Adetimden 5 gün önce regl olacakmış gibi hafif karnımda sancılar olmaya başladı ve gün gün artmaya başladı ama rahatsız etmiyor bugün adetime bir gün kaldı neden böyle oluyor hamilelikle alakalı bir şey olabilirmi normalde yaşamadım böyle şeyler
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Hiç test yaptınız mı? Ya da gebelik düşünüyormuşsunuz? Benimde 3 gün kaldı yumurtlamadan beridir kaşık ağrım geçmedi son 1 haftadan fazladır bel ağrısı sancılı alt karın ve kaşık ağrısı çekiyorum test yaptım negatif ama değişir mi bilemiyorum
adetten bir hafta veya 10 gün önceden kasık ağrıları başladığında çoğu kadın gebe kaldığını öyle öğrendiğini söylüyor adet tarihiniz geçerse hemen tekrar yapın ben daha yapmadım bugün olmam gerekiyor ve çok hafif bi ağrı benimkisi rahatsız etmiyor sizin ağrınız nasıl
Benim bugün ağrım hafifledi neden bilmiyorum çok korkuyorum ama düne kadar ağrılarım özellikle ayaktayken bir şey saplanır gibiydi sırtım bacaklarım ağrırdı şuana kadar hiç böyle olmadı belki soğan suyu böyle yaptı diye düşünüyorum ama bilmiyorum göğüs ağrım hep olurdu yok denecek kadar çok az hatta dokunmasam ağrı var mı anlamıyorum bile
Sizde durum nasıl hiç test yaptınız mı?
Yok daha yapmadım
Peki belirtileriniz neler? Hiç merak etmiyor musunuz😊
Size bir yöntem söyleyeceğim bir de onu deneyin bir umut işte belki vardır diye yapmadığımız şey kalmıyor😔
Ben adını söyleyeyim siz araştırın
Goodell belirtisi
Kusura bakmayın biraz açıl yazıcam
Olur tabi işe yarayacaksa her şey kabul soğan suyu umudumu kırdı bakalım
Rahminize parmağınızı sokun adet tarihinize yakın ayakta yapın rahminiz elinize yumuşak ve ıslak bir şekilde değiyorsa hamile oluyormuşsunuz ama sert bir şekilde ve kuru değiyosa adet olucağınız anlamına geliyor şu an müsait değilim siz internetten kadınlar kulübünden detaylı araştırın ben denedim ıslak ve yumuşak inşallah ikimizde hamileyizdir
Hıı bu soğan suyu gibi bir yöntem değil internetten baktım ama pek anlayamadım biraz daha araştırayım
Kadınlar kulübünde araştırın orada detaylı anlatıyorlar eski ebeler böyle öğreniyormuş
Bu gebelik durumu varsa zararlı değil mi ayrıca çok değişik bir yöntem
Çok teşekkür ederim hiç bilmiyordum farklı bir yöntem ben detaylı araştırayım ama emin olmak için test yapmadınız mı
Parmağınız içerdeyken biraz ilerlettiğinizde elinize rahminiz değiyor ordan anlarsınız
Eşimi bekliyorum aldıysa eğer hemen yapıcam almadıysa nöbetçi eczaneden alacağım
Lütfen bana haber verin bende o şekilde yaptım yoksa normalde hiç böyle şeylere cesaret edemem ilk defa duydum. Bu şar hep sabırsızlıktan😅
Merak etme elin temiz olduğu sürece bir sakıncası yokmuş saatlerdir araştırıyorum çünkü
Test yaptıktan sorna haber edicem sizde bana edin🥹🥹
Peki dediğim şeyden ne sonuç aldınız
Tabi haber veririm dua ederim birbirimize lütfen inşallah mücadele haberler alırız
İnşallah canım rabbim bekleyen herkese müjdeli haberi versin Allah büyük bu ay olmasa elbet bir gün görücez çift çizgiyi umudumuzu kaybetmeyelim
Ben tam olarak anlamadım acaba ilk girişte mi yoksa tam ileri itince mi geliyor çünkü ben az önce denedim baya ilerleyince yumuşak doku geldi ama emin olamadım ikincisini deneyeyim dedim ilk giriş sert geldi acaba kasıldı mı
Canım bende ilk yaptığımda anlamadım oyuzden saatlerce araştırdım doğru sonuç veriyor diye okuduğum için bi kaç kez yaptım kendini kasma biraz ilerlet parmağını bi doku değiyor parmağına ilerlettiğinde parmağını yuvarlak bir şey ortası çukur hissetmen lazım o dokunun kenarları boş yuvarlak olan kısmı yumuşak ve ıslaksa gebe oluyomuşsun ama sertse adet olucakmışsın
Parmağını iyice ilerlettiğinde hala eline bir şey değmiyorsa yine hamilelik oluyormuş sanırım çünkü adet zamanı rahim aşşağıya iniyormuş ozaman kolay hissedersin birde tam adet gününde tekrar dene
İnternette şöyle araştır ( el ile gebelik nasıl anlaşılır kadınlar kulübü) böyle yaz araştır ozaman çıkıyor
Ya ben ilk yaptım hafif korktum kasıldım ama baya ilerlettiniz de kulak memesi yumuşaklığında bir şey geldi parmağıma sonra hemen bıraktım emin olamadım tekrar yaptım biraz tedirgin bir şekilde ama bu sefer giriş kısmı top gibi oldu parmağımı ilerletemedim
Araştırdım baktım ama benim durumu yaşayan kimse yok
Canım işte o rahim😅
Yumuşak ve ıslakmıydı
Kuzum bence hamilesin içime doğdu o belirtiler normal değil
Çok yumuşaktı ama ıslakmıydı emin değildim tekrar denedim kasıldım herhalde hemen giriş top gibi oldu deneyemedim ya ama aşırı merak ediyorum
Soğan suyunun öyle yapacağını sanmıyorum
boş ver daha deneme
Ayyy Sen çok yaşa o kadar korkuyordum ki ama erken gebelik testi yaptım negatif 3 günüm var. İnşallah sende gebesindir rabbim müjdeli haberler versin bize ❤️
Peki sen ilk denediğinde girişte hiç top gibi bir şey olmadı mı
Çıkmayabilir normal adetin geçene kadar yüzde yüz sonuç vermez
Girişte top gibi dediğin şeyi anlayamadım direk giriyor zaten sonra ilerlettiğinde yuvarlak bir şey değiyor eline biraz etrafında parmağını gezdirdiğinde o yuvarlak şeyin etrafı boş
İçi delik gibi yumuşak bir şey bende öyleydi
O zaman baya ileri doğru zorluyoruz değil mi
Evet canım ilerlet iyice ama bir şey değmiyorsa bırak canın yanmasın
Test yaptın mı acaba sonucu merak ettim
Daha yapamadım yarına kaldı
Ama umudum da yok açıkcası
Aaa neden öyle diyorsun umudunu yitirme
dediğim yöntemi iyice öğrendim rahmin ağzının açık olmaması gerekiyor benimkisi açık
Bende az önce denedim ilk girişte elime sürekli sert bir şey geliyor tam ilerletemiyorum anlamadım hangisi doğru oluyor
Acaba benim bu durumda açık mı kapalı mı oluyor. Uzanarak yaptım önce oturarak yaptım sertlik geldi ilerletemedim sonra uzanarak yaptım aynıydı ilk giriş sert sanırım benim de olmadı ya da kişiden kişiye değişiyor
Zaten hissediyorsun rahmin ağzını eğer ortası açıksa gebe olmuyorsun dudak gibi düşünün öyle olduğu zaman değiliz ama böyle balon gibi yumuşak ve elimizle ortasını felan gezdiğimizde boşluk hissetmiyorsak yani düz bir şey ozaman gebeyiz
Benim öyle olmuyor ya zorlamak istemiyorum ama ilk dokunup biraz ittirince sertlik geliyor top gibi ama çok sertte değil yani çözemedim giti açıkçası😅
Rahmin ağzını hissederdin açık olsa
Hadi hakkında hayırlısı olsun inşallah 🥹
Daha fazla uğraşma enfeksiyon riski olabilir veya Allah göstermesin bebeğe zarar olmasın
Şimdi bu durumda benim olma olasılığı var mı yoksa yok mu? Yok canım yapmam artık korktum zaten bide kişiden kişiye değişiyormuş o yüzden kendimi kaptırmak istemiyorum
Var gibi ama net bilgi alamadım🥹
Sen kendini kaptırma dediğin gibi sonra adet olunca çok zorumuza gidiyor
Gününü bekle
Kesinlikle ya öyle oluyor ne diyelim hakkımızda hayırlısı birbirimize haber verelim inşallah rabbim ikimizin de kucağını doldurur bizi güzel haberlerle sevindirir❤️
İnşallah canım inşallah dört gözle bekliyorum💗
Tabi atıyorum😊 ama sil istersen gereksiz insan çok burada
Silemiyorum nasıl silebilirm aklıma geldi ama
E regl belirtisi işte
5 gün önceden regl belirtisi olduğunu hiç görmedim
Regl belirtisi çoğu kadında 10 gün önceden başlar PMS deniyor buna da
Bende olmuyor en fazla bir gün önceden hissediyorum
Enfeksiyonla alakalı olabilirmi
Her ay farklı oluyor bende de öyle bazı aylar 10 gün 1 hafta önceden hissediyorum bazen de regl başlamadan hiçbir belirti olmuyor boşa kendini stres yapıpta reglini geciktirme
Tamam teşekkür ederim 🥹🥹
Bana da aynı oluyor regl belirtisi
Benim her zaman böyle olmuyor bu kadar erken başladığı olmadı
O değişiyor bana da hep olmuyor zaten
Erkekler Ne Diyor
Hamilelik derken? Evli misin?
Evliyim
Psikolojik olabilir