Özel Günler & Hijyen Dışkılanırken kan neden olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Parlak kırmızı bir kan gördüm Regl olacağım o da olabilir korktum arkadaşlar Dışkılanırken kan neden olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Gerçekten dışkından geldiğinden emin ise acilen muayene olup, dışkını kontrol ettirmelisin. 1 0 Yorumla
lilyan1515 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Ay bide soruya ciddi ciddi yorum yapmışlar ya yok Şunu ye yok bunu ye yok b. k ye bu nasıl bı soru ya azıcık akıl ya vallaa gündürmeyn kendinizi 😂 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Öyle deme sağlık Yorumla lilyan1515 +1 yıl İyide doktora git ablacım burası yerimi Allah aşkına yapmayın ya 😂yorumlara koptum gülmekten 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Abla değilim 18 im Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çatlak varsa o kanamıştır 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne çatlağı anlamadım? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hemoroid.. kabızlıktan içteki hemeroid dışa çıkıyor elinle yokla minik sivilce gibi bir sey geliyormu o kanamistir iste cok su iç Yorumla Soran +1 yıl Ayy evet az su içiyorum benn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gunde 8 bardağı tamamla en azindan Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çatlak olabilir 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Çatlak nasıl yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zıçarken dötün yırtılmış yani Yorumla Soran +1 yıl Korkunç dkfkgkkgmh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahahaha normal yahu kabızsan Yorumla Soran +1 yıl İnşallah knk basur falan gibi şeyler çıkmasın da Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Basur farklı dışarıya et çıkıyo orada Yorumla
rascalovvvvvv Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl birtakım g0t problemleri, hemoroid, kolit gibi şeyler olabilir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Regl olamaz mı ya o olsun Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Yediklerinle ilgili olabilir başka bir şey yapmadiysan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok su içmiyorum ondan diye düşünüyorum kabızlık Yorumla NiYaZiCaNvErDi +1 yıl Olabilir Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Diskilarken güzel bir tabir 😂 1 7 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bidaha söylesene naparken😂 Yorumla lilyan1515 +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Zıçarkeneee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu biraz kaba oldu ama😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Şşş sus bakim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kimse duymasinmi😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kızlar nasilsiniz Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne içtiğine bağlı😄 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Knk bir şey içmedim susuzluk ve kabız diyorum ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kalp spazmından da olabilir ee tamam su neden içmiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Ya ramazan falan derken acıkıyorum sadece suya yet kalmıyor fkgkgl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Suyu bırakmann lazım demek🤣 Yorumla
sahinlertepesi Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Makattan mı 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Ama emin değilim işte çünkü zorlandım. Regl olacağım ya da bilmiyorum Yorumla sahinlertepesi +1 yıl Peki makatta çıkıntı var mı Yorumla Soran +1 yıl Bakmadım ki Yorumla sahinlertepesi +1 yıl Çıkıntı var ise orada kan topluyor ondan gelmiştir. Yorumla Soran +1 yıl Ama şey hala ağrı hissediyorum kabızlik yapar mi Yorumla sahinlertepesi +1 yıl Çok zorladınsa ağrı yapması normal. Evet kabızlık en büyük etkenlerden Yorumla Soran +1 yıl Su az içtim bir de demir hapı kullanıyorum etkiliyor galiba. Teşekkür ederim vakit ayırdığın için Yorumla sahinlertepesi +1 yıl En günde 1.5lt su iç. Sulu yemekler ye. Geçmiş olsun Yorumla
aliali1926 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Acı yedinmi 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Yok hayır Yorumla aliali1926 +1 yıl Basurun var mı Yorumla Soran +1 yıl Yok bence kabızlıktan bilemedim Yorumla aliali1926 +1 yıl Bak oda olur fazla zorladıysan eğer Yorumla Soran +1 yıl Evet zorlandım Yorumla aliali1926 +1 yıl Kabızlığı giderici şeyler ye kayısı falan geçirir kabızlığını Yorumla aliali1926 +1 yıl Birde kaç gündür kabızsın Yorumla Soran +1 yıl Bugün oldum Yorumla aliali1926 +1 yıl Oruç yutmıyosan kayısıyı dene geçirir Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hemoroid olabilir 0 5 Yorumla Soran +1 yıl O ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Analında yara diyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kabız oluyormusun Yorumla Soran +1 yıl Ben kabızlık diyorum çünkü zorlandım. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çokmu zorladın Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Gerçekten dışkından geldiğinden emin ise acilen muayene olup, dışkını kontrol ettirmelisin.
Ay bide soruya ciddi ciddi yorum yapmışlar ya yok Şunu ye yok bunu ye yok b. k ye bu nasıl bı soru ya azıcık akıl ya vallaa gündürmeyn kendinizi 😂
Öyle deme sağlık
İyide doktora git ablacım burası yerimi Allah aşkına yapmayın ya 😂yorumlara koptum gülmekten 😂😂
Abla değilim 18 im
Çatlak varsa o kanamıştır
Ne çatlağı anlamadım?
Hemoroid.. kabızlıktan içteki hemeroid dışa çıkıyor elinle yokla minik sivilce gibi bir sey geliyormu o kanamistir iste cok su iç
Ayy evet az su içiyorum benn
Gunde 8 bardağı tamamla en azindan
Çatlak olabilir
Çatlak nasıl yani
Zıçarken dötün yırtılmış yani
Korkunç dkfkgkkgmh
Hahahaha normal yahu kabızsan
İnşallah knk basur falan gibi şeyler çıkmasın da
Basur farklı dışarıya et çıkıyo orada
Erkekler Ne Diyor
birtakım g0t problemleri, hemoroid, kolit gibi şeyler olabilir
Regl olamaz mı ya o olsun
Yediklerinle ilgili olabilir başka bir şey yapmadiysan
Yok su içmiyorum ondan diye düşünüyorum kabızlık
Olabilir
Diskilarken güzel bir tabir 😂
Bidaha söylesene naparken😂
😂😂😂
Zıçarkeneee
Bu biraz kaba oldu ama😂😂😂
Şşş sus bakim
Kimse duymasinmi😂
Kızlar nasilsiniz
Önemli bir konu bir hekime danış
Ne içtiğine bağlı😄
Knk bir şey içmedim susuzluk ve kabız diyorum ben
Kalp spazmından da olabilir ee tamam su neden içmiyorsun
Ya ramazan falan derken acıkıyorum sadece suya yet kalmıyor fkgkgl
Suyu bırakmann lazım demek🤣
Makattan mı
Evet
Ama emin değilim işte çünkü zorlandım. Regl olacağım ya da bilmiyorum
Peki makatta çıkıntı var mı
Bakmadım ki
Çıkıntı var ise orada kan topluyor ondan gelmiştir.
Ama şey hala ağrı hissediyorum kabızlik yapar mi
Çok zorladınsa ağrı yapması normal. Evet kabızlık en büyük etkenlerden
Su az içtim bir de demir hapı kullanıyorum etkiliyor galiba. Teşekkür ederim vakit ayırdığın için
En günde 1.5lt su iç. Sulu yemekler ye. Geçmiş olsun
Acı yedinmi
Yok hayır
Basurun var mı
Yok bence kabızlıktan bilemedim
Bak oda olur fazla zorladıysan eğer
Evet zorlandım
Kabızlığı giderici şeyler ye kayısı falan geçirir kabızlığını
Birde kaç gündür kabızsın
Bugün oldum
Oruç yutmıyosan kayısıyı dene geçirir
İç hemoroid olabilir