Kime ne ya, kendi adıma konuşayım ben çekinmem utanmam bu konuda doğamızda var bu. Reyon dizilirkende seçer alırım, kasada erkek olsa da alırım, sadece ped almışsam gerekirse poşet almadan elimde sallaya sallaya eve götürürüm. Evde bulamazsam erkek kardeşlerimden veya babamdan isterim gelirken alır. Kime ne yani?
Asla utanılacak bir şey değil garipseyenlerde oğlunun pipisi kesilirken davul zurna düğün yapanlar bu arada ama bundan utanır çekinirler, bazılarını tenzih ediyorum.
Merhaba, fizyolojik olarak normal hayatın bir parçası regl olmak, haliyle ped almakta bu döngünün içinde. Tabiki utanılacak bir şey değil, ancak bazı kadınlar hassas olabiliyor, eğer bu kadınları düşünülerek koyiluyorsa bence güzel bir yaklaşım, ama market sahibi pedin utanolacak bir şey olduğunu düşündüğü için koyuyorsa ger. zekce bir yaklaşım
Ped almaktan hiç çekinmem veya utanmam marketten ped aldığım zaman da kasaya hiç utanmadan koyuyordum. Şimdi internetten ekonomik oluyor diye internetten alıyorum bir koli içerisinde 6-7 paket ped oluyor onu da alırken ne düşünürler diye asla düşünmüyorum
Prevervatif gibi şeyleraıkta satılınca alınınca sorun yok ama ped sorun bu ülkede maalesef brn geçen eczaneden prezervatif aldım kasada erkek vardı istedim eşim arabadaydı aldım çokcuk kızardı bozardı sırf kapalıyım diye yapmadıysa bende başka bir şey bilmiyorum
Valla haklısın ben utanmıyorum alıyorum hiçte utanacak bir şey değil bence utanılacaksa koymasınlar ya pazarlarda sütyenler satılıyor asılıyor oralada utanmıyoruz genelde de satıcılar erkek adam benim aldığım sütyenin bedenini herşeyini biliyor
prezervatif almak neyse ped almak da odur utanılacak bir şey yok
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Sen doğdun diye utanan, seni diri diri gömen, sana isim diye kaçıncı kızı olduğunu isim veren, sana var olma hakkı vermeyen kültüre ait din ancak bu kadar modern olabiliyor