Bu fazla sorun olmaz bence önemli olan vajina şeklin nasıl sarkma şekli bozukluğu falan var mı? Ama yinede dikkat etmelisin bu koyuluk komple vajinana gelebilir Ağda karartıyor
erkeklerin bakış açısını biliyorum. ayrıca coğu kadının koyu zaten. içi derken de dış dudağın içinde yer alan küçük dudaklardır bence. günlük ped kullanıyo musun
Hayır bazen hiç ıslanmakz bazen ıslanır Ve gunluk akıntı olur beyaz renkli o camasira gelirse Islak his ve pis bir his bırakıyor Çamaşırı değiştiriyorum gunluk ped kullanmadığım zaman Günde 3 tane oluyor
Evet çoğu kadın aynı şeyden şikayetçi. Islak iç çamaşırı pis hissettiriyor diye. Yine de çantanda külot taşı ve değiştir. Ciddiyim günlük pedden daha iyi. Kimde kararma şikayeti varsa ister ağda ister jilet, ortak yönleri günlük ped oluyor. Eşimde de öyle. Senin gibi koyu iç dudaklar
bu konuları yeri geldiğinde kadınlardan bile iyi bilen öğrenmeye meraklı bir erkeğim diyelim. doktor olacak kadar araştırmasam da araştırmışlığım var. denetmişliğim ve sonucunu almışlığım
Kızlar Ne Diyor
Görmeden bişey diyemem 😂
@cannsssu mantıklı bir cevap😅
abla zenci olsnilit misin ascvab
Bende de öyle
Erkekler Ne Diyor
İçi koyu olmaz bence duş dudakları koyulaşır o da deliğe yakın yerler sende içi nasıl koyu olur anlamadım
Öyle içini açıp bakmadım korkarım bi şey olur diye ama ic dudaklar koyu ya
İç dediğin yer vajina deliğin girişindeki dudaklar mı acaba
Evet
Çok mu koyu görünüyor ki rahatsız mı ediyor seni
Ya acaba içini yıkıyorum sıcak su ile çiş yaptıktan sonra o mu yapıyor
Diğer kizlar da ben gibi mi bilemedim ya
Sıcak su yapmaz orayı öyle ama Çoğu kadında böyle kiminde az kiminde çok sendeki durum nasıl çok fazla mı var
Bende de koyu renkli işte
Kara değil
Bu fazla sorun olmaz bence önemli olan vajina şeklin nasıl sarkma şekli bozukluğu falan var mı?
Ama yinede dikkat etmelisin bu koyuluk komple vajinana gelebilir
Ağda karartıyor
Sadece senin değil. Ayrıca için ıslaksa koyuluğunu kimse dert etmez
Nerden biliyorsun
En içini değil hani dis dudağın alti olan bölge
Nasıl duzelecek
erkeklerin bakış açısını biliyorum. ayrıca coğu kadının koyu zaten. içi derken de dış dudağın içinde yer alan küçük dudaklardır bence. günlük ped kullanıyo musun
Evet kullaniyorum
vajinanın havasız bırakıyor kullanma bence
O zaman da camasirim islaniyor
ıslansın, gün içinde çok ıslanan bi kadın mısın ki
Hayır bazen hiç ıslanmakz bazen ıslanır
Ve gunluk akıntı olur beyaz renkli o camasira gelirse
Islak his ve pis bir his bırakıyor
Çamaşırı değiştiriyorum gunluk ped kullanmadığım zaman
Günde 3 tane oluyor
Evet çoğu kadın aynı şeyden şikayetçi. Islak iç çamaşırı pis hissettiriyor diye. Yine de çantanda külot taşı ve değiştir. Ciddiyim günlük pedden daha iyi. Kimde kararma şikayeti varsa ister ağda ister jilet, ortak yönleri günlük ped oluyor. Eşimde de öyle. Senin gibi koyu iç dudaklar
Denerim artık
özellikle 14-21. günlerinde akıntın yoğun olur. 1 hafta özverili olacaksın
Sen doktor musun
bu konuları yeri geldiğinde kadınlardan bile iyi bilen öğrenmeye meraklı bir erkeğim diyelim. doktor olacak kadar araştırmasam da araştırmışlığım var. denetmişliğim ve sonucunu almışlığım
Peki sağ ol
ne demek, tavsiyelerimi denersen memnun olurum
Nasıl oldu. Deniyo musun
ilk defa senden duydum içinin kara olduğunu çok kızla konuştum birliktelik yaşadım ilk sen
En içi degil ic dudaklar var ya onlar koyu
tamam işte ilk defa senden duydum
Rahat ol utanma bişey olmaz vajinan popon siyahsa bile
Benım öyle değil.. İçi de yok🤨
Rengi değil işlevi önemli
Kaç yaşındasın
Yirmi9
Aynı yaştayız
Önemli olan iç güzelliği :)
Dil atmak isterdim yinede
Açma içini.
Merak ettim baktim
Moralini yüksek tut. İçini daha fazla karartma.
😃😃
Önemli değil, önemli olan içi
İçi zaten kara
İçi sıcak ise önemli değil bence rengi
Omega 5 yenur 😬
nasıl görünüyor acaba
İçi nasıl siyah ya
Leke kremi al