Bu bir sorun değil, vajinal yapın genel anlamda dolgun anladığım kadarıyla. Genital estetik yapılıyor illaki, yani labioplasti işlemi çok arttı son dönemlerde ama senin ihtiyacın yok gibi geldi tarifine bakılırsa
Evet temizliğime dikkat eden biriyim sırf erkeğimi ilerde çok mutlu etmek için kegel egzersizine başladım o kadar cok estetik vücut görmeye başladım ki insan kendinden şüphe ediyor
Estetiklerin çoğu bir pazarlama taktiği olduğun kişiden çıkma erkeğin seni bu yüzden seçti zaten. Başka birine benzemediğin için seninle birlikte. Mutlu olun ve mutlu kalın.
Evet seviyor olduğum gibi ama önceden ilişkiye girmiş biri ve eminim düzdür aklında benimki kötü kalsın istemiyorum o kismimi gördü bana karşı istekliydi fazlasıyla ama bilemedim
İnan bana bizim için görüntünün hiç bir önemi yok. Önemli olan sevişirken sana zevk veriyor mu ve arzuluyor mu? Arzulayan erkek seni beğeniyor demektir. Gerisi önemsiz birer ayrıntı.
Kızlar Ne Diyor
Orası estetik olarak şekli tam düzgün olmaz zaten
Hep kendinizi kötü görmekten vazgeçin insan tam kusursuz olmaz zaten
Maalesef nedense çok takıyorum p*rno veya yabancı kadinlar da hep düz ordan etkileniyorum sanırım
Düz ne ya düz var mı allah askına dkxkxllx
Erkekler Ne Diyor
genetiktir.
Evet maalesef ku
Öyle şeylerden dolayı estetik olma seni ondan dolayı beğenmeyecekse önce kendine baksın o adam ve beğenmesin zaten
O birsey demiyo bana ama buradaki bazı erkekler yok olmalısın yok iyyy iğrenç falan diyor sanki kendi şeyleri çok yeterlliymis gibi
Ya s. ktır deseydin. Onu diyenler sanki süper modeller kendilerine baksınlar. Bazılarının kuş az ötüyor erken boşalması var çubuk bağlasınlar öyleyse
Yani artık kendim hakkında böyle dusunmucwm ya 3 günlük dünya vajinasi çok güzel kadınlar da aldatılıyo demekki mesele bu değil
Hiç bir şekilde önemli değil en güzeli olsa nolur ki
Düz de olmasın zaten dudakları felan olsun ki yalarken emerken zevk versin kadına
Erkekler nedense düz seviyor erkekk arkadaşım dedi ki düz de olsa severim dudakli da olsa severim dedi farketmez dedi
Doğru demiş düz seven erkek yalamak istemeyen bu arada
Evet doğrudur ama yine de üzülüyorum ozguvenim kırılıyor
Yok yahu dedim ya senin verdiğin zevke bakar
dudakları parçalı sarkık şeklinde mi? eğer çok kez cinsel ilişki yaşamışsan orası biraz böyle oluyor
Farklı şekil ve modelleri var
Düz vajinalar daha mı çok zevk veriyor
Hayır iç dudakları kalın olanlar daha çok zevk veriyor
Nasıl bir sorun varki?
Dudak kısmı büyük
Her kadında standar olmaz vajinal yapı, büyük olan iç dudaklar mı
Evet ic dudaklar
Öyle bir şey yazmadım sanırım ben
Büyük dudakların dışına sarkıyor mu
Hayır orası sarkik değil sadece iç dudakları buyuk
Bu bir sorun değil, vajinal yapın genel anlamda dolgun anladığım kadarıyla. Genital estetik yapılıyor illaki, yani labioplasti işlemi çok arttı son dönemlerde ama senin ihtiyacın yok gibi geldi tarifine bakılırsa
Fiyat aldım 30 bin TL dediler çok bir fiyat değil ama gerçek anlamda ihtiyacım var mı bunu bilmiyorum
Aslında 30 bin tl fazla söylemişler biraz, ama aşağı yukarı yakın rakamlar birbirine, tarif ettiğin vajina yapısını düşünüyorum, ihtiyacın yok gibi
Yani aklından geçirmez mi diyorsun kötü şeyler begenmemezlik gibi bana karşı çok istekli
Tarif ettiğin vajina için aklından geçirebilecegi pek kötü bir şey olacağını zannetmiyorum, bahsettiğin kişi sevgilin mi
Sevgilim
Bunu sorun edeceğini düşünmüyorum, ama dediğim gibi tarifin üzerine, dilersen detaylı da konusabiliriz
Tekrar sordum ona estetik fiyatını da söyledim eğer ki sorun etmiyorsa olmucam
Em doğrusu bu, peki görmedimi vajinani
Gördü normal dedi neyini takıyorsun dedi seninki nasılsa ben onu severim dedi
Bence acele etme , yani ilişkiye başladığınızda zaten sorun edip etmediği anlaşılır
Bence olduğu haliyle güzeldir. Hiç dokundurma
Temizliğine dikkat ediyorum erkek arkadaşım da seninki nasılsa ben onu severim dedi ama nedense öz güvenimi yerle bir ediyor
Hiç gördü mü peki?
Gördü
Sorun etmiyorsa, sende sorun etmemelisin. Hem neden kafaya takıyorsun bunun için canının yanmasına müsade ediyorsun.
Sorun etmiyor ama bilmiyorum ben hiç beğenmiyorum ve çok kafaya takıyorum
Boşa kuruntu yapıyorsun. Diyelim ki sorun etti gitsin elini becersin o zaman. Zevki veren görüntüsü değil içidir.
Evet temizliğime dikkat eden biriyim sırf erkeğimi ilerde çok mutlu etmek için kegel egzersizine başladım o kadar cok estetik vücut görmeye başladım ki insan kendinden şüphe ediyor
Estetiklerin çoğu bir pazarlama taktiği olduğun kişiden çıkma erkeğin seni bu yüzden seçti zaten. Başka birine benzemediğin için seninle birlikte. Mutlu olun ve mutlu kalın.
Umarım çok teşekkür ederim
Rica ederim, kendinle barışık ol erkeğin seni seviyor bunu göz önünde bulundur lütfen.
Evet seviyor olduğum gibi ama önceden ilişkiye girmiş biri ve eminim düzdür aklında benimki kötü kalsın istemiyorum o kismimi gördü bana karşı istekliydi fazlasıyla ama bilemedim
İnan bana bizim için görüntünün hiç bir önemi yok. Önemli olan sevişirken sana zevk veriyor mu ve arzuluyor mu? Arzulayan erkek seni beğeniyor demektir. Gerisi önemsiz birer ayrıntı.
Fazlasıyla istekli biri zor tutuyorum onu beni seviyor ve çok iyi anlaşıyoruz
Ahahaha o zaman sana rahatlık batıyor :) Kafandan olumsuz düşünceleri acil olarak sil :)
Teşekkür ederim 😊😇
Sen güçlü bir kadınsın. Bu gücünü kaybetme görüşürüz :)
Umarım kendinize iyi bakın 😊
gerekmez sıkma canını
Kabarık mı duruyor üst kısım
Düz derken simetrik mi değil
Allah öyle istemis
herkesinki farklı
Kabarik
nasıl ki şekli
seninki nasıl ki
Sana bunu kim dedii bacım
Fizyolojine gore
Sert davranmasaydın