Bugün itibariyle bir ay oldu reglim geçti kasıklarda ağrı hissediyorum, sürekli bir yorgunluk hissi var uyumak istiyorum falan, artı şeffaf akıntılar geliyor
Kızlar ben gebemiyim daha doktora da gitmedim ilk size sorayım dedim 💋
Bugün itibariyle bir ay oldu reglim geçti kasıklarda ağrı hissediyorum, sürekli bir yorgunluk hissi var uyumak istiyorum falan, artı şeffaf akıntılar geliyor
Kızlar ben gebemiyim daha doktora da gitmedim ilk size sorayım dedim 💋
Dunyanınefesikadın sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Çok geç kalmiş ama hemen test al dene çocuk 2 aylik olmuştur bile jxjss
Hemen hemen öyle olmuştur zaten gebeysem sekiz haftalık şu an
Doktora git. Biz buradan hanelik testi yapamayoz
Bende biliyorum zaten ama dediğim gibi ilk size sorayım dedim
Ya sert çıktım belki ama buradaki sağlık içeren bilgilere tamah ediyor olmanıza gerçekten sinirleniyorım. Size yazık bunu gerçekten uygulayan veya umursamayanlar oluyor
İçine boşalma söz durumuysa olabilir
Evet normal olarak evli insanım sonuçta 💎
O zaman hamilelik testi alabilirsin daha heycanli olur
Ama onlarda yanıltıcı olabilirmiş bide eğer gebeysem sekiz haftalık şu an
1 aydır mı gecikiyo anlamadım
EVET
abla 1 aydir neyi bekliyosun ya
Ya bilmiyorum biraz daha üzerinden geçsin öyle bir doktora giderim diye düşünüyorum
Sonuçta ilk aylarda ultrason zararlı diyorlar
ablacim bunun kan tahlili, idrar tahlili var ya onlari niye yapmadin
Yarın ilk işim kan tahlili yaptimk zaten teşekkür ederim bu arada bana zaman ayırıp soruma cevap verdiğin için 🤍❤️
Ayy ne demekk💗💗 Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin senin içinn💋💋💋🙏🏻
Çok teşekkür ederim senin için de hayırlısı olsun inşallah iyi geceler 💖
Abla sevdiğime kavuşayım diye dua eder misin yaa, simdi hamilelerin duası kabul olurmuş😂❤️❤️❤️🙈
Rabbim seni sevdiğine kavuştursun sevgili peygamberimiz sav yüzü hürmetine onun şefaat etmesi isteği ile sanna dua ediyorum Rabbim arkadaşımi sevdiğine kavuştur Yarabbi amin amin amin 💖🤲🏻🤲🏻
Yaaa💗💗 Aminnnn🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun, Allah bebişini sağ salim, sağlıklı bir şekilde eline almayı nasip etsin, huzurun hiç bozulmasın ablacım❤️❤️ İnşallah dualarımız kabul oluurrr☺️💖💖💖
Amin güzel kardeşim benim ♥️ Allah senin muradını gözünde koymasın 🤲🏻♥️
İnşallahh🙏🏻❤️❤️İyi geceler ablacimm, haberlerini bekliyorumm test yaptırdıktan sonra💖💖
Anlaştık o zaman 😉 iyi geceler bebeğim 🌼♥️🌼
Hamileyim! Ben
İlk sana yolladım bu mesajı 😅❤️
Ayyy çokkk sevindim gerçekten, bugün en sevindiğim haber falan galiba🤩🤩💗💗💗Sağlıkla gelsin bebeğinnn, ailene, evine mutlulukla gelsinn inşallahh ablacım, çok tatlışş bi dönem seni bekliyo bol bol anılar biriktirr☺️❤️❤️❤️ gerçekten çok sevindim ya💖💖 Allah nazarlardan, kem gözlerden korusun bebeğini🧿🧿🧿🤲🏻
Teşekkür ederim birtanem rabbim seni sevdiğine kavuştursun bu güzel zamanları onunla yaşaman dileği ile ♥️❤️💖
Çok sağ ol ablacım🙏🏻❤️❤️❤️ iyi ki varsınn💗💗
Sende iyi ki varsın canım benim 💖❤️💖
Abla napıyosunnn, nasıl gidiyo hamilelikk, eşine nasıl söyledinnn merak ettim senii🙈💖💖💖💖
sonuç nedir peki? nasılsınız şu an