Yeni pedi takınca onun boşta kalan ambalajının içine kirli pedi koyup rula yapıyorum sonra etrafını bir iki tur tuvalet kaydıyla sarıyorum ki çöpe attığımda sonradan açılamasın. Tuvalet kağıdıyla sarmayınca sonradan çöpte açılıp kötü bir görüntü yapıyor. Hem böylelikle ped olduğu da çok anlaşılmıyor eğer utanıyorsan. Sakın yanında o pis bakteri yuvası pedle gezme canım.
Regl döneminde misafirliğe gittiğim zaman yanımda küçük çöp poşeti taşıyorum. Zaman misafirlikte en fazla iki defa lavaboya gireceğim için poşetin içine koyar çöp kutusuna atarım hiç bir şekilde belli olmuyor
Taşımaktan öte kağıt buruştururmuşcasına buruşturulur belli olmasın diyede peçete ile kapatılır gerçi çöp kutusunda bi şekilde anlaşılmayacak biçimde diğer çöp üstüne atılır. (Gerçi kaç günde bir regl derdi çekiliyor ki 28,5 gün)
Acik acik atma da jsjshd hala ped kullanmayi bilmeyen kadinlar var ya neler gorup duyuyoruz.. iyice sar sonra varsa poset, yoksa peceteye sarip cope at yaninda tasimak nedir yav
@ecoocoeco siz hangi ürünü kullandınız bilmiyorum. Ben ve çevremde kullananlar var. Hepsi de son derece memnun. Ped havasız kalırken külot hava alıyor. Enfeksiyon ve mantar için daha iyi.