Reglim geldi bitti ama sarı akıntı var sizce orucumu bozar mı
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Günlerin bittiyse ve sonradan geldiyse normal, regl değil
4 5 günü bitiyo tamamen ondan sonra işte kahverengi leke oluyo sonra sarı oluyo bu sarıda bozar mı bozmaz mi emin olamiyorum kimileri bozar diyo
Net olarak biten bir gün sayın vardır. Bu sayıyı geçip yıkanmışsan ve sonra sarı akıntı görmüşsen bu normal akıntıya giriyor. Ancak kahverengi ve kan rengi net regl oluyor. 10 günü geçen kanamalar veya kahverengi akıntı ise regl değil hastalık oluyor, bu yüzden bozulmuyor
napim ben şimdi tutimmi bilemedim
Son yazdığım yorum üstüne düşün ve hesapla. Ona göre tut
Zannetmiyorum reglden sonra akinti normal olmali zaten akinti orucu bozarmi ki ilk defa duydum
doğal akıntı bozmuyomus ama kahverengi sarı bozuyomus
da şu sarıda pek emin olamıyorum ben
Sari bozuyosa benim de bozuldu o zaman ama garip yani reglden sonra yumurtlama dönemine girince zaten cok akinti olur ama sonucta regl bitti yani bozuyosa cidden garip
şimdi bu doğal akıntı mi sayiliyo anlayamadım doğal akıntı böyle renksiz bişey oluyo öyle değil mi ama bu sarı
internette baktm reglden sonra gelen lekeler bozuyo diyolar kahverengi sarı lekeler
Reglden sonra ve öncesi evet dogal akinti zaten biseyden kaynakli degilki normal olani bu zaten o yüzden bende anlayamadim neden bozdugunu
hayr bitmiyoda bir türlü niye böyle oldu anlamadm tutsammi tutmasammi kararsız kaldım napim sence
Regl bitmis sonucta bozcagini sanmiyorum tut bence
Hayır bozmaz kahverengi , siyah , kırmızı olmadığı sürece
kız kaç gündür sarı leke var diye orucu bozup bozup duruyorum, baktım internetten bozar diyo bir hocaya sordum oda doğal akıntıysa bozulmaz dedi bu sarı leke ne oluyo tam olarak valla kriz geçircem artk
Bozmaz diye biliyorum
Bozmaz
doğal akıntıysa bozulmazmis ama bu sarı neden oluyo ve internetten baktım reglden sonra gelen lekeler orucu bozar mis kahverengi sarı falan
Sarı şüpheli sanki ama adet kanına yakınsa bozabilir. icin rahat etmiyorsa o günü borç tutarsın abdest al yine. bana bozulmaz geliyor sonuçta akıntı yinede araştır bozuluyor deniliyorsa borç tutarsın
Ozre giriyor, bozmaz
Akıntı oldu fiye niye relg bozulsun
Bozmaz
Erkekler Ne Diyor
Yaradan senin o bihrap durumunu görmek istediği için sana orucu emrediyor. Yemek yeme, su içme, dışardan direnç arttıran bişey alma diyor. Bunun regl ile ne alakası var.
Tam bitmemiş ama
Kaç gün sürer normalde ve kaçıncı gundesin
7 gün oldu 4 güne bitiyo sonra leke oluyo lekeden sonrada işte sarı leke oluyo ama şu sarı lekeri tam çözemedim
Tam bitmemiş gibi.
Gecikmeler vs olur mu sende.
doktor musunuz
Anatomi belli sonucta. Doktor olmaya gerek var mı
Önemli olan niyet burada bence regl bittiyse bozacağıni sanmıyorum geçmiş olsun ☺
Sarı leke normal zamanda da gördüğün bişey mi?
🤔🤔
hayır
Adet sonrası pek görülen bi durum değil aslında sarı akıntı. Adetten bağımsız bişey o
Reglin kaç gün sürdü. 10 gün den fazlaysa özür halidir.
Maalesef bozar..
"Yani bu lekeler adet kanaması olarak sayıldığı için ibadet yapılmaması uygun olur. Oruç da tutulmaz ve adet bittikten sonra gelen leke orucu da doğal olarak bozar."
(Alttaki linkten alinti, devamini ve oncesini orada okuyabilirsin daha ayrintili bir sekilde)
www.sporx.com/adetten-sonra-gelen-sari-akinti-orucu-bozar-mi-diyanet-SXHBQ921949SXQ
"Sarı akıntı gelmesi orucu bozar mı?
Düzenli âdeti olan bir kadının âdet dönemi öncesinde gördüğü lekelenmeler âdet hükmünde kabul edilir ve o andan itibaren âdet günü sona erene kadar âdetli sayılır. Dolayısıyla lekelenmelerin olduğu günlerde de namaz kılınmaz ve oruç tutulmaz."
(Alttaki linkten alinti, devamini orada okuyabilirsin daha ayrintili bir sekilde)
kurul.diyanet.gov.tr/.../adet-doneminden-once-baslayan-lekelenmenin-hukmu-nedir
sarı leke ama o bozar mı kahverengi bozuyo onu biliyorum ama sarı bozar mı ondan emin olamıyorum?
O da adet doneminden sayiliyormus o yuzden evet. Attiklarimi okursan anlayacan zaten
okumuştum ben bunları ama yinede soruyorum emin olmak icin
Daha ne kadar emin olacan..
Bide buraya sorabilirsin mail uzeri oluyor, ben cok sordum 1 gun icinde de donuyorlar normalde baya kullanisli...
https://dinimizislam.com/detay.asp?Aid=13799
evet sordum ben şey dediler "Doğal akintiysa oruç bozulmaz" doğal akıntı benim bildiğim renksiz bişey ama bu sarı bildiğin
Bende oyle biliyorum, yazilanlara gore zaten bu sari adete doneminden sayildigi icin dogal degil yani bozuluyor anladim...
Devam