Ikiside stres yaptı 2 Ay regl olmadım geçen 4 hafta önce 10 gün boyunca kahve jel gibi akintim oldu ustunden 12 gün sonra bugün karin agrimla regl oldum hala çok fena agriyo rengi de normal regl rengi kırmızı regldir değil mi bu gebelik şüphesi tamamen kalkmistir bor de her seyo çok kafaya taktığım için hormonları sapittirdim sanırım ondan gecikti reglim
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Erkekler Ne Diyor
Merhaba, hayır, gebelik olma ihtimali yok, 3.5 ay demek 15. Haftada gebelik demek olurdu, yani karnın belli olmaya başlardi. Stres , kullandığın ilaclar gibi duruma bağlı olarak gecikme yasamissin
Teşekkür ederimm içim rahatladı sağol
Rica ederim, korunma yöntemi neydi
Hamile olamazsın eğer olmuş olsan Çoçuğun neredeyse 1/3 ü oluşması gerekir, o da senin karnında çok belli olur.
Bundan sonra korunmasız ilişkiye girme, üzülen sen olursun hep.
Korunmasını birak ilişki istemiyorum o tür sonrası çok felaket oluyo anlık heves uzun zamanını mahvediyo
Tabiki ama o anlık hevesi her zaman istersin, en azından garantiye al ki, sonradan zamanın gitmesin,
Umarım istemem ya zjsisjshahsisjsj ask lazım bize bu tür şeyler hep kaciriyo aski
Haklısın, Sadece heves için değmez, aşık olup ileride ilişkiye girersen üzülmezsin zaten. Niye acele edersiniz bilemiyorum.
En çok ta bu acıyı kadınlar çekiyor.
Evet gerçekten ilk aşkımı bu tür seyle mahvettim bi daha da kimseye aşık olmadım saçma sapan şeyler için sevgililerim oldu sonuncusu da bu olaydan sonra bitti 5 yıl önceki eski ilk aşkımı özlemeye pişmanlık çekmeye devam ediyorum
Hep aşkların ile birlikte oldun mu? sadece sonuncusu ile mi oldun.
5 ilişkim oldu 3 u ile oldum
Ama Çok olmuşsun, neredeyse tecrübe sahibi gibisin bu yaşta.
Cidden biri duysa ne der cok pişmanım kendimden tiksiniyorum bu konuda ama napcami bilemiyorum iğrenç hissettiriyo
Yapacak hiç bir şey yok, Eğer alışkanlık yaptı ise kötü, her birlikte olduğunda önceki aklına gelirse rahatsız eder.
Zevk almıyor isen ne olursa olsun birlikte olma.
Ya yok daha kimseyle birliktelik falan istemiyorum bu regl stresi falan derken mahvoldum ilk aşık olduğumu hatırlıyorum asiri huzur doluydum bu işler girince mahvoldum bi daha :(
İlk aşık olduğun kişi evlendi mi? Bekar ise hala on gidebilirsin.
Yaptıklarını anlatmazsın.
Aynı yastayız o benialdatti 4 yıl başkasıyla sevgili oldu o kızda yakın arkiyla aldatti inu o kızın acısını çekiyo ben onun
Bence imkanın varsa ona dön, Sende onu aldatmış oldun.
Eskileri unutup, temiz bir hayata başlayın, ÖZellikle senin için iyi olur.
Denedim o kızı unutmuto
Denedim derken snapten attım isterler bölerek vakmadi yakın arkadaşından selam yolladım istememis
Birlikte olsan ne yapar, son şansın tabi oda.
Anlamadim tam olarak Şu an sevgili olsak mi demek istedin eğer öyle dediysen şansımız yok ya o ayrı yolda ben ayrı cok isterdim ama maalesef
O şekilde dedim ama, imkansız olduğu için yapacak bişey yok.
(cevaplarda çorba olmuş karışmış iyice)
Sjsosjisjsksskwj ders çıkardık öyle diyelim bi dahakine yapmam bu hatayı umarım akıllandım artık ama ondan sonra da asik olamadım umarım yüzüm güler şu takıntılı ozlemimden kurtulurum
Takıntı yapma işte, olmuş bitmiş hata dersin. Yoksa devamlı aklında olsa bu hayat çekilmez.
Ya hatirlamazsam rüyamda hatirlatiyo kendini sınava hazırlanıyorum sosyal medya sildim arada yükleyip buraya giriyorum full ders gerisi oda silmiş sınav jcin her şeyi zaten 2 gunhatirlamasam rüyama geliyo ya da eski sevgilisi geliyo beni aldattigi her türlü hatirlatiyo kendini
Bende biri ile birlikte olmuştum. Unuttum bile o yaptıklarımızı demişti.
Aslında kadınlar unutmuyor muş.
Yapılanlar unutulmaz ya kotu hatırlanır ya da iyi
Evet sadece kendini veya kendimizi kandırarak unuttuk diyebiiyoruz.
Gerçek öyle değil.
Kesinlikle avutmaca
Unutmaki her ne olursa olsun, Yaşamak zorundayız.
Yapılanların ceremesini cekicez
Aynen içimizde hep kalacak, başkalarını kandırsakta.
Efkara girdik be vwjxiwhsiwiwwjwj
Öyle oldu :)
Sohbetin hostu cok teşekkür ederim
Evet bende memnun oldum umarım site bunları silmez özel sohbet gibi.
Ben Teşekkür ederim. Umarım başka bir konuda belki karşılaşırız.
Umarımm hoscakal
Sizde Hoşçakalın, İyi Geceler. Ekleyebilirsiniz dilerseniz.
Hesabin gizli açarsanız ekleyebilirim
Tamam
Geçmiş olsun