Özel Günler & Hijyen Eşinizin regl kanı yatağa bulaşsa ne yaparsınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Diyelim ki eşinizin regl kanı fotodaki gibi yataga ustune vs bulaştı ve o an siz farkettiniz ne yaparsınız? Nasıl bir tavır sergilersiniz? Eşinizin regl kanı yatağa bulaşsa ne yaparsınız? Cevapla Fotoğraf Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İnsanlık hali yıkanır geçer. Eşim benle herşeyi paylaşıyor bunları da tolere etmeli. 1 0 Yorumla
hayalperestt71 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 91% 1 yıl insanlik hali ne var bunda 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Aynen Yorumla
varus55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% 1 yıl yav hemoroid falan olunca da boyle kanlaniyor erkekte yatagi bu hale getirebilir. simdi bunun erkeklede alakasi yok. kadin temizligini yaparsa örtünün olayda bir sorun yok yani. oylece birwkcak degil herhalde. 0 0 Yorumla
meraklıbirpandaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Ne yapılır görmemişse söylerim yatağı toplarız birlikte 0 18 Yorumla Soran 1 yıl Hmmm Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl Ne yapmamı istersin Yorumla Soran 1 yıl Dediğin gibi karşı taraf nazikçe söyler temizleriz sonra da duşa girerim Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl Başına geldi galiba Yorumla Soran 1 yıl Bugun başıma geldi ama evli değilim evli olsam eşim ne yapardi acaba diye düşündüm de bian jdjdjd Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl Annen ne yaptı ben de onu merak ettim fkdkds Yorumla Soran 1 yıl Ahahaha bisey yapmadı ya çarşafı felan çıkarıp makineye attık sonra duşa girdim. Çıkınca da günlerini iyi takip et kızım felan dedi o kadar jdjfjd Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl Akıl vermiş iyi yaş kaç bu arada😊 Yorumla Soran 1 yıl 20 Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl Kız 20 yaşına kadar öğrenemedin mi ne zaman geleceğini😅 Yorumla Soran 1 yıl Ya benim adetim düzenli değil ki arada gecikmeler yaşıyorum o yüzden Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl Evlenince düzelir😊 Yorumla Soran 1 yıl Hmm bilemiyorum düzelir mi düzelmez mii Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl Düzelir Yorumla Soran 1 yıl Anladımm Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl Sohbetin güzel Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl Uyudun mu Yorumla
Rakine Takip Et Master Yaş: 51 , eic 96% 1 yıl Yavaşca uyandırıp, durumu söylerim. O kendisiyle ilgilenirken çarşafı çıkarır, yıkarım. 0 0 Yorumla
__PATRON__ Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl ne yapabilirsin ki insanlık hali değiştirir nevresimleri 0 0 Yorumla
BadboyBoss Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Temizlenince geçecek bile değil mi sonuçta. Dünya şeylerini pek takmam kafama. 0 0 Yorumla
Gezegen0000 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 94% 1 yıl Cok dogal ama ben kana karşı hassas olunca kusuyorum kendisi de bildiği için oyle bisey yaşanmaz 0 0 Yorumla
Mertsja Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Bulassin gayet doğal bir şey. Hem ben o kandan tiksinmiyorum 0 15 Yorumla Soran 1 yıl Evet bencedee Yorumla Mertsja 1 yıl Hatta benim regl kanıyla ilgili bir anım da var ama burdan yazamam 😅 Yorumla Soran 1 yıl İlişki sırasında mi regl oldu yoksa😂 Yorumla Mertsja 1 yıl Kanka anlatamam içerik uymaz buraya 😃 Yorumla Soran 1 yıl Hayir yani dediğim sey mi evet ya da hayır dicen sadece nccnhx Yorumla Mertsja 1 yıl Başka bir şey çünkü 😃 Yorumla Mertsja 1 yıl Hayalindekinden farkli yani Yorumla Soran 1 yıl Hmm neyse o zmaan Yorumla Mertsja 1 yıl Neyse anlatayım. Sen özelden konuşmak istemiyorsun anladım Yorumla Soran 1 yıl Aynenn😃 Yorumla Mertsja 1 yıl Kız çıplak benim yüzüme oturmuştu. Bende yaliyordum şeyini. Birden kan geldi. Sonrasını boş ver Yorumla Soran 1 yıl Nee ciddi misinn😳😂 Yorumla Soran 1 yıl O an ne hissettin jdjd Yorumla Mertsja 1 yıl Harbiden. Sonrası daha garip 😅 Yorumla Mertsja 1 yıl Cano burası uygun değil bunu konuşmaya. Ceza gelir Yorumla
DreamerDream Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Alırım temizlik malzemelerini ona eziyet vermeden temizlerim 1 0 Yorumla
FatherofaCat Takip Et Xper 4 Yaş: 34 1 yıl İnsanız da "hastalıkta sağlıkta" 😳 ne olacak görmezden gelirim 0 0 Yorumla
serkan-demir Takip Et Xper 6 Yaş: 26 1 yıl uyarırım ve bir daha altına daha kalın pet takmasını söylerim 0 0 Yorumla
Kerem3450 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Olabilir yani normal bir durum 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Bencede Yorumla
Blackkjackk1 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Altı üstü bir çarşaf değişince biter gider 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
İnsanlık hali yıkanır geçer. Eşim benle herşeyi paylaşıyor bunları da tolere etmeli.
insanlik hali ne var bunda
Aynen
Benim geçtiği zamanlar oluyor ya
Orkidi kicinizin arasına sıkıştırıp yatın😁
Erkekler Ne Diyor
yav hemoroid falan olunca da boyle kanlaniyor erkekte yatagi bu hale getirebilir. simdi bunun erkeklede alakasi yok. kadin temizligini yaparsa örtünün olayda bir sorun yok yani. oylece birwkcak degil herhalde.
Ne yapılır görmemişse söylerim yatağı toplarız birlikte
Hmmm
Ne yapmamı istersin
Dediğin gibi karşı taraf nazikçe söyler temizleriz sonra da duşa girerim
Başına geldi galiba
Bugun başıma geldi ama evli değilim evli olsam eşim ne yapardi acaba diye düşündüm de bian jdjdjd
Annen ne yaptı ben de onu merak ettim fkdkds
Ahahaha bisey yapmadı ya çarşafı felan çıkarıp makineye attık sonra duşa girdim. Çıkınca da günlerini iyi takip et kızım felan dedi o kadar jdjfjd
Akıl vermiş iyi yaş kaç bu arada😊
20
Kız 20 yaşına kadar öğrenemedin mi ne zaman geleceğini😅
Ya benim adetim düzenli değil ki arada gecikmeler yaşıyorum o yüzden
Evlenince düzelir😊
Hmm bilemiyorum düzelir mi düzelmez mii
Düzelir
Anladımm
Sohbetin güzel
Teşekkür ederim
Uyudun mu
Yavaşca uyandırıp, durumu söylerim. O kendisiyle ilgilenirken çarşafı çıkarır, yıkarım.
ne yapabilirsin ki insanlık hali değiştirir nevresimleri
Temizlenince geçecek bile değil mi sonuçta. Dünya şeylerini pek takmam kafama.
Cok dogal ama ben kana karşı hassas olunca kusuyorum kendisi de bildiği için oyle bisey yaşanmaz
Bulassin gayet doğal bir şey. Hem ben o kandan tiksinmiyorum
Evet bencedee
Hatta benim regl kanıyla ilgili bir anım da var ama burdan yazamam 😅
İlişki sırasında mi regl oldu yoksa😂
Kanka anlatamam içerik uymaz buraya 😃
Hayir yani dediğim sey mi evet ya da hayır dicen sadece nccnhx
Başka bir şey çünkü 😃
Hayalindekinden farkli yani
Hmm neyse o zmaan
Neyse anlatayım. Sen özelden konuşmak istemiyorsun anladım
Aynenn😃
Kız çıplak benim yüzüme oturmuştu. Bende yaliyordum şeyini. Birden kan geldi. Sonrasını boş ver
Nee ciddi misinn😳😂
O an ne hissettin jdjd
Harbiden. Sonrası daha garip 😅
Cano burası uygun değil bunu konuşmaya. Ceza gelir
Alırım temizlik malzemelerini ona eziyet vermeden temizlerim
İnsanız da "hastalıkta sağlıkta" 😳 ne olacak görmezden gelirim
uyarırım ve bir daha altına daha kalın pet takmasını söylerim
Olabilir yani normal bir durum
Bencede
Örtüyü makineye atarım napıcam
Yatağın ortusnu yakarım
bir şey olmaz, nasılsa o temizliycek
Altı üstü bir çarşaf değişince biter gider
Gütünw şaplak atıp uyandırırım dhdjdjd
Onu utandirmamak için elimden geleni yaparım.
Önemli değil ki bu
İyy pe taksn