Benim Adetim bazen 9 10 gün sürüyor sonradan bu kadar uzun olmaya başladı önceden 7 gündü tehlikeli mi
22 yaşındayım bekarım
Benim Adetim bazen 9 10 gün sürüyor sonradan bu kadar uzun olmaya başladı önceden 7 gündü tehlikeli mi
22 yaşındayım bekarım
Evet en kısa zamanda kadın doğum uzamanına git muhtemelen hormonsal veya kist vardır. Düzenleyici ilaç verir onuda düzenli kullanmalısın yoksa faydasını göremezsin.
Peki İlerde gebeliğe engel olur mu bundan çok korktum
Ayrıca bazen 8 sürüyor bazen 9 10 sürüyor
Kist oluşturabilir. İmkânın varsa daha güzel beslenmelisin.
İlerde gebeliğim için tehlikeli olur mu çok korktum bu arada kist dedin kist olduğunu nerden bileceğim kötü bişey mi
İyi huylu kistler var. Kötü huylu kistler var. Bebek yapmakta zorlanabilirsin. Sağlıklı beslenmelisin. Meyve olur. Sebze yemekleri olur. Kuruyemiş. Hazır gıdalardan çok tüketme.
Bu arada her zaman öyle sürmüyor bu sefer 8 sonra 9 10 değişiyor en fazla 10
Teşekkürler sağlıklı beslenmeye çalışacağım bakacağım umarım düzelir sorun olmaz İNŞALLAH
Rica ederim. Kısa sürede düzelir umarım 😸.
Sence doktora gideyim mi çok korkuyorum ama ya da sağlıklı beslenip bakayım mı
2 ay dene bence, olmazsa doktora gidersin.
Teşekkürler içim rahatladı
Rica ederim 😸.
Son bişey diyebilir miyim seni rahatsız ediyorum kusura bakma şimdi 6 ya da 7. Günde bazen azalıyor azalınca 7 ya da 8. Günde görüyorum 9 ya da 10 da kesin bitiyor ama bu bazen oluyor yani bu şekilde tehlikeli mi
7 gün sürüyor normalde ama 10 gün sürmedi normal mi bilemiyorum 😬.
Yani aslında benim 10 olmuyor onuncu gün veya sekizinci gün durulama oluyor ama 6 ya da 7 . Gün azalma oluyor bazen bu yüzden oluyor tam anlatamadım umarım düzelir düzelirse rahat ederim teşekkür ederim yorumun için ❤️
8. günde olabilir ya, ufak tefek kahverengi bir lekelenme. Rica ederim.
Sonradan azalıyor 8.9. gün olursa hafif leke görüyorum ama 7.8. azalırsa o zamana kadar sürüyor seni çok sıktım çok teşekkür ederim ❤️
Kaç kere teşekkür ediyorum 😂❤️
Ne demek. Hâlden anlarım 😸.
Belli❤️🤗
💜💜💜💜.
Teşekkür ederim 💜.
Ben teşekkür ederim ❤️
Benim bir ara 18 gün sürdü doktor normal diyor
Ben küçükken çok kötü adet geçiriyordum bunun için gittiğim zaman banada normal dediler son bi kaç yıldır niye bilmiyorum 9 10 gün sürüyor tehlikeli mi
Bunu doktor diyemez aklınız başınızda mı 18 gün ne demek insan kansız kalır hiç normal değil
Muhtemelen ya trol ya da erkek hesap
Bunlar hiç normal değil
@dorelendiniz yoooo adet ilk günleri kanamam normaldi sonradan azaldı ki sadece bir kez 18 gün sürdü onda da detaylı kan testi verdim her şey normal dedi ben normalde de aşırı demir eksikliği var bunun için de gittin kadın doğum normal diyor
bulabilirsin tabi
kullandığın pedi değiştirerek
Pedle alakası yokki
evet normalde yok
ped değiştir derken bayiliğini yaptığım ped var bununla ilgili güzel sonuçlar alan Hanımefendiler var ondan dedim
Ben iki farklı ped kullanıyorum genelde ama uzaması korkuttu
Bu konu için Takip rica etsem nasıl olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?