Özel Günler & Hijyen Acil lütfennnnn? ugurr_x Takip Et Xper 1 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bayramda regalim geciktirmek istyorum hap dışında doğal yöntem ile nasıl yapabilirim Güncellemeler1 yıl Yazım hatası yaptık diğe ne konuştuz Acil lütfennnnn? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Croyz1n26 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 89% 1 yıl Regal mi?😅 kanki bi şeylere üzülünce gecikiyor zateeen ben de öyle yanii üzül diye de tavsiye verilmez de akahakahska 0 0 Yorumla
serenn19 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 93% 1 yıl Regal değil o regli manyk mısın sen zararlı bir şey yspma 1 0 Yorumla
Aişemeryem78 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Bir ilaç vardı ismini bulursam eczaneden alırsın içmiştim 0 1 Yorumla Aişemeryem78 1 yıl Hap dışı demissin sorry Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Doğal yöntemle olmuyo en fazla kahve içip ağrı kesici içip azaltabilirsin banyoda yapabilirsin 2 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Regali bilmiyorum ama arçelik gecikmiyor 2 0 Yorumla
Doingsomethingunholy Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 95% 1 yıl Her gün 1 tatlı kaşığı toz tarçın ye 0 0 Yorumla
sessiztospa Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 84% 1 yıl Regal değil de arçelik dağa iyi diyorlar dvhjjgd 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Doğal yöntemle yapamazsin ilaç alman gerek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Su tut orana 2 3 Yorumla ugurr_x 1 yıl Bu yöntem denendimi jdjdjj Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Denedim işe yarıyo Yorumla ugurr_x 1 yıl Denerim o zaman teşekkür ederim Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 4,6b cevap paylaştı. Doğal yöntemle olmuyor 0 0 Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Bildiğim kadarıyla farklı yollar ile geciktirmek sağlık açısından zararlı 0 3 Yorumla ugurr_x 1 yıl Zararı yok aşırı sürekli kullanılmadı sürece Yorumla ft06yl 1 yıl Yanlış biliyorum o zaman Yorumla ugurr_x 1 yıl Erkeklerin de burada olup böyle şeylere yorum yapması garip hdhdbdb Yorumla
Muh05 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Allâh size sabır versin çok acı çekiyorsunuz 🙏🙏 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Neden ki 0 2 Yorumla ugurr_x 1 yıl Rahatsız edici oluyor kısıtlıyor ağrısı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet ağrı konusunda haklısın ama geciktirme doğasını bozma Yorumla
kalkık7cm Takip Et Xper 4 Yaş: 31 1 yıl Neden ne gerek var 0 2 Yorumla Croyz1n26 1 yıl Nası ne gerek var ya çektiğimiz ağrıyı zaten bilmiyorsunuz bari tahmin ediiin Yorumla kalkık7cm 1 yıl Haklısın Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Regal mi?😅 kanki bi şeylere üzülünce gecikiyor zateeen ben de öyle yanii üzül diye de tavsiye verilmez de akahakahska
Regal değil o regli manyk mısın sen zararlı bir şey yspma
Bir ilaç vardı ismini bulursam eczaneden alırsın içmiştim
Hap dışı demissin sorry
Doğal yöntemle olmuyo en fazla kahve içip ağrı kesici içip azaltabilirsin banyoda yapabilirsin
Regali bilmiyorum ama arçelik gecikmiyor
Her gün 1 tatlı kaşığı toz tarçın ye
Niye ama bırak doğal döngüsüne
Regal değil de arçelik dağa iyi diyorlar dvhjjgd
Doğal yöntemle yapamazsin ilaç alman gerek
Su tut orana
Bu yöntem denendimi jdjdjj
Denedim işe yarıyo
Denerim o zaman teşekkür ederim
Regal
Erkekler Ne Diyor
Doğal yöntemle olmuyor