Güncellemeler
1 yıl
Ben de oradayım diye tedirgin olmuş olabilir
İç çamaşırı çıkarırken özellikle, çıkartmadan oturdunuz mu hiç?
Eşim pantolonu çıkarttı, çamaşır duruyordu. Doktor dedi ki eğer istemiyorsan kalkabilirsin dedi. Hayır mecbur muayene olmam lazım dedi eşim ama yine çıkartmadı. En son doktor kendisi çıkarttı. Böyle bir şey yaşayan oldu mu hiç?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Acaba eşiniz çamaşırla muayene olunabildiğini mi düşünüyordu…
Doktor çıkartman gerekiyor dedi. Tamam diyor ama çıkartmadı yinede
Bu kafalar kaldı mı hala yaa oohooooo
Bende şaşırdım ilk defa da muayene olmuyor yani en son doktor müsadenle diyip kendisi çıkarttı
Bu yüzden ben eşimle gitmedim
Ben biraz uzakta durdum. Doktor çıkartmak zorunda kaldı kilodu. Ama çekinmesibe gerek yok ki
Bencede gerek yok sonuçta doktor sağlık işi bu
Kesinlikle öyle. Eşinle hiç gitmedin mi sen
Yok twk gittim ben ama eşim sıkıntı yapmaz
Bende sıkıntı etmem asla. Sadece kendini yalnız hissetmesin diye gitmiştim.. Utanıp kilodu çıkartmadı o da
Bence çıkartabilmeli zaten muayene yapamaz ki doktor sonuçta tıbbi ihtiyaç doktor bakacak ki anlasın
Doktor da dedi, çıkartman gerekiyor muayene için dedi. Tamam diyor ama çıkartmıyor. Sonra yana sıyırıp muayene etmek istedi doktor.. Tabi öyle olmadı. Müsadenle çıkarıyorum dedi doktor çıkarttı kilodu artık
Yani olması gerekende bu zaten, zaten doktor akşama kadar kaç kişinin özel bölgeisni görüyor sorun olmaz yani
Öyle tabi her gün neler görüyor kim bilir. Tıpta utanma olmaz. Boğaz ağrıyınca ağzımızı açmakla bir farkı yok benim için. Sağlık sonuçta
Kesinlikle öyle o yüzden rahat olun tabi eşinin yanında olman daha güzel
Ben yalnız hissetmesin diye gitmiştim. Doktor kilodu çıkarırken eşim gözüme bakıyor. Rahat ol der gibi hareket yaptım. Doktor parmağı ile muayene etti. Utanıp başını çevirdi.
Haliyle utanır sonuçta kocası yanında yabancı bir erkek en özel yerine dokunuyor ama destek olman çok hoş
Evet o açıdan hak veriyorum tabi. Keşke olmasa ama sağlık bu. Ben sorun etmem böyle şeyleri. Gzl den çıkabilir sen ulaşabilirim ordan yazim
Beğeni yapıyorum
Tamamdır
Ok
Neden cikartmiyorki
Utandım çıkaramadım bir türlü dedi
Sağlık bu
Öyle tabi. Kendisi de biliyor aslında ama çekindi en son doktor çıkarttı öylece muayene etti
Sen varmiydin
Evet geride durdum ben. Ben olunca kasıldı galiba
Belki ondandır
O yüzden geride durdum. Doktor müsadenle dedi sıyırdı önce sonra çıkarıyorum dedi çıkarttı. Biraz gevşedi öylece
Erkekmiydi
Evet
Anladım
Sen hiç böyle oldun mu
Yok
Sağlık sonuçta bunda utanma olmaz