Adet dışı kasık ağrılarım ve fazla akıntım var. Karın altı kaşık yumurtalık taraflarımda acı bile oluyor. yumurtalıklarımda baskı oluyor arada. ilişki olmadı ama hamile miyim diye kan testi yaptırdım. Negatif çıktı. İki aydır devam ediyor. her gün ara ara ağrı yaşıyorum. kadın doğuma gittim hormonlarda bir şey yok kist yok dendi. iltihapta bulunmadı. Ama sarı gibi akıntım ağrım hala var. Hatta bazen mideme baskı yapıyorlarmış gibi oluyor. Ne olabilir?
Güncellemeler
+1 yıl
Yaşayan kadınlar var mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
İltihap kapmış olabilirsin ya da enfeksiyon
İkisi aynı değil mi? Bide kana baktılar enfeksiyon yok
İltihap, vücudun bir doku veya organın yaralanma veya hastalık nedeniyle oluşan bir şeydir. Enfeksiyonlar bakteri, virüs, mantar veya diğer mikroorganizmaların vücutta çoğalmasıyla oluşur.
Özel hastaneye gitmelisin bence daha net arastirilsin
Bütün doktorlar özel hastanedeydi
İdrarına bakmadılar mı?
Baktılar hiçbir şey yok dediler
Epitel doku sadece değer aralığının üstünde çıktı ama doktor enfeksiyon yok dedi. 1 değer falan yüksek çıktı sadece
Epitel doku nedir?
İdrar tahlilinde bakılmış ben de bilmiyorum
Belki onunla ilgilidir.
belki üşütmüşsündür o da yapıyor
2 aydır var
Erkekler Ne Diyor
Kistlerin oluşmuş olabilir mi acaba ta da idrar yolları enfeksiyonu.
Kadın doğuma gittim kist yok dediler kana bakıldı enfeksiyon yok.
Haydaaa.
Ne olabilir sizce
İlişkim olmadı ama hamilemiyim diyorsun anlamadım
Başka bir doktora görünmeyi dene
3 kadın doğuncaya gittim. Hiçbiri teşhis koymadı. Kime gidebilirim nasıl bir yol izlemeliyim?
Genetik olabilir mi
Nasıl
Peki ilişkiye grdiniz mi? Evlimisiniz
Hayır olmadı
Bakire misin? Yaş kaç
Neden soruyorsunuz
E yakın zamanda ilişkiye girdiyseniz herhangi biriyle size mikrop bulaştırmis olabilir.. bunun için sordum
Öyle bir şey olmadı dediğim gibi
O zaman bir cisim vs bişey sokulduysa oraya o bile mikrop bulaştırmis olabilir.. özel oldu söylediğim ama kusura bakmayın çünkü başka ihtimal yokki. ya da bu aralar spor yapıyor musunuz?
Spor kaynaklo Ağrı'da olabilir
Şöyle ben nerdeyse 2 senedir yapıyor ama 2 aydır bir kasığımda bir nerde olduğunu anlayamadığım ağrılar oluyor akıntı oluyor bazen dayanılmaz oluyor hatta. Bu aralar karnımda yumurtalıklarımda baskı ve acı oluyor
2 senedir spor yapıyorsun doğrumu anladim? Peki haftada kaç saat spor yapıyorsun ağırlık kaldırıyor musun
Haftada 3 4 gün yapıyorum ama geçen aylarda kaslarımı zorladığımı farkettim dediğim durum hala var bitmedi
Ağrılık kaldırmıyorum
Olsun spora ara vermen lazım belliki popo xalismissin yani çömelme fazla yapmışsın ondan kaynaklidir
Akıntı kasık ağrısı mide yumurtalık acısı ve baskısı yapar mı bu? yürüyüş yaptım
Zaten akıntı varsa mikrop var demektir bağırsak kısmında
Ama kan tahlilinde yok dediler ben cidden anlamadım. Burdan biri de tam detaylı muayene etmemişler dedi
Spora ara ver biraz TM mi? Sonra bekle bakalım akıntı devam edicekmi
İstek atarmisin burdan konuşmak zor oluyo senden ricam
Sizi takip etsem durumu anlatsam olur mu?
TM istekat
İstek atın bekliyorum
Kocana söyle sert sert girmesin