Güncellemeler
1 yıl
rahim aldırmak dışında cevap verin yasal değil
heteroseksüel değilim ve çocukları sevmiyorum da regl dönemim çok sancılı geçiyor çocuk sahibi olmak için regliye birçok kadın katlanıyor ama benim hiçbir işime yaramayacak yaramıyor ne yaparsam kurtulurum nasıl regl olmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Yapamazsın. Rahim aldırma ameliyatları gerekçe olmadan yasal değil kanki
Yumurtaliklarini aldirman lazim anca ama yazik bence.. ona sahip olmayi da cok isteyenler var
nerden ve nasıl alınıyor yasal mı bir kerelik mi yoksa düzenli mi aldırılıyor
sahip olmak isteyenleri pek anlamıyorum * istedikleri ulaşmalarını isterim o da bir istek sonuçta
Abi erkekler cok biliyormus gibi yorum yapmasin aq. Yumurtaliklarla alakali bir durum bu rahim ne alaka. Doktora gitmen lazim ama istiyorum deyince almazlar sanirim sormak lazim. Cinsiyet degistirmen lazim anca
cinsiyet değiştirmeyi hiç istemem e ne yapacağım ben ilaç vs bişiler duydum baya gecktiriyormuş diye onları yesem bu sefer ödev tarzı şeyler olur mu
Nereye kadar erteleyeceksin ki? O oyle her zaman olmaz sagligini bozarsin bir dokttora sor istersen belki ilaclarla filan erken menopoza sokarlaar seni
umuyorum bunu
Yumurtalıklarini aldırırsan regl olmazsın, çocuk sahibide olamazsın. Ameliyat ile gerçekleştirilen bir operasyon bu.
yasal mı ve bu ameliyatı nasıl gerçekleşir olması için ne yapmam gerekir
Devlet hastanesinde çok sanmıyorum isteğin üzerine alacaklarını. Ancak özel hastanede belki yapabilirler bu işlemi. Size yakın çevrede bulunan özel bir hastaneyi arayıp daha net bilgiler alabilirsiniz.
deniyeceğim
Erkekler Ne Diyor
Ya yumurtalıklarını aldirip erken menopoza gireceksin ya da rahmini aldiracaksin
Menopozu beklemen lazım zaten burada yazan yaşın doğruysa az bir zamanın kalmış
Ameliyatla rahmini aldırmalısın
başka yolu yok mu bunun
Menopoza girmek için zaman makinası kullan
sen bul ben kullanim
Rahimi aldırarak
başka yolu yok mu bunun
Regl zamanı bol ağrı kesici içmek
ağrı kesici yaramıyor işime yaramıyacak bişiye ben neden katlanayım
Ağrı kesici kesilmesine etken
1 saat de 7 tane yemiştim sonuç 2 gün sonra baş dönmesinden yataktan kalkamama onun dışında sonuç alamadım
Majezik genel de revlken kullanılmaz regl keser
tam tersi duymuştum
Bir kadın doğumcuya sorun 😊
Kanı sulandırıyor
Yani kanamayı arttırır parolun kesici etkisi var bi bana işlemiyor
Adet kanaması miktarınız her ne kadar ağrı kesicilerle azalsa da bu bir problem değildir. Sanıldığı gibi içeride kirli kan birikmez.
ödem olmaz yani
Hayır
ödemden olacağını düşünmeme rağmen 1 saat de 7 tane edim ama istediğim sonucu alamadı eğer dediğiniz gibiyse daha rahat yiyeceğim miktar olarak ama sağlığıma zarar verir diye korkuyorm
Mide koruyucu kullanarak al
mideme tek değil böbreklere de zarar
Onun içinde bol su tüketmelisiniz
aşağı atlasam tüm sorunlar çözülür gibi
Saçmalama hemen olumsuz düşünme atlamak çözüm olsa herkes atlardı
arada atlama isteği çok oluyor
şimdi bu regl de kirli kan dışarı atılıyorsa ila yiyince kesiliyorsa nasıl içerde kirli kan kalmıyor
Pıhtı şeklinde atılıyor