AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Olmaz tabikide bu kişinin doktora görünmesi gerekiyor
Doktora gerek yok ki genetik bir şey
Genetikse bilemem ama ilk defa bu kadar kısa sureni gördüm
Bizim ailede genetik
Max 1,5 gün
ve tek all days 😂
İşte tuhafıma gitti normalde 5 veya 6 oluyor çoğunlukla
Ama genetik işte
Her ay gelse yine iyi bazen 3 ayda 1 geliyor
Halam hep böyleymiş işte
Ben hayatım boyunca bu kadar düzensiz regl görmedim açık konuşmak gerekirse
Yok eskiden öyleydi demek istedim. Şimdi düzene girdi. 45 günde geliyor
5 6 gün sürüyor
yuh
1 günde bitmesi lazım 😂
Sağlıksız ama ya. Normali 5 6
Sen ne yapacan bunu
kardeşimin öyle, bugün oluyor yarın akşam bitiyor. Merak ettim
Erkekler Ne Diyor
Genel olarak 7 gün falan sürer aslında
yuh
Niye yuh la öyle ama
1 günde bitenler var
Genel olarak dedim ama istisnalar olabilir
kanka kardeşimin max 1,5 gün sürüyor
O nasıl bir regl miş aq 😀😀😀
kanka sen kız mısın biliyorsun 😂
Aslında çok iyi en azından tripler sinir sitres krizler 1,5 gün sürer 😀😀
Ben bu işlerin doktoruyum gardaşım 😂
baya bro halamızın da öyleymiş. 2 gün bile sürmezmiş 😂
Demekki sizinkilerde genetik bu durum ama harbi çok iyi haa
Hahahaha güldürdün beni hayatını tek 1 gün için all daysl ile geçirenler var. Orkid nedir bilmez kardeşim 😂
Hemde ekonomik yani 😀😀😀
Bro valla öyle bak 😂 yalandan regl sanırım 🤣
Yalandan reglimi olur la 😂😂😂
Ekonomisini bilemem ama süre açısından halamın verdiği iyi bir şey sanırım 😂 1 gün ne 🤣
Erkekler açısındanda çok iyi hacı süre olarak 😂😂
Yalandan regl dediğim 1 günde bitiyor ya ondan 🤣
Keşke hepsininki öyle 1 günde biteymiş bizim için çok iyi olurdu valla.
Bro sabah sabah güldürdün beni 😂
İşte halam şanslıymış 😂🤣
Gülmek iyidir gardaşım gül tabiki. işte bütün kızlar 1 gün regli olursa aslında bizler hep gülerizde körolasıca geneli hep 5-7 gün falan aq kızlardan çok neredeyse derdini bize çektiriyorlar 😂😂
Bilmez miyim bro üniversitedeki kız arkadaşlarım 5-6 gün olurdu ve gelip sınıfta anlatıyorlardı. Anlatmadın diyordum bizene illa gelip anlatıyorlardı 😏
Kanka sen yalnız mısın?
Yalnızmısın derken gardaşım. neye göre kime göre neden nasıl yani
Yani bro kız arkadaşın var mı? Komik birisin, komik insanlar yalnız kalmaz 💪🏻
😂😂😂😂 demekki bazan komiklerde yalnız kalabiliyormuş kanka.
Ah üzdün bro, it gibi davransaydın severlerdi eminim 🙂
Sadece komik olsam tamamda işim var para desen hiç sorun değil tip desen tamam çok yakışıklı olmasamda giderimiz var aq vücut gayet iyi ev arsa dükkan yat kat yok yok aq eş dost akraba da yok yinede bu ne yalnızlıktır arkadaş
😂😂😂😂 bundan sonra dediğini yapıp it gibi davranacağım kanka.
Bro zaten kızlae tipe bakmıyor. Paraya bakıyor. Bak ben 70 kiloyum, işim yok ama arabam var fakat tek o yeterli değil. Zenginin zengini var kardeşim. Yan komşumuzda 5 yıldır okulunu uzatmış oğlan var. 95 kilo kesin var, yürürken yürüyemiyor arkadaş ama çok zayıf, fit, bakımlı ve güzel kız arkadaşı var. Kız onun göbeğini sıkıştırıp duruyor o yağlı vücudunu bunu yaptıran para işte çünkü ben ailemle yaşarken, çocuk daha üniversitedeyken ailesinin parasıyla en lüks sitede yaşıyor ve en pahalı cins köpeği var
Kanka para sıkıntı değil ki tip var sayılır kaslı maslı adamım göbek yok aq yalnız yaşıyorum kendime ait evim var kirada evlerim dükkanım var arsalarımın haddi hesabı yok nerdeyse aq. kesin büyü yaptılar bana aqlarım 😂😂😂
O zaman kanka girişken değilsin, at hırsızı gibi görünen heriflerin bile sevgilisi varken sen yalnızsan eğer ağzın iyi laf yapmıyor kardeşim
Bro bazen şans bu işler, kızlar normalde parfüm koksun ister, yağsız vücut ister, dövme arar. Oğlan acayip kilodan ter kokuyor ama kız arkadaşı ona aşık yani ne kilosuna bakıyor ne de kokusuna çok şanslı insanlar var bu hayatta 😂
Yok la çok fena girişkenim ortalığın a bile koyarım da hatunlar biraz tırsıyor heralde benden 😂😂
Aq burcumu soruyorlar akrep diyorum aniden kaçıyorlar. karar aldım artık ikizlerim diyecem aq 😂😂
Valla brom üniversiteye ilk başladığım sene Göksel diye erkek arkadaşım vardı. Oğlanın boyu 1,68 idi. Yüzünde ise kızlarda bile görmediğim kadar sivilce vardı. Her hafta başka kızla yatıyordu yalan yok ama çocuğu bir görsen yani sivilceden yüzü gözükmüyor. Bir de Tugay diye bir arkadaşım vardı. Daha düzgün, daha kültürlü ama o arkadaşım ne aşık olduğu kızla olabildi ne de Göksel gibi takılabildi. Yani bilmiyorum ama sanırım kızlar serserilikten hoşlanıyor bro. Yani sen komik birisin, demek istediğim küfredeceksin, aşağılayacaksın ve her kızla yattığında gelip ayrıntı vereceksin.
😂😂😂😂
Acilen sivilcelenip göbek yapacam
Bro bu işler şans ya Tugay'a gider en pahalı erkek parfümlerini seçerdik arkadaşlarla, Göksel ise cimriydi ve en dandik parfümleri kullanırdı ama kızlar onu seçerdi
Kanka anlattıklarımdan bunu mu çıkardın 🤣
😂😂😂 sivilceyle göbek yağlarının önemini anladım kanka
Olur olur her şey olur