn Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% 27 gü Grip ilaçları içiyorsan kesebilir 0 2 Yorumla Soran 27 gü Dun içtim demek ondan. Zararı var mı biliyor musun Yorumla benginnn 27 gü Sorun olmaz ya önümüzdeki aya düzelir Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 27 gü Ilac aldıysan bitki çayları bile etkiliyor 0 2 Yorumla Soran 27 gü İkisini de içtim dün 🤧 kesilmesinin zararı var mı acaba Yorumla u inciitanesiii 27 gü Bir daha döngün erken gelir ya da çok gelir Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 24 gü Yumurtlamanın gecikmesine paralel olarak adet de gecikebilir. Adet olamamanızın sebebi belki de birkaç hafta önce geçirdiğiniz grip olabilir. Kullanılan ilaçlar da adet gecikmesine yol açabilir. 0 1 Yorumla Soran 24 gü Adet gecikmesi değil adetin durması Yorumla
ArdaArtun Takip Et Xper 4 Yaş: 46 26 gü zorişler ama doktor ile görüşmek en doğrusu sanki 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Bazen kesebilir eğer supheliniyorsan kadın doğuma gidebilirsin
Grip ilaçları içiyorsan kesebilir
Dun içtim demek ondan. Zararı var mı biliyor musun
Sorun olmaz ya önümüzdeki aya düzelir
Ilac aldıysan bitki çayları bile etkiliyor
İkisini de içtim dün 🤧 kesilmesinin zararı var mı acaba
Bir daha döngün erken gelir ya da çok gelir
Gripken ilaç kullandıysan keser
Soğan kaynat suyunu iç knk
Yoo kesmez
Erkekler Ne Diyor
Yumurtlamanın gecikmesine paralel olarak adet de gecikebilir. Adet olamamanızın sebebi belki de birkaç hafta önce geçirdiğiniz grip olabilir. Kullanılan ilaçlar da adet gecikmesine yol açabilir.
Adet gecikmesi değil adetin durması
hayır ki hamilede sayılmazsın
İlaç aldın mı
Geçmiş olsun hamilesin
zorişler ama doktor ile görüşmek en doğrusu sanki
ne alaka
Evet keser
Kesmez
İlaç aldın mı
stresten olabilir
Keser keser