Güncellemeler
1 yıl
….
Geçen ay da 2 gün sürmüştü. bu ay ella içmiştim.2 gün sürdü gene 4 gün gecikmişti reglim.2 gün bittikten sonra 2 gündür de hafif kahve akıntım var. ama regl oldum yani gebelik yoktur demi 2 ped falan kırmızı kan geldi sonuçta
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Saçma sapan ilaçlar kullanıp hormonlarınızı alt üst ediyorsunuz sonra normal mi?
Kullanmadan da aynıydı
Demekki regl döngün böyle sorun ne o zaman
Erkekler Ne Diyor
Gayet normal. Ella hormon düzenini alt üst ediyor. Gebelik mümkün değil bu durumda.
Emin misiniz ya 2 gün sürdü ama 2. günğ kahverengiydi sonra kahve akıntı vs olunca korktum
Bu ay çok kişiyle oldum korkudan ölcem
Evet eminim, kahverengi olmasının sebebi kanamadan önce içinde bir süre beklediği için olabilir. Stres sonrası gayet normal bu. Rahat olabilirsin.
Ella yerine başka korunma yöntemlerine geçiş yapsan? Hem bu korkuyu üzerinden atmış olursun hem de bunu düşünmek yerine aldığın zevke odaklanirsin. Sahi kaç kişiydi? Merak ediyor insan. :)
Ya koyu kahve değil zaten açık bilmiyorum niye 2 gün oluyorm anlamıyorm max 1-2 ped oluyor küçükken 6 gün vs sürerdi şimdi yok yerleşme kanamasıdır falan yazıyor nette 1-2 gün sürünce
Yerleşme kanaması olması mümkün değil eğer ellayı alman gereken süre zarfında aldıysan. İki gün sürmesi, gecikmesi, erken olması strese bağlı faktörler olabilir. Ama gebelik olmayacağına kesin gözüyle bakıyorum.
1 inde aldım ben onu diğer ilişkilerimde almadım. sonra 4 gün gecikti işte ben de idrar testi aldım tam yaptım sonra baktım regl olmuşum attım direkt. ama 1-2 gün yalandan sürdü bitti işte
Nasıl bir dakika. İlk ilişkiden sonra Ella kullandın. Aradan bir kaç gün geçti başka ilişkiler yaşadın ve herhangi bir korunma önlemi yoktu. Doğru mu anlıyorum?
Evet
Kafayı yicem ya
Ya kusura bakma ama zaten yemişsin kafayı. Böyle bir korunma şekli mi olur? Ella dediğin şey o an yanında prezervatif yoktur, doğaçlama gelişmiştir her şey. İlişkini yaşar kullanırsın. Ella seni o ana kadar olan ilişkilerden korur. Sonrakiler için aynı şekilde koruyuculuğu söz konusu olmaz.
Ben sonrakiler için korudu vs demiyorum ki zaten ama öyle içine bosalma vs de olmadı tam regl oldum zaten Off
Gebelik için içine boşalma şartı da yok ki. İhtimaller hep mevcut. Umarım bu gelen kan regl kanıdır. Sen de bundan sonrakilerde doğru düzgün korunup girersin ilişkiye. Yoksa daha çok stres yaşarsın böyle.
Ya yok pişman oldum zaten stresi daha kötü plastik şeyden zevk ztn alınmıyo da neyse. bir daha yapmadım ama bu regl mi değil mi anlayamıyorum hastaneye de gitmeye korkuyorum
Korkman sonucu değiştirmeyecek. En azından ne olduğunu öğrenmiş olursun. Prezervatif dışında da korunma yöntemleri var. Düzenli bir cinsel yaşantın varsa ria taktirmayı düşün derim. Bir de biraz özel olacak ama bir şey sorsam?
Ya sonuçta kırmızı kan geldiğine göre regl olduysam bir halt olmamıştır diye düşünüyorum ama gene de bilmiyorum
Umarım regl kanıdır diyeyim.
Ne zaman ilişki yaşadın içine akıttı mı
Ella niye ictin
Stres mi yaptin