Isyan etmek istemiyorum ama ağrılarım neden şiddetli
bazi kizlarin hic ağrısı yok
Ağlamak istiyorum sinirlerim bozuk 😭😭😭😢
bazi kizlarin hic ağrısı yok
Ağlamak istiyorum sinirlerim bozuk 😭😭😭😢
Eski sevgilimde çok kötü geçiriyordu. Aşırı ağrısı oluyodu, 4 5 gün hıçkıra hıçkıra ağlıyordu ağrıdan. O zamanlar onun için araştırma yapıyodum ağrısını ne hafifletir ne iyi gelir diye. Sonra alternatif tıpçı çok güvendiğim bi ablamla konuştum. Hacamat yaptırsın dedi. Hem ağrıya hem kanamaya iyi gelir, daha rahat geçirir dedi. Tabi hacamat regl olmayı engellemiyor, döngüyü bozmuyor. O konuda rahat olabilirsin. Hacamatçı bi hanım bul, onla konuş. Hem iyi geleceği yönleri öğren, hem nasıl yapacağını falan anlatsın. Aklına yatarsa yaptırırsın. Sevgilim için araştırma yaparken kesin olarak bulabildiğim ve teyit edebildiğim tek çözüm buydu. Geçmiş olsun.
Yapti düzeldi mi peki?
Kuzum o yaptıramadı. Çünkü kansızlık vardı onda, istese de yaptıramazdı. Ama dedim ya, birini bul konuş görüş al. Ona göre kararını ver. Bu arada için rahat olsun, cinsel bölgeden yapılmıyor. Konuşursan anlatacaktır zaten nerden nasıl yapacağını. İlla yaptır demiyorum bak. Sadece görüş al, düşün. Aklına yatarsa yaptırırsın 😊
Aslında bu rahimden kaynaklıdır. Rahimde kas spazmı yani kasılmalardan dolayı oluşur. Prostaglandinin yükselmesinden kaynaklıdır. Bunun oluşma sebebi ise iki hormonun dengesizliğidir. Progesteron hormonunuzun düşük ve österojen hormonunuzun yüksek olmasından kaynaklanır.
İbufrofen gibi ilaçlar bu ağrıları geçirebilir ama bu bir ilaç olduğu için yan etkilerinin olması muhtemeldir. Bunun yerine doğal olarak bir şey önerecek olursam Buda tarçındır. Tarçın bunu düzenlemenin en iyi kaynağından biridir….
Yüz üstü yatarak kollarınızla da kendinizi geriye doğru esnettiğinizde bir nebze ağrınızı dindirecektir….
Kişiye göre değişir, benim de şiddetli olur
😕
Bence bu duruma hiç üzülme. Öyle bir zaman gelir ki bu günlerini ararsın.
Insallah
karnim cok agriyor agridan duramiorm
Olsun kötü bir ağrı ama ben o günlerime geri dönmek istiyorum. Adet olamamak, gecikmesi çok kötü.
Şükürler olsun ağrım yok
Ne güzel evlenince gecer mi benimkiside
Yoo tahmini aldırabilşrsin
sacma sapan konusma
Maalesef evet
Tam olarak emin değilim ama bildiğim kadarıyla doğum kontrol hapı kullanan kadınların ağrısı olmuyor. Ertesi gün hapı değil ama doğum kontrol hapı. Kadınlarda östrogen hormonu salgılıyor ve ağrılarını daha hafif yapıyor diye biliyorum. Ama kullanımdan sonra herhangi bir yan etkisi var mı yok mu bilmiyorum araştırmanı tavsiye ederim.
Kiyamam ya cok fazla agriyor bazilarinin bu baya sinir eden bisey
Evet aynen öyle ya
Sicak su ilac kar etmiyomu
Knk insaniz farkliyiz olur boyle seyler, nasil bazi kizlar da benim neden memem kucuk neden buyuk degil falan diye sikayetci, oluyor yani genetikle de alakali olabiliyor, gecmis olsun..
Sağol keske erkek doğmasaymışım
Dogmamissin zaten🤣🤣
Evet
Ama oyle demissin
minoset kullan 2-3 dakikada keser eski eşim kullanıyordu ordan biliyorum
Çikolata yedin mi diyeceğim şu an nedesem tersliyecek sin onun için susuyorum 🙊🤷♂️
Şansa gerçekten bazı kızların ağrısı olmuyor ayol. Kimiside acillik oluyor çok üzülüyorum 🐝
Üzüldün felan yok sende regl ol banane erkeklerde olsun😤
Ay hiç çekemem ayol🐝 bende sünnet oldum ona bakarsan
Açısını bile hissetmedin çoçuklunda oldun üstelik
Nasıl etmedim be 7 yaşındaydın. Bi şey değmesin diye çadır kuruyordun pipime, sürülen kremlerin soğuğunu bile hissediyorum hala 🐝
yalan atma ağrı felan yokdur
Etimizi kesiyorlar ayol nasıl yoktur. O yara pantolona falan yapışmasın diye bir şey giyemiyorsun falan deli misin sen 🐝
Sen niye hep ayol diyorsun
kari gibi
Nolmuş yani ayol 🐝
kari gibisin
Sensin kız karı gibi aa deli mi ne 🐝
Ama yeri geldiği zaman onun keyfinde sen sürüyorsun
Neyin
A. ının
bakireyim ömer
Ciddi misin kaç yaşındasın ki
Yani ağrısı olmayan da bi şekilde olabiliyor bi kaç sene sonra ağrı maalesef yapcak bişey yok gibi
evet😔
Öyle umarım hafifler birazda olsa
Cekme dükkanı kapat gitsin...😇
Ne demek istiyorsun
burada anlatamam
Ben bilmem kızlar bilir..
canım sıkın susarmısın
Sağol
Gerçekten kötü bir durum umarım iğleşirsin
Sağol umarim😒
Degilsin
Napayim yani