Merhaba kizlar bu ay reglimden bir gun once iki damla pembe leke geldi sonra durdu ve reglm gelmedi ilk gun ikinci gün geldi ama kahverengi. leke bir penceteyi doldurmaz iki gun öyle. geldi bugün 3 uncu gun ve bildiğiniz bir peçete dolusu kan geldi ve sancım var bel kasik karın ağrım var oysaki gebelik belirtilerimde vardi bu kan ne simdi?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Olabilir çünkü bende üstüne görme yaşadım ama benimki adet günümden 1 2 gün sonra geldi normal kanama gibiydi ama rengi farklı oluyor parlak bir kan oluyor o üstüne görmenin 2 gün sürüp bitmişti 1 2 gün sonra kahverengi şeklinde geldi şaşırmıştım normalde regl im 3 gün sürer zaten 2 gün bitti 3. gun gelmedi o yüzden kahverengi içinde kalıntı oluyor ya o geldi sandım ama rengi neden parlak ti suphelendim ama adet sandım anneme dedim benim regl parlak akıyor neden böyle oldu acaba diye sonra hamileymisim üstüne görmüşüm farkında değildim sonra bebegim 6 haftalikkten düştü şimdi işte 4. aydayim 2. bebis
Benimde ilk bebeğim düştü gene üstüne gördüm ilk ay hemde çok şiddetli bir sancı ile 3 aylikken düştü şimdi 3 ay geçti gene bebişim olsun istiyorum bu ay tıpkı ilk bebekteki gibi iki gun kahve rengi lekelenme geldi ve bugün parlak dediğin böyle kirmizi parliyor bugün böyle geldi vede maalesef sancim var agrisida diğer regllerden farkli dedim ne olursa olsun yarın test yapacağım
Aynı sen gibi olmuşum bende ilk bebekler düşebilir mis birde folik asit kullanimin var mı dusukten sonra bana folik asit verdiler hamile kalmak için birde bebek sağlık li olsun diye tutulması
İçin mis evet normal regl dan parlak akıyor rengi değişik büyük ihtimalle yine vardır sende de ama ben bu ikinci çocukta hiç üstüne görmedim
Korktum şimdi gene sonu hüsran olmasın doktor hiç bir şey vermedi iki ay dinlen sonra istersen anne olabilirsin dedi sonra bir ay geçti gene kontrole gittim gene ayni şeyi söyledi
Sende sağlıkla kucagina al inşallah ❤
Bilemeyiz belki vücudun o yapıdadır bana da demişti 3 ay dinlen sonra diye biz sabredemeyip 3. ayda tekrar hamile kalmıştım son ayda işte ama üstüne görmedim korkutmak istemem ama kanama olan çocuk böyle düştü işte ben kendimden biliyorum durum sağlıksız kanama olan ama vücudun yapısı öyleyse üstüne görme ise öyle olabilir vır çok kişi var regl görüp hamile olan sikintisiz eğer bebişin varsa Allah size bağışlasın insan çok yıpraniyor ben ilk i düştü ikinci de öyle mi olur diye korkarak yapmistim insan korkuyor çok umarım Allah gönlüne göre evlat nasip eder sağlık li
Ben doktor ile konuşmuştum dusukten sonra kontroller de hamile kalmak istiyorum tekrar dan bir daha düşük yaşamıyorum diye bana folik asit yazdı
Konussaydin keşke bu folik asit anneye bağlı kalıp çocuğu gelistiriyormus düşmesine engel oluyormus
Bende de şu an çocuk yok ilk bebeğim düştü şimdi bir daha istiyorum gecen ayda umutluydum ama regl oldum bu ayda çok umutluydum belirtileri var idi sonra reglm gelmedi gene umutlandim 2 gun sadece kahve rengi leke dedim kesin üstüne görme bu sabah 3 uncu gün gene ağrı sızı bir baktım kanamam olmuş ama şimdi gene durdu bir ped dolmadı daha bakayim inşallah üstüne görmedir bir kere düşük yaptim bir daha bebek kaybetmek asla istemem doktora çok rica ettim sana sadece ağrı kesici yazarim dedi bende uzatmadim
Keşke yazsaymis başka doktor a gitseydin keşke zaten şu folik asiti hamile kalmadan 3 ay önce başlaması gerekirmis
Şimdi bir ped kadar regl geldi şimdi çok azaldi sadece ağrım var üç gün sonra Test yapacagim
Yap ama güzel doktora gitmeni tavsiye ederim
Birde çok ilk çocuk dusukleri duyuyorum çevremde sebebini bilemiyorum ama neredeyse herkesin başından geçiyor inşallah bunlar sağlam sağlıklı olur
İnşallah ya rabbim sağlıkla kucağımiza almayi nasip eder
Amin ya ben özel e gidiyorum 2. ayda doktor erkek dedi bir dahaki aya renkli ultrason nasip olursa eğer bu ay tarama testi var salı günü muayene günü bakalım inşallah güzel geçer hersey inşallah sana da nasıl olur bu günler
İlk çocukta kac ayda kaldın hamile
3.5 ay :(
İnşallah sağlıkla kucagina alirsin
Amin hamilesin duası kabul olur derler inşallah sana da kısa sürede sağlıklı bir evlat nasip olur üzülme
Tesekkurler çok sağol inşallah
Bazıları hamile iken adet görebiliyor Bi test yap normal değil
Teşekkürler kanama dursun yapacagim
Erkekler Ne Diyor
Vermiş miydin
Anan vermiş babama
Evliyim o evladı gibi soru sormayin
Düzgün konuş, sordum sadece
Sorma kardesim canim burnumda burada alay ediyorsunuz komik degil
Alay değil, içine mi gelmişti