Adetliyim şu an test yapmak istiyorum kendimi hamile gibi hissediyorum offf sinirlerim bozuldu ya😭
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Ülkecek ruh hastasıyız
😭😭
Normal
Erkekler Ne Diyor
hormonlardandır bence
Bilmiyorum 😩
Adetli iken kadınlar herzaman çok duygusaldır aynı ince bir cam bardak gibi dokunsan kırılacak cinsten peki evli misin
Evliyim de psikolojim bozulmuş resmen sanki hamileyim 😩
Hamile olmak istiyor musun peki yanlış anlama soruyorum sadece bende bir kardeşin gibiyim
İstemiyorum
Adetli olunca korkma ve her bişi olduğunda işte gogleye yazıp ordaki şeyleri görünce canını sıkma
Bunu nerden biliyorsun sen yaaaa iki gündür Google başımın etini yedi bende onu yedim 😃
Şu anda yaşadığın şey normal ve bişiler canını sıkıyor da olabilir onun için sana tavsiyem hava al evde tıkanıp durma
Ben bilirim çünkü insanların ne yazınca ne konuşunca hissediyorum
İnternetten her yazılan şeyler doğru değil bir çok şeyi bazı insanlar yaşadı olabilir durumuna getiriyorlar ve bu insanların canını sıktığı için herzaman doktora gidersiniz buda işte para harcamanıza neden olur buda teknolojinin insan üzerinde yaptığı oyundur
Hala hala
Hala hala değil öyle
Sonuç sence hamile miyim
Başka ne canını sıkıyor peki
Test yapım mi
Yapsam bile test onada inanmicam çünkü gogleye bakicam erken olduğu negatif çıkabiliyor düşüncesi offff kendimi nasıl ikna edicem
Ne testi ya test falan yapma ama için rahatlayacaksa yap çünkü idrarın ve kan birleşince test çubuğu boşa gider
Doğru çıkmaz yani
Doktorlar tavsiye etmez
Bak sende diyon işte doğru çıkmıyor negatif çıkabilir 😭
Seni ikna ettim aslında sadece kendine biraz güvenmen lazım
Ben niye böyle oldum bilmiyorum ya ağlamak istiyorum 😩
Adateli iken kadınlar %1 ihtimal hamile olabilir ama o %1 ihtimali seni mi buldu hem adetli iken hamile olsan bile düşük yaparsın ve farketmezsin bile
Öylemi diyorsun 🥺midem de bulanıyor
Ağla iyi gelir bide sanki enişte fazla sevgi göstermiyor galiba
Neden öyle bişey söyledin
Mide bulantısı ile alakalı bişi değil sen kendi kendine yapıyorsun öyle sevgi bekliyorsun
Canım tatlıda istiyor
iştahim da açılmış
Genellikle evli kadınlar sevgi eksikliği hissettileri için ve adet günü geldiğinde çok duygusal olur ve sürekli canlarını sıkarlar sende onlardan birisin
Adetli iken canın tatlı çekmesi normal
Öylemi 🙄
Sen bütün bunları nereden biliyorsun
Ben bütün bunları ablamlardan yeğenlerimden biliyorum çünkü iki tane ablam doktor ve hemşire doktor yeğenlerim var onlar ders çalışırken bende onları izler kafamda kalırdı aslında bende inşaat mühendisiyim 🤣
Psikoloji konusunda da ben Türkiye de iken her hafta 1 gün huzur evinde yaşlılar ile konuşur hayat hikayelerini dinlerdim
Wuaawwww
Yani her konuda 4x4 üm
Yemek yapmayı da öğrendim baklava yapmayı da biliyorum yufka açmayı da biliyorum
Çok iyi 😊
Bu hamilelik stresinden kurtuldun mu azcik peki
Hayır 🙂↔️
Gittim eczaneye kapalıydı bugün resmi tatil ya
Sakin ol sabırlı ol
Tam battaniyeye girdim depresyon dayım 😏
Çocukların var mı
Uyudunmu
Yok uyandığım
Mesajını şimdi gördüm
Psikolojik olarak etkilenmissin fazlasıyla, nadet varsa hamilelik olması imkansızdır
Düzgün Bir âdet değil adetim düzgün olmasına rağmen çok az geliyor iştahimda çok açılmıs
Gelen kanamanın rengi nasıl
böyle son günlerde bitime doğru kirli bir kan olur ya öyle sanki son günüm biticek gibi öyle az öyle renkte akıyor
Kaç gündür devam ediyor bu azda olsa kanaman
Bugün 3 gündür
Sen bayanmiisn erkkmi
3 gündür az da olsa devam eden bir kanama varsa gebelik olması pek mümkün değil, gelen kanamanın rengine bakılırsa uterus duvarından sökülen kan, yani kirli kan. Anlaşılan yaşadığın stres biraz zor sökülmesine neden oluyor,, erkeğim bu arada
Bu kadar Bilgi nereden biliyorsun peki
Sağlık personeliyim, ayrıca gerek gebelik öncesi, gerek gebelik gerekse sonraki dönem hakkında çok fazla araştırma yaptım ve yapıyorum
Hm ertesi gün hapı da kullandım bu ay ondan kaynaklı olabilir mi
Evet tabiki etkiler ertesi gün hapı. Hormonal düzene etkileri ciddidir, gecikme, erken görme ve ara kanama yapabilir, regl miktarını azaltabilir ya da her zamankinden daha fazla kanatabilir
Test yaparsam doğru çıkarmı pozitif weyaa negatif
Evet erkende oldum daha iki üç günüm vardı regl oldum
Regl dönemindesin, zaten gebelik yoktur, ama yapmak istersen evet doğru sonucu alırsın
Üstüne görme diye durumda var ya
Üstüne görme böyle bir şey değildir,
Yani zaten eminim yoktur yani olması için öyle bir durum yaşanmadı da ben neden böyle oldum bilmiyorum
Detaylarını bilmiyorum tabi, yani öyle bir durum yaşanmadı derken, tam anlamıyla ilişki olmadı mı
Olduda hep korundu geri çekildi
Geri çekilmek etkin bir korunma yöntemi değildir aslında, ama toplum genelde bunu tercih ediyor. İlişkiye girdiğiniz dönem ne zamandı tam olarak, yani regline ne kadar süre vardi ilişkiye girdiğinizde
Yumurtlama günü sonrada bir kaç gün kala oldu
Ama bir sorun olmamış anlaşılan ki kanıyorsun, üstüne görme diye düşündüğün şey regl sonrası gebelik durumu değildir
Ama benim tiroid bezi ilacım var kullanıyorum
O regl sonrası mi yaşanıyor o üstüne görme
Ya benimki hormon dur büyük ihtimal çünkü hissediyorum bu kadar iştahi açık Bir insan değilim çok aşırı iştahım açılmış ne kadar yesem yiyebilirim yani
Troid ilacını kontrollü kullaniyorsundur, endokrin gözleminde..
Üstüne görme halk arasında yanlış biliniyor, yerleşme kanamasını regl olmakla karıştıriyorlar ve üstüne görme diyorlar
Gebeliğin tek belirtisi iştah açılması değildir zaten, muhtemelen troid ilacına bağlıdır ve regl dönemine
Bu kadar anormal lik var bir tek adet değil psikolojim alt üst olmuş adetimi o kadar takıntı yaptım ki akmıyor bilmiyom bir tuhaflık var bende hissediyorum
Dilersen daha detaylı konuşalım
Nasıl
Tkp edebilirsin istersen
Vermeseydin sende bu kadar kuruntu yapıyorsan ya da condomla versene kafan rahat olur
Evliyim niye vermim ne için evlendim
Ne vermiş ki?
Dhdjdj ben sevgilinle yapıyorsun sandım, condom la ver o zaman risk almak istemiyorsan
Yani bir şekilde korunuyozda bu işin meyvesi nerden çıkacağı belli etmiyor çıkıyor olmadık zamanda😭
Ne verdin ki?
Hamile olsan da adet olabiyo insan hormonlarla alakali..
Hadi yaaa 😭
Evli misin?
Adetten sonra 11 ve 17. günler arasında içine boşalmış olursa hamile kalırsın diğer günlerde dilediği kadar içine akıtsa da gebe kalınmaz maalesef
Sağol ya zaten bozuk psikolojimi alt üst ettin sağol 😭
Neden
Ne diye kendine sıkıntı yapıyorsun
Hamile değilsin
Teşekkür ederim ama içime anlatamıyorum anlamıyor âdet gördün kızım sen hamile değilsin imkansız diyorum yok inanmiyor belki vardır üstüne görüyorsun diyor offff kafayı yicem 😩
Neden bu kadar takıntı haline getirdin
Bilmiyorum 😒
Evli değilsin galiba
Evliyim
Hamile kalmak mı istemiyorsun?
İstemiyorum
ne kadar senelik evlisin?
Neden
Bilmiyorum 😩
Evli misin