merhaba ben 20 yaşındayım, geçen ay adetim 2 hafta gecikti bu ay da sanırım 17 gün oldu. en son haziranın 18inde adet oldum. aylar önce bir surtme durumu olmuştu sadece bir de birkaç kez de girme durumu (denedik erkek arkadaşımla sadece ama bo#alma durumu olmadı ve en son gebelik testimi haziranın 30unda yaptım negatifti) lakin adetim yine de sancı olmasına rağmen gelmiyor ve test alabilme imkanım da yok şu an aile evinde olduğum için. sürekli beyaz şeffaf akıntım var ama kan gelmiyor ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Erkekler Ne Diyor
Merhaba, endişe etmeni gerektirecek bir durum yok, gebelik olması imkansız boyke bir ilişkide. Yaşadığın stres bile etkiler regl durumunu, ki zaten düzensizmis
Aile evinde olsan da test i gidip AVM WC sinde bile yaparsın ya
alamıyorum ki ailem çok tutucu dışarı çıkamıyorum ve çevre eczaneler de hep tanıdık
Yuh bahsettiğin şeyler hamilelik belirtisi ama ve öyle bı durumda ailen pek sağduyulu aileye benzemio sevgilin arkanda dururmu peki sahiplenirmi
kendi başının çaresine bak demez ama çocuk isteyeceğini sanmıyorum aldırmama yardım eder sanırım
Ve ins demez emin deilsin sanki nabzını yokla bence
bu konuda hep konuşuyoruz zaten ya öyle bir şey olursa evleniriz ya da bi çaresine bakarız ama olmamasını tercih ederim açıkçası diyor
Dene test yaptım pozitif çıktı de solenene bakma burada hamile olup terk edilenler sevgililerine kendilerinden fazla güveniyordu pozitif çıktı ne yapacaz gibi dene bence
şimdi ella kulandın mı? kist oalbiir mi? hamilelik imkansızda gel konusalım sorularım var
Bence sterss yapmissin
ayın 18ine kadar yapmadım ama gelmedikçe yaptım evet
Hamile değilsin takma kafana
Allah razı olsun abim çok rahatladım
Eyvallah kafana takilan birsey varsa konuşalım dertlesmek istersen
nerden biliyorsun olmadığımı neden olmuyorum o zaman of
Bunun bir dunya sebebi olabilir ama
Ben cok cektim bundan yillarca oyuzden biliyorum
yukarıda bi eleman var canımı sıkıyor boş konuşuyor zaten stres içindeyim burada yok sevgilin seninle evlenmez bilmem ne kafayı yicem
Yapma lutfen eminsen birsey olmadigindan
emin olamıyorum işte. herhangi bir belirti hissetmiyorum mide bulantısı vs ama artık regl olmak istiyorum ağladım bile bu sebepten... Bu konuda kız olmak çok zor. erkek hiçbir şey kaybetmiyor
Benim sevgilimle aramda neler gecti yorumdan yazamiyorum istersen ozelden yaz
yok yazmam erkek arkadaşımı aldatıyor gibi hissederim prensip gereği erkeklerle sohbet etmek istemiyorum buraya da yazma sebebim akıl almaktı ama sadece erkekler yanıtladı. çok moralim bozuk. ağlıyorum günlerdir. ama elimden bir şey gelmiyor.
Sen bilirsin kardeşim
Uzun mu sürdü sürtünme
Bilmem ne yapabilirsinki
Bakirelik gitmiştir ama hamile değilsindir bence
regl niye gelmiyo o zaman ya
Hormonlar bir şey olmuştur çok içine girdimi bosaldimi
hayır olmadı öyle bir şey
Girme durumu denedik yazmissin
evet yaptık ama acıdı dedim bıraktık cok yapmadık anlayacağın
Tamam işte girmiş bekaretin bozmuş anlamamissiniz belki avel içine boşaldı söylemedi ya da anlamadi
yok ya 1 yıllık erkek arkadaşım öyle bir şey olmadı olsa hissederdim ve anlamaması mümkün değil elimle yaptığımda söylüyor hep gelicek diye
Kızım bekaret öyle zırhlı bir şey değil ki saniyelik zorlamış girmis çıkmış hepsi bu
bekaretle hamileliğin alakası yok ki bozulmuş olabilir ama dediğin diğer durumla ilgisi ne anlayamadım
Zaten bakirelik gitmiş dedim hamile değilsindir dedim ilk bak
Ama çocuğa söyle bakire olmadığını belki kaçmaz evlenir seninle adamsa tabi
o önemli değil zaten benim dert ettiğim şey hamilelik ve neden regl olamadığım
Hormon değişimi stres olabilid
Bekâret önemsizse ver gitsin ne. olucak neden korkuyorsun
evlenmek istiyoruz zaten mezun olması ve askere gitmesini falan bekliyoruz ama hamile olmak istemiyorum açıkçası. yaşadığım şeylerden sonra hormonlarım değişmiş olabilir mi ki
Sizin yaşınız kucuk onla evlenmeyi unut
Evlenme şansın 0 bak 1 bile degil
ne ilgisi var aq herkes aynı değil
Bana özelden yaz anlatayım
ya da dur anlatayim
Çünkü iş yok güç yok hayatı daha bilmiyorsunuz sadece okumak var birde sevgilin var onla ilişkiye giriyonuz
Büyüyünce anliycan sevgi ne demek o seni kullandigini terk edince ogrencen
Gayet de birbirimizi seviyoruz. ayrıca onun son senesi. işi gücü de var. sadece askere gitmeden istemiyoruz hepsi bu. 1 yıldır beraberiz. ailesi de biliyor.
Tamam inşallah öyle olur yanlız uyandırayim seni olmuycak evlilik kendini kullandırma olursa burdan sana söz veriyorum altın takcam sana maddi durumum iyi