Pedlere karşı alerjim var ped kullanamıyorum bu yüzden bez takmak zorundayım. Duyan yobaz mısın neden tampon kullanmıyorsun falan diyor ya da bebek misin ne bezi diye gülüyor 🥺 arkadaşlarımdan bile duyuyorum bunları çok üzülmeye başladım artık ped istiyorlar falan bende söylemek durumunda kalıyorum. Yüzleri direkt değişiyor dalga geçer gibi gülüyorlar. Kız olduğum için de tampon kullanamıyorum. Acaba bezi bırakıp tampon kullansam kendime zarar verir miyim? ya da sizce kötü mü hep bez takmak zorunda kalmak dışarıda bile çok rahatsız hissediyorum : (
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılDeğil tabii ki. Aynı şekilde bez kullanan kız arkadaşım vardı gayet de her şey giyebiliyordu. Çıtçıtlı body, tayt şort gibi kıyafetleri içine giyip bezin sıkı kalmasını sağlayabilirsin, üzerine de istediğin kombini yaparsın. Hiç takma kafana arkadaşlarına yanımda ped yok demen yeterli detay vermene gerek yok. Sormak istediğin bir şey olursa sorabilirsin.
01 Yorumla
Cevap sahibi5 ayBen de bez kullanıyorum bu arada bazen. Bantlı yetişkin bezi kullanıyorum..
En İyi Cevaplar
Hemde çok kötü
017 Yorumla
Soran1 yılNe yapmalıyım ki sence
Soran1 yılAlerji yapıyor çok kötü oluyorum yazdım ya?
Soran1 yılDenemez olur muyum denedim
Soran1 yılTampon aldım aslında küçük olanlardan ama takmaya cesaret edemedim yani nası desem bilmiyorum ama kızların şeyi küçük oluyor küçük tampon bile çok büyük. Annem duysa çok kızar ya kendi kızlığını mı alacaksın diye. Yani sanırım evlenesiye kadar böyle devam edeceğim
Soran1 yılBirde ben sağlıkçıyım kendi zarımı kontrol edebiliyorum ve içimdeki deliğe tampon sığması çok zor gibi
Soran1 yılHaklısın da tek sorun keşke bu olsa. Yani birde bezi taktığımda belli etmeyecek şeyler giymem gerekiyor haliyle ama kışın etek de giyilmiyor dar hiç giyemiyorum valla bıktım : (
Soran1 yılNasıl yani? Yani bilmem ki aslında bezin bi kısmını koparıp iç çamaşırımın içine koyup peçeteyle mi sarsam. Aslında çok iyi olabilir çok teşekkürler mutlaka deneyeceğimm 🥹
Soran1 yılAa anladıım umudum yeşerdi resmen çok teşekkürler
Gizli Üye(30-35)1 yılYahu niye kötü olsun, şeyine taktığın bez kimi ne ilgilendirir. Soranlara pedim yok dersin ne kullandığını söylemezsen bilmezler. Doğal ped diye piyasaya sürülen kotex markası var o da fena sayılmaz. Bez kullanmak ayıp bir şey değil.
04 Yorumla
Soran1 yılOnu da denedim olmuyor yaralarım çıktı orada. Beze devam edeceğim sanırım napıyım ya yazın çok yakıyor etek giyince gene biraz iyi oluyorum ama kışın etek de giyemiyorum dar da giyemiyorum daha beter oluyor : (
Cevap sahibi1 yılKotex de işe yaramaz haklısın, cildin aşırı hassas ve alerjikse mecbur beze devam edeceksin. Şunu denedin mi
https://beije.co/product/pads
Soran1 yılBilmiyorum denemedim mutlaka deneyeceğim çok teşekkürler
Cevap sahibi1 yılRica ederim
Bez kullandığını söylemek yerine pedim yok diyebilirsin mesela. Niye kendin için bu kadar zorlaştırdıktan sonra şikayet ediyorsun ki. Bunun yolları var.
03 Yorumla
Soran1 yılYorumlara yazdım bu işin kolay tarafı
Soran1 yılAsıl sorun bezin aşırı rahatsız etmesi ve üstüne giyecek bi şey bulamamak
Soran1 yılYani yazın etek giyiyorum iyi oluyor ama kışın ne etek ne dar bi şey giyemiyorum
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar Ne Diyor
11
1 yılTamam ilgi çekmek için bunu düşünmüşsün de keşke biraz mantığını da oturtsaydın. Pedlere karşı tamamen alerjin olamaz. Alerjisi olan birçok insan için üretilen pedler var. Hadi diyelim ki oldu hepsine alerjin var. Bebek bezinin de mantığı ve içeriği pedle aynı olduğu için bez kullanıyor olman bir kere burada devredışı kalıyor. Hayır ben illa bez kullanıcam minnoş bir bebeğim diyorsan da aynı şekilde yetişkinler için satılan külot formda olanları var ve hepsi en ucuz marketlerde dahi yan yana satılıyor görmemiş olman imkansız
06 Yorumla
Soran1 yılYa şaka mısın ne yaşadın cidden? Yorumun birinde de yazdım bende o külot formda olanlardan giyiyorum diye? Diğerleri nası olsun bana allah aşkına? Hem daha önce doğal pette denedim genital bölgemde yara çıkıyor onların lekesi de tam geçmedi annem de bunlara baktıkça kızıyor daha beter yapacaksın diye
Soran1 yılDoktor o zaman bu emici bezlerden al dedi bende üstelemedim yorumlarda birkaç öneri daha aldım onları da deneyeceğim. Böyle boş konuşacağına yazmasaydın keşke hiç onda derdimin arasında
Soran1 yılBirde gelmiş ilgi çekmek için diyor şaka mı yaaa? Millet yorumda daha da dalga geçiyor ilgi çekmek için pede alarjim var diyeceğim allah aşkına? Ahalshkahakah
- 1 yıl
Tamam en haklı sensin
Soran1 yılEvet en haklı benim kabul etmen güzel
Soran1 yılBoş yapmaktan başka hiçbir işin yok herhalde senin😅
1 yılNasıl rahat ediyorsan onu kullan senin bilecegin iş kimse karışamaz
31 Yorumla
Soran1 yılEvet de bezin üstüne ne giysem sence? Yazın etek giyiyorum çok iyi oluyorlar ama kışın etek de dar da giyemiyorum ne giysem olmuyor bıktım
Sen nasıl rahatsan onu kullan.. İstemek durumu olursa da pedim bitti de geç arkadaş. Hersey de söylenmez ki
04 Yorumla
Soran1 yılBu en kolay kısmı yorumlara yazdım hep
Soran1 yılAsıl sorun bezin çok rahatsız edici olması ve bezin üstüne bi kıyafet giyememek. Yazın etekle iyi oluyor ama kışın ne etek ne dar hiçbir şey giyemiyorum bol pantolanlarda bile belli oluyor bez
Soran1 yılDeneyeceğim
1 yıltampon oldukca kullanisli ayrica menstrual kap da kullanabilirsin kimseye ne kullandiginin hesabini vermek zorunda degilsin bence tampon dene bir iki kullanista alisirsin
01 Yorumla
Soran1 yılYa çok merak ediyorum herkes çok rahat diyor mini tampon da aldım da cesaret edemem takmaya ya. Kızım sonuçta ilkimi böyle yapmak istemiyorum hem zaten gelmişim 20 yaşıma
Gizli Üye(30-35)1 yılSöyleme bez taktığını, pedim yok de geç. Ne açıklama yapıyon millete
01 Yorumla
Soran1 yılSadece o değil ki o kolay kısım. Kışın etek de giyemiyorum dar da. Çok kötü hiç rahat olmuyor sence tampon taksam kötü mü olur
Canım bez taktığını söyleme sende bu kadar özelini paylaşmamalısın kız arkadaşlarında olsa saf derler böyle çok özelini anlatana
02 Yorumla
Soran1 yılSanırım haklısın ama ne biliyim kaç yıldır tanıdığım arkadaşlarım illaki her konu açılıyor. Aslında anlayışlı olan da çok ama bilmiyorum ya yazın etekle gene iyi oluyor bez ama kışın ne etek giyebiliyorum ne dar. Sence ne yapmalıyım tampon takasım var ama korkuyorum : (
1 yılDeğil tabikide alarjin varsa o ayrı mesele
110 Yorumla- 1 yıl
Hijyen sihhat mühim
Soran1 yılEvet de çok rahatsız edici ve bezin üstüne bi şey giyilmiyor
- 1 yıl
Daha hijyenik pedler var istersen iyi bir arayış yaparsan bulursun ya da tampon vb
Soran1 yılYazdım aslında bunları hep. Doğal ped falan da denedim o da yara çıkarttı. Tampon aldım aslında küçüğünü ama takmaya cesaret edemedim kızım ben
- 1 yıl
Çok fazla derine kullanmadığın sürece sık sık değiştirirsen sorun olmaz canım
Soran1 yılDerinle alakası yok ki ben sağlıkçıyım kızlık zarı dediğin 1.5 cm içeride sadece. Yani her türlü onun ortasına sığması lazım. Ben takmaktan değil de kan emince tampon genişleyecek ya o xaman falan kızlığıma bi şey olmasından korkuyorum
- 1 yıl
bir şey olmaz bence olsa kimse kullanmazdi
Soran1 yılTamponu zaten bakireler pek kullanmıyor ki
Soran1 yılİşte bencelik bi şey değil ki kızlık zarım bu öylesine riske atmak da pek istemiyorum doğrusu
- 1 yıl
Haklısın sana nasıl rahatsa öyle yap canım
1 yılKimseye söyleme senin özelin sonuçta..
01 Yorumla
Soran1 yılEvet de bez çok rahatsız edici ve bezin üstüne bi şey giyilmiyor
1 yılRegl külotu çıkmış ona bak geçen gratiste gördüm
112 Yorumla
Soran1 yılNormal külot değil mi işte benimkinden ne fark ettirecek ki
- 1 yıl
Ben çok detaylı bilmiyorum ama bence bi dene
Soran1 yılBüyük intimalle aynıdır ama mutlaka bakacağım
- 1 yıl
Bence bi bak o tampon zararlı geçen bi haber okumuştum kadın zarar görmüştü tampon yüzünden onun için alternatif bulmaya çalış hep
Soran1 yılPeki sen olsan kız olduğun halde tampon mu takardın yoksa bez mi
Soran1 yılHayır ya çok uzun süre takmıştır unutmuştur herkes aşırı rahat diyor. Doktorlar bile petten daha iyi diyor tampon için. Ped bakteri tutuyor çünkü
- 1 yıl
Ben hiç tampon kullanmadım kullanmam da çok pis bişey ped kullanıyorum ben
Soran1 yılEvli misin. Niye ki kullananlar çok seviyor bence önyargılı olduğundandır denesen seversin bence. Ben ne ped ne bez hiçbirini sevmiyorum hem kararma da yapıyor bunlar
- 1 yıl
Yoo evli değilim hiç tamponun içerde durması bile rahatsız edici bişey benim için
Soran1 yılDenedin mi? Hadi tampon neyse de ped kabı bana çok garip geliyordu çok büyük nası takıyorlar acıtmıyor mu diyordum ama takanlar bunları hissetmediklerini bile ve inanılmaz rahat olduğunu söyledi. Bu tarz şeyleri takanlara soracaksın aslında
- 1 yıl
Denemedim hiç öyle şeyler ama ne bilim yine de ped benim için daha rahat
Soran1 yılAnladım senin adına sevindim
1 yılTakma kafana boş ver onları
02 Yorumla
Soran1 yılAma tek sorun o değil bezin üstüne bi. şey giyilmiyor ne giyebilrim sence
Soran1 yılYazın etekle çok iyi oluyor ama kışın pantolan falan giyilmiyor etek de giyilmiyor. İyi kötü kalın etek giyiyorum kalın çorapla. İnsanlarda boş boş bakıyor kışın etek giydiğim için. İnsanların her şeye karışması kötü
1 yıle yok artık
02 Yorumla
Soran1 yıl: (
Soran1 yılNe yok artık ya cidden
Erkekler Ne Diyor
16
Hiç bişi kullanma sadece sık iç çamaşırı değiştirirsin daha rahat edersin milleti de sîktîr et canın ne kullanmak istiyorsa onu kullan
04 Yorumla
Soran1 yılEmin ol çok yaptım günde 10 kez külot yıkıyorum olmuyor arasıra akmıyor ki kan hep akıyorum siliyorum tuvaletten çıkmadan akıyor her yer mahvoluyor
- 1 yıl
Gülüm o zaman şöyle yap bez seni rahat ettiriyorsa ona devam et kimseye de demene gerek yok yani bu durum hiç bir insanı gram ilgilendirmez istediğini kullan milletde önce kendine baksın ped takanda çok uygar çağdaş olmuyo eşek bilmioki işte alerjin olduğunu ağzı boş yapmak için var sadece üzülme 🌸
Soran1 yılYani rahat hissettiğimden takmıyorum hiç rahat olmuyor özellikle yaz ayları. Ama kızsal sebeplerden tampon da takamam. Neyse evlenene kadar böyle devam artık : (
1 yılBebek bezi daha iyi bence daha iyi emer ped kullanan kızlar bazen kanamalarda çaresiz kalıyor
012 Yorumla
Soran1 yılEvet tek iyi yanı o taşırmıyor. Ama yorumlara bakabilirsin bin tane derdi var anlattım hep
- 1 yıl
Olur napcan seninde işin zor
Soran1 yılSen ister misin bu yaşta bez takmak
- 1 yıl
Ben zaten erkeğim bişey kaçırmıyomki niye kullanayım
Soran1 yılHayır zorluğunu anla diye dedim takacağından değil
- 1 yıl
Zaten diyorum zor diye çok terletir aslına bakılırsa ped bile takmazdım
Soran1 yılEe ne takardın kız olsaydın 😅
- 1 yıl
Sıvı geçirmez çamaşır
- 1 yıl
Alez gibi
Soran1 yılEmin ol daha kötü olur komple kan olur her yerin
- 1 yıl
E napak son çare diktirirdik artık reglde olmam
Soran1 yılNeyi diktireceksin
Gizli Üye(30-35)1 yılDirek emici külot kullansana. Eski sevgilim onlardan kullanıyordu. Pede kıyasla zaten çok rahat diyordu.
04 Yorumla
Soran1 yılOnlardan zaten bildiğin bez işte
Cevap sahibi1 yılBez değil ki. Bez gibimsi sadece. Dünyada çooook var kullanan. Kendileri cahil boş ver.
Soran1 yılHayır bebeklerde bile bar külot şeklinde bildiğin bez hiçbir farkı yok sadece kapanma şekli farklı
Cevap sahibi1 yılEvet biliyorum. Ama biz denediğimizde. Sık sık sızdırma oldu. O yüzden belbantlı daha iyi geldi. Eğer emici külot tarzları size uygun olursa. Şortla bile giyebilirsiniz. Hiç sıkıntı olmaz.
1 yılBu duruma üzüldüm açıkça bir erkek olarak şunu söylemek isterim o tür yargılayıcı hastalığına saygı duymayan insanlardan uzak durman gerek bence böyle bir saygısızlık hakedilecek bir şey değil sinir oldum arkadaşlarına çevrendeki duyarsizlara
04 Yorumla
Soran1 yılEvet haklısın ama o işin kolay tarafı.
Soran1 yılYani mesela bez büyük olduğundan saklamak zor oluyor kışın. Etek de dar da giyilmiyor. yazın hep etek giyiyorum kışın da aşırı uzun kapalı giyiyorum gerçekten gülünç
- 1 yıl
Zor tarafı konusunda bilgim olmadığı için yardımcı olamam diye düşünüyorum umarım moralin yerine gelir sana değer verenler ile kalmak daha iyi olur senin için
- 1 yıl
Dışardan seni tanimayan birinin bu yorumu düşünmesi normal olabilir ama yakın çevrenin yapması seni duygusal anlamda gerçekten çok yorar üzer
Gizli Üye(25-29)1 yıldalga geçilecek bir durum yok, dalga geçenlerle de samimiyetini azalt konuşma boş ver
02 Yorumla
Soran1 yılYorumlarda bile dalga geçiyorlar halimi anlattığım halde : (
Cevap sahibi1 yılİnsanlar böyle işte empati anlayış sıfır
Gizli Üye(36-45)1 yılYaaa boş ver takılma koku olmasın yeterli senin için
01 Yorumla
Soran1 yılNası takılmayayım çok rahatsız hissettiriyor
Kimseyi alakadar etmez bu
05 Yorumla
Soran1 yılEvet de tek sorun o değil
Soran1 yılBez takınca giyecek kıyafet de bulunmuyor
Soran1 yılDar giyemiyorsun yazın etekle giyiyorum çok iyi oluyor kışın dar da etek de giyilmiyor bol pant da giyilmiyor. Kışın da mecbur kalın etek giyiyorum kalın uzun çorapla. Erkekler de bön bön bakıyor. kadınlara her konuda anlayışlı olmak gerek
1 yılAlerjin varda kullanmanda sorun yok
01 Yorumla
Soran1 yılEvet de rahatsız hissettiriyor
1 yılKimseye açıklama yapmak zorunda değilsin
04 Yorumla
Soran1 yılHaklısın da kimseyi geçtim ben bile bıktım birde ben maalesef küçükken yatağa da işiyordum o zamanlar da annem bez takıyordu o bitti büyüyünce hemen sonra birde bu yüzden takmaya başladım neredeyse bebekliğimden beri bez takıyorum çok sıktı bu durum
- 1 yıl
Sana özel şeyleri böyle yerlerde psylaşma olumsuz yorumlar daha çok canını sıkar
Soran1 yılBurada söylenenler hiç umurumda değil neyseki iyi yorumlar da aldım iyi birkaç fikir verdiler onları deneyeceğim
- 1 yıl
Ne güzel
1 yılHayır kötü bir şey değil
010 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum ya yorumlarda bile halimi bildikleri halde dalga geçiyorlar
- 1 yıl
Hayır hayır asla sen bez kullanmaya devam edebilirsin, ben manken gibi kızın ped yerine bez kullandığını bile gördüm sorun yok yani
Soran1 yılAaa gerçekten mi? Onun da mı alerjisi varmış? Ama yorumlarda bile dalga geçen var
- 1 yıl
Alerji var mı sormadım bunda daha rahat edıyorum dedi sadece
Soran1 yılHımm garipmiş. Ben yazın cehennemde gibi hissediyorum çünkü
- 1 yıl
E tabiki yazın çok zor ama kışın iyi olur 😂
Soran1 yılKışın da zor çünkü dar giyemiyorsun kışın etek de giyemiyorsun bol eşortmanlar bile belliymiş gibi hissettiriyor yani kötü hissettiriyor.
- 1 yıl
Hmm, ped'in hepsi mi alerji yapıyor
Soran1 yılEvet doğalı da denedim.
- 1 yıl
O zaman dediğin gibi tek çare bez ve hiç bi sıkıntı olmaz sorun yapma kendine
Ped sağlıklı ve hareketlerini kısıtlamaz korkma al
09 Yorumla
Soran1 yılAlerji yapıyor diyorum çok kötü oluyorum
Soran1 yılZaten alerji yapmada bende takardım ne nası yani?
Soran1 yılAnlamadım
Soran1 yılPed zaten olmaz tamponda kızlığıöa zarar verir neyse bezle devam artık
Soran1 yılNapıyım kızlığımı mı bozuyum? Biraz empati kur düşündüğüm son şey koku. Hem pette de aynısı olur sanırım bezden pek farkı olmaz kokuda
Gizli Üye(30-35)1 yılSen halen orada calisiyirmusun 🤨
01 Yorumla
Soran1 yılNerede
Gizli Üye(25-29)1 yılBez ne abi o senin popona nasıl oluyor
04 Yorumla
Soran1 yılBüyükler için de var bez
Cevap sahibi1 yılGaripmiş o kalçanda şişjinlik yapar hiç etik görüntü değil
Soran1 yılEvet dar giyemiyorum da sence etiği düşünecek halde değilim?
Cevap sahibi1 yılKeyfin bilir senin vücudun
1 yılYoo niye kötü olsun ki
02 Yorumla
Soran1 yılYorumda bile dalga geçiyorlar : (
- 1 yıl
Sen onları boş ver
1 yılonunla nasıl kilo giyiyiyorsun
014 Yorumla
Soran1 yılKülot giymiyorum ki sadece bez
- 1 yıl
o kadar çok akıyor mu
Soran1 yılEvet tabiki akıyor takmamayı da çok denedim
- 1 yıl
takamamak olmaz da pede alerjin olması kötü olmuş. ama bez rahat ettirir
Soran1 yılHayır hiç rahat hissettirmiyor hele de çantamdan bezi alıp lavaboya gidesiye akla karayı seçiyorum resmen
- 1 yıl
neden akla karayı seçiyorsun ki.. bez çok tutar
Soran1 yılKimse görmesin diye. Çok büyük çünkü. Çantamla gitsem herkes ortamdan gidiyorum sanıyor
- 1 yıl
kadınlar tuvalete çantayla gider zaten. bence tedirgin olacak ir şey yok. pantolon giymiyorsundur
Soran1 yılEvet giyemiyorum genelde etek giyiyorum onla bi tık hafifliyor rahatsızlığı. Evet de bazı insanların kızların özeline bile saygısı yok direkt napıcaksın çantanı diyorlar. Sanırım çevrem de kötü
- 1 yıl
çevren erkek sanrırm
Soran1 yılMaalesef. Kafede çalışırken bizim lavabo yoktu cami yakındı onun lavabosuna giderdim giderken de çantamı alırdım bezi elime alamadığıma. Herkes iş saatim bitti sanırdı sorardı nereye diye aklıma onlar geldi🙂 sanırım insanların bilinçlenmesi gerekiyor
- 1 yıl
kadına nereye demek bence biraz öküzlük oluyor gibi
Soran1 yılAynen öyle bi kızla konuşurken seçici olmak gerek ama ilçe işte
- 1 yıl
hoş geldin
1 yılFarketmez ben ce
08 Yorumla
Soran1 yılRahat değil kışın da yazın da
- 1 yıl
Tak ozmaan
Soran1 yılNeyi tamponu mu? Ama kızım ben
- 1 yıl
Hmmmm ped tak o halde canım
Soran1 yılAlerjim var ya haniii? Hiç mi okumadın soruyu?
- 1 yıl
Okudum ama doğal yapılı olan yokmu
Soran1 yılKotonun mu ne vardı denedim yaralar çıkıyor oramda olmadı
- 1 yıl
Anladım üzüldüm şu an durumuna
Daha fazla(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!