Şırınga
Duş hortumu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eczaneden satın alınan bir lavman, küçük bir torba veya şişenin ucunda bir ağızlığa sahiptir. Bu kap, vücuda enjekte edilen sıvıyla (bazen tuz ve su, bazen mineral yağ) doldurulur. Ucu anüse sokulur ve kap sıkılır, sıvı ağızlık yoluyla kolonun rektum adı verilen son kısmına gönderilir.
Lavman bir sıvı çözeltidir ve enjektörlü tüp yardımı ile rektum bölgesinden bağırsak içine sıkılır. Bu işlem sonrasında vücudun ilaca vereceği tepki beklenir. İlaçlar hızlı bir şekilde bağırsağı uyararak temizlik işlemini başlatır. İçerisinde uygulanacak tedavi veya teste yönelik farklı maddeler kullanılabilir.
Lavman nedir diye sormak istiyorum
Asıl amacı kabız olanlarda kabızlığı çözmek veya kolonoskopi gibi makattan girilerek bağırsakların içini incelemeye yarayan tıbbi bir işlem öncesi bağırsak temizliği için kullanılan, özünde insan vücudunun sindiremediği şeker yapıda bir madde. Yoğun şeker yapısı sayesinde bağırsaklara su çekerek dışkının yumuşayıp atılmasını sağlar. Fakat bu arkadaşın muhtemelen anal seks öncesi bağırsak temizliği için bu soruyu sorduğunu düşünüyorum
Teşekkür ederim
Vay be
Şavmanın şişesini sıçar pozizyonda g ö t e sokuyosun şişeye bastırıp içeri lopp gönder
Şavman ne ya lavman
Şırınga diye biliyorum
Niçin yapacaksın?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?