Özel Günler & Hijyen Bekâret kanından zevk alan erkekler regl kanından neden tiksiniyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Bekâret kanını seven erkeklere bir regl kanını göndereyim Güncellemeler+1 yıl Bu arada regl kanı pis değildir eğer hastalığın yok ise ya da kullandığınız ilaç yoksa regl kanı kokmaz ya da pis değildir Bekâret kanından zevk alan erkekler regl kanından neden tiksiniyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 541 cevap paylaştı. Adet kanından tiksinen erkekler maymun iştahlı olanlar. Adet kani da herhangi gibi normal bir kandır tiksindirici değil 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Bence hepsi tiksinc Yorumla mur_aaat34 +1 yıl Genelleme yapma ya herkes öyle değil birkaç kişiye böyle denk gelmiş olabilirsin Yorumla Soran +1 yıl Yani kanın her türlüsü iğrenç 😂onu demek istedim Yorumla mur_aaat34 +1 yıl Ya iğrenç değil ya parmağını bandırıp kontrol etmek çok zevkli😂 Yorumla Soran +1 yıl İy kokusu kanın sağlıkciyim ona rağmen tiksiniyorum her kan kokar bu arada yanlış bir inanış var sadece regl kanın koktuğunu düşünüyorlar erkekler ama öyle değil Yorumla mur_aaat34 +1 yıl Tabii ki her kan kokar. Onu da biliyorum sen sürekli kan kokusu içeriğinde olduğun için sana öyle geliyor kanın nereden geldiğine bağlı Yorumla
BrownFlag Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Gönder ben seviyorum 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Sevenlere gondermiyorum tiksinen kişilere atıyorum Yorumla BrownFlag +1 yıl Tamam tiksiniyorum gönder 😀 Yorumla BrownFlag +1 yıl ❤️❤️ Yorumla BrownFlag +1 yıl Pardon 🩸 bunu atacaktım Yorumla Soran +1 yıl Olum ruh hastası mısınız? Ya kan Man gönderme yok doktora git psikopat Yorumla BrownFlag +1 yıl Göndermezsen gönderme kendin demişsin göndericem diye sen git doktora awk Yorumla Soran +1 yıl Psiligine dedim ben Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Zevk alınan bekaret kanı değil anlayın şunu 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ney ozaman 🤦 Yorumla Gezginn34566 +1 yıl İlki olmanın verdiği düşünce haz dahada detaya girmiyorum gerisini sen tahmin et Yorumla Soran +1 yıl Kan ile ilk ne alaka peki 🤦her bakire kadın kanamaz Yorumla Gezginn34566 +1 yıl Zaten kan değil ya mevzu hani Yorumla
emretsci1907 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Hicbi kanı sevmiyoruz mk kim çıkartiyo bnu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Siz Yorumla
kuzeyavcısı Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Ne midesizsin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sen bekâret bozarken midesiz değildin ama 😂 Yorumla kuzeyavcısı +1 yıl Bekareti alip kan akmasi ayri regl kani ayri baglanti nasil kurdun sen Yorumla Soran +1 yıl İkiside kan sonuç olarak ne sanıyorsun birisi su birisi cola gibi ayrı element mi Yorumla kuzeyavcısı +1 yıl Tamam faydasini goruyorsunuz. burada ben bir sey diyemem ki. Yorumla
nomercy7 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sussana ya. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Atayım kan regli Yorumla nomercy7 +1 yıl Midemi bulandırıyorsun. Yorumla Soran +1 yıl Bekâret bozarken bulanmiyordu ama dur hesabina göndereyim mis gibi kan Yorumla nomercy7 +1 yıl Göndermeye gönderemezsin de, böyle de bir derdim yok. Yorumla Soran +1 yıl Kandan zevk alıyorsun ama Yorumla nomercy7 +1 yıl Kandan neden zevk alayım ya? Kafayı kanla mı yedin *mk. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl ayni sey degil 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Aynı kan lan aynı ne farkeder aynı değilmiş hiç mi kan görmedin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl puf kendini zeki sanan vatandas Yorumla Soran +1 yıl Ha sen bir akilisin git sağlık kitabı oku sağlıkciyim senin gibi mahalle erkeği değilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl olsun saglikci da severiz biz Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Düşüncesizler
Erkekler Ne Diyor
Adet kanından tiksinen erkekler maymun iştahlı olanlar. Adet kani da herhangi gibi normal bir kandır tiksindirici değil
Bence hepsi tiksinc
Genelleme yapma ya herkes öyle değil birkaç kişiye böyle denk gelmiş olabilirsin
Yani kanın her türlüsü iğrenç 😂onu demek istedim
Ya iğrenç değil ya parmağını bandırıp kontrol etmek çok zevkli😂
İy kokusu kanın sağlıkciyim ona rağmen tiksiniyorum her kan kokar bu arada yanlış bir inanış var sadece regl kanın koktuğunu düşünüyorlar erkekler ama öyle değil
Tabii ki her kan kokar. Onu da biliyorum sen sürekli kan kokusu içeriğinde olduğun için sana öyle geliyor kanın nereden geldiğine bağlı
Gönder ben seviyorum
Sevenlere gondermiyorum tiksinen kişilere atıyorum
Tamam tiksiniyorum gönder 😀
❤️❤️
Pardon 🩸 bunu atacaktım
Olum ruh hastası mısınız? Ya kan Man gönderme yok doktora git psikopat
Göndermezsen gönderme kendin demişsin göndericem diye sen git doktora awk
Psiligine dedim ben
Zevk alınan bekaret kanı değil anlayın şunu
Ney ozaman 🤦
İlki olmanın verdiği düşünce haz dahada detaya girmiyorum gerisini sen tahmin et
Kan ile ilk ne alaka peki 🤦her bakire kadın kanamaz
Zaten kan değil ya mevzu hani
İkisini de sevmiyorum
Kişiye göre değişir genelleme yanlış
Regl kanındanda tiksinmiyorum
Hicbi kanı sevmiyoruz mk kim çıkartiyo bnu
Siz
Ne midesizsin
Sen bekâret bozarken midesiz değildin ama 😂
Bekareti alip kan akmasi ayri regl kani ayri baglanti nasil kurdun sen
İkiside kan sonuç olarak ne sanıyorsun birisi su birisi cola gibi ayrı element mi
Tamam faydasini goruyorsunuz. burada ben bir sey diyemem ki.
Sussana ya.
Atayım kan regli
Midemi bulandırıyorsun.
Bekâret bozarken bulanmiyordu ama dur hesabina göndereyim mis gibi kan
Göndermeye gönderemezsin de, böyle de bir derdim yok.
Kandan zevk alıyorsun ama
Kandan neden zevk alayım ya? Kafayı kanla mı yedin *mk.
gönder gelsin
ayni sey degil
Aynı kan lan aynı ne farkeder aynı değilmiş hiç mi kan görmedin?
puf kendini zeki sanan vatandas
Ha sen bir akilisin git sağlık kitabı oku sağlıkciyim senin gibi mahalle erkeği değilim
olsun saglikci da severiz biz
Ben tiksinmedim hiç
Gönder gelsin