Hayır diyince niye hemen hakarete geçiyorsun sana insan gibi söyledim istemiyorum konuşmak diye cvb verseydim iltifatlara bogardin reddettikya iftiralara geçtin
Aga Aralık lazım durmak lazım. Somra tekrar tava gelip yapmak lazım. Kadın peşimde olmak ayrı çocuğun iliğini sömürmek ayrı. Dur de kendine biraz. Karşımdaki de insan de.
Kızlar Ne Diyor
Bunun bir çok sebebi olabilir ilişkiden kaynaklıda olur regl olamamayla alakalıda olur
Kimin
Sen düneyin bilerek yorumumu kaldırdın bir dünya insan yorum yapmıştı benim yorumumu kaldırdın soruda
Evet
Özele geçmek istemeseydin sende hayır dedikçe ısrar ettin bende kaldırdım
Olgun lazım sana haklısın sende bizim yaşımız uymuyor
Kimseylede konuşmuyorum kapattim ben ozelimi uzun zamandır uydurma
Evet öyledir aynen
Hayır diyince niye hemen hakarete geçiyorsun sana insan gibi söyledim istemiyorum konuşmak diye cvb verseydim iltifatlara bogardin reddettikya iftiralara geçtin
Evet öyle aynen kimse umurumda değil
Erkekler Ne Diyor
Çocuğa acı biraz. Çeşme değil bu da. Çocuk 8 atsa nerede 9 diyeceksin.
Ama benim ki ağrımıyor onun ki niye ağrısın acımak mı siz erkekler hep kadın peşindesiniz 😂😂
Aga Aralık lazım durmak lazım. Somra tekrar tava gelip yapmak lazım. Kadın peşimde olmak ayrı çocuğun iliğini sömürmek ayrı. Dur de kendine biraz. Karşımdaki de insan de.
İliğimi kuruttun dedi😃 ben nerden bileyim mutlu olur sandım
Cevap ver burada çocuk mu seni silkmiş oldu? Sen mi çocuğu silkmiş oldun?
Ne bileyim hoşuna gitmesi lazım başım ağrıyor desem daha mı iyi bu erkekler ne istiyor cidden
Sen bazen üstünden in yine de çocuğun. En azından saatte bir in bari hıammına
Kimin ağrıdı ne oldu da ağrıdı
Bosalamadiysa ağrımıştır
Hayır güncelleme oku
Sonuçta belediye musluğu değil
Benim ki ağrımıyor onun ki niye ağrıyor
Seninki bir süre sonra zaten bırakmış oluyor
Neyi bırakmış anlamadım
Senin İlk ilişkideki darlık yok sulanmadan dolayı zorlanma yok , testislerin artık deposu bitmiş fazlasını üretemiyor
Adam sayemde karılar dan soğur illallah eder ne güzel,😂😂😂
Senden soğumaz adam nimet bulmuş 😂😂
O zaman gecmis
Ne geçmiş?
Boşalma olmadığı için
Hayır güncelleme yi oku
Kimin
Kimin
Boşalmamış
Hayır ya güncelleme yi oku
İçine girdi mi?
Fazla vurmakta