Gecikmeden 1 gün sonra yaptım negatifti şu an 3. Gündeyim hamile olsam testte çıkar mıydı yoksa 10. Günü mü beklemeliyim.
Lütfen bilenler cevaplasın
Gecikmeden 1 gün sonra yaptım negatifti şu an 3. Gündeyim hamile olsam testte çıkar mıydı yoksa 10. Günü mü beklemeliyim.
Lütfen bilenler cevaplasın
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
erken gebelik testi yap, gecikmeden sonraki 1. gunde bile sonuc verebilir ama en iyisi kan tahlili yaptirman
1 gün sonra yaptığım negatifti
iste test hamile olsan da hatali sonuc verebilir, bence bekle 3 4 gun daha sonra kan tahlili ver 💞
Teşekkür ederim dayanamayıp bir test daha yapacağım galiba birazdan 😂
😄yap, daha sonra kan testi yaparsan da sonucu bana yaz merak ediyorum
Negatif çıktı 🙄
hayırlısı olsun <3 hala suphen varsa kan testi de yaptır
Bakalım 10 gün geçsinde
Selaaam hamileymişim
yaa cokkk sevindim allah anali babali büyütsun saglikla kucagina al insallah ❤️
amin çok teşekkür ederim 🤗
Ben regl gecikmesinden sonra bir hafta bekledim hastaneye gittim hamileydim eczane testine pek güvenmiyorum
Önceki gebeliğimde 12. Günde yapmıştım pozitifti şu an 1. Günde negatifti peki senin o 1 hafta beklediğin sürede herhangi belirtin var mıydı
Vardı göğüs ucu batma hissi kasıkta yanma sızlama gibi değişik birşeydi birde karın bölgesinde bazen batma olur 1 kerelik geçerdi regl günüme gelmeden bu belirtiler 15 20 gün önce başlamıştı
Benimde dün kasığımda adet olacakmışım gibi batma vardı bacağıma da vuruyordu bakalım hayırlısı
İnşallah Allah kucağını boş bırakmasın biz şimdi doğduk 2 aylık olmaya 10 gün var bebek mevlidimiz var bu hafta sonu sizede böyle günler nasip olsun hayırlısı sağlıklı şekilde
Gebelik planlamıyordum olsa sürpriz olacaktı teşekkür ederim size de bebeğinizle sağlıklı bir ömür diliyorum
1 hafta sonra yap kesin sonuç alirsin
Adet günü yapıp pozitif çıkanlarda var testte negatif ama akşam kasıklarımda gerginlik vardı huylandım acaba mı diye
Kesin sonuç alabilmen icin 1 hafta sonra yap derim kesin sonuç verir bazen de yaniltabiliyor gebelik testleri
Benimde bugün 4 gün geçti canım
@nurcan59 benimde 2 gün gecikti ama sinir strese bağlı gecikmeler olabiliyor şahsen benimki öyle rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah evlat sahibi olmayi
Stresten de olabilir daha önce bir düşüğüm vardı çocuk yapmayı düşünmüyordum ama olursa sevinebilirim bu sefer
Rabbim gönlüne göre versin çiçeğim
Amin sağol 🤗
Benimde bugün 4 gün geçti canım
Test yaptın mı
Yapmadım