Düşüncesi çok mantıklı ama böyle Orkid kolisiyle falan gelirse pek hoş olmaz, direkt eve sipariş etmiyorum çünkü. Orkid kolisiyle ortada dolaşmak istemem🙈
Utanılacak bi şey olduğunu düşünmüyorum ya. Bunu saklamaya çalışmak, küçük marketlerde, bakkallarda ped alınca gazetelere sarılması, siyah poşetlere konulmasıyla eşdeğer geliyor. Sanki hiçkimse bilmiyor mu kadınların her ay regl olduğunu, ped kullandığını. Böylesi küçük bi şeye takılıp kendimi sıkıntıya sokamam valla
Çalışırken bazen yanımda ped olmayan dönemlerde regle yakalanıyordum, bir iki arkadaşa sorunca onlarda da çıkmayınca getir ya da Yemeksepetinin marketinden sipariş ettiğim çok olmuştur 😅
Hatta bir keresinde direk tampon siparişi verip gelen siparişi öyle direk getir poşetiyle dolabıma atmıştım, arkadaşlar (erkek) da yiyecek bir şeyler sanıp ben gidince dolaptan poşeti almış ne var diye bakarlarken bir tanesinin elinde tamponu tutup ne olduğunu incelerken yakalamıştım bayağı komik bir andı 😂
ha detayı şimdi okudum 😂 utanacak ne var. kadn milletiyiz yumurtkuyoruz. eve sipariş veririm tiplu şekilde, bana kolay oluyor. marketten direkt alırm hiç tınmam öyle şeyleri.
İnternetten hiç almadım aslında aklıma gelmedi bak bir kontrol etmek lazım fiyatlarını. Utanmıyorum utanılacak bir şey değil. Utanılacak duruma getiren cahil insanlar bence utansın. Böyle aldığında tip tip bakanlar utansın. Yeri geliyor ben de almak zorunda kalıyorum. Markette alışveriş sepetine koyup kasiyere götürdüğüm oluyor. Bence ayıp bir şey değil. Sadece insanların zihnini değiştirmesi ve bilinçlenmesi gerekiyor.